Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Köksblandare Tapwell Arman ARM887 Krom Med Svart Handtag

1 / 1

Köksblandare Tapwell Arman ARM887 Krom Med Svart Handtag

3776 kr

-10%

Rek pris. 4195 kr
En härlig köksblandare med kvadratisk men stilren mjuk formgivning. Levereras med diskmaskinsavstängning, en praktisk utdragbar handdusch och joystickgrepp. Tapwell producerar alltid högkvalitativa produkter med tidlös design! Tapwell är ett svenskt
Läs mer

En härlig köksblandare med kvadratisk men stilren mjuk formgivning. Levereras med diskmaskinsavstängning, en praktisk utdragbar handdusch och joystickgrepp. Tapwell producerar alltid högkvalitativa produkter med tidlös design! Tapwell är ett svenskt företag som lägger all tillverkning i Italien. Italien är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och förmågan att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Tapwells produkter finns i tio olika ytor: Krom, Mässing, Koppar, Honey Gold, White gold, Grottesco, Black Chrome, Mattsvart och Brushed Nickel.

Tapwells armaturer i mässing och koppar är obehandlade och får en patina. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton. Detta ser ut som en form av mörka fläckar och är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten. Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra att processen med patina kan börja även innan produkten är på plats. Detta är inget som kan reklameras. På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Rengöring
Vid rengöring torkas ytan av med en mjuk trasa och ljummet vatten. En mild tvållösning kan tillsättas vid behov. Ytan tål inte basiska, kalklösande, sura eller slipande rengöringsmedel.

Installation
Innan installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas.

Artikelnummer: 9421053

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .