Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Handduksvärmare Badhanddukshållare 100x60cm Varmvattenbad

Fri frakt
-40%
Handduksvärmare Badhanddukshållare 100x60cm Varmvattenbad
Handduksvärmare Badhanddukshållare 100x60cm Varmvattenbad
Handduksvärmare Badhanddukshållare 100x60cm Varmvattenbad
Handduksvärmare Badhanddukshållare 100x60cm Varmvattenbad
1599 kr
Rekommenderat pris: 2649 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-3 arbetsdagar
  Fri frakt
 • Säljs och skickas av Good Deal Sverige

Bevaka produktens pris

 • -Färg vit
 • -Mått: 100 x 60 cm (L x B x H)
 • -Vikt: 11,24 kg

Vår handdukvarmare är perfekt för designälskare. Faktum är att dess platta design och mjuka kurvor ger modernitet och ljushet i ditt badrum. Uppvärmning, liten handdukstång, varmt vatten, elektriskt eller blandat, denna samling kommer att tillfredsställa alla dina önskemål. För att torka dina handdukar och värma upp ditt badrum med ett ögonblick, litar du på den här elektriska handdukvarmen. Tack vare sin termostat kan du justera temperaturen / effekten manuellt och därmed dra nytta av mild och permanent värme i ditt rum. Tillverkad av ett mycket slitstarkt järn. Nykter och modernt kommer den att anpassa sig perfekt till ditt badrum.

Attribut:

Materials Material av hög kvalitet materials Järn är huvudmaterialet i vår handdukvarmer. Det är därför mycket motståndskraftigt, dess värmeavledning är snabb och ytan sprayas vit, vilket gör den mindre känslig för korrosion. Den har en lång livslängd

【Gör dina handdukar renare】 Vet du hur många damm kvalster och bakterier som finns på din handduk? Smutsiga handdukar kan göra ansiktet akne. Jag tror att du behöver vår handdukvarmer, som kan döda kvalster och bakterier på din handduk. Tillåter dig att använda din handduk i fred

【Stabil värmeavledning】 Tack vare det speciella järnmaterialet i denna handdukvarmer och stabil kraft är dess värmeavledning mycket stabil och gör att din handduk får kvalitetsbehandling.

【Spara ditt utrymme】 Vår handdukvarmare är stor i storlek, men den hänger och kan fixeras väggigt mycket stabilt. Så det tar inte upp ditt bostadsområde förutsatt att du kan hänga så många handdukar som möjligt.

【Lätt att underhålla och rengöra】 Vår handdukvarmer kräver inget särskilt underhåll eller rengöring eftersom det är mycket motståndskraftigt mot smuts. Vanligtvis kan du torka av ytan med en fuktig trasa, det finns inte för många återvändsgränder, så du kan torka av det mycket enkelt.

Funktioner :

-Material av hög kvalitet.

-Gör dina handdukar renare.

-Stabil värmeavledning.

-Spara ditt utrymme.

-Lätt att underhålla och rengöra.

-Lämplig för badrum med olika stilar.

-Gör ditt sovrum mer bekvämt.

Specifikationer:

-Färg vit

-Mått: 100 x 60 cm (L x B x H)

-Rörets mått på båda sidor: 3 x 4 x 0,15 cm (L x B x H)

-Medium rördimension: 2,3 x 0,1 cm (L x B)

-Vikt: 11,24 kg

-Material: järn

Leverans:

-1 x Handdukstork

-1 x Manuell

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .