Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Nibe Bergvärmepump F1245-10

Nibe Bergvärmepump F1245-10
Nibe Bergvärmepump F1245-10
Nibe Bergvärmepump F1245-10
Nibe Bergvärmepump F1245-10
68657 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    4-6 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Buildor

Bevaka produktens pris

NIBE bergvärmepump F1245

Det kan kännas som ett stort projekt att installera eller byta värmepump. Men genom att använda bergvärme kan du faktiskt spara upp till 80% av dina energikostnader. NIBE bergvärmepump F1245 är en lättmanövrerad och modern värmepump som kan använda berg, mark eller sjö som värmekälla. Du kan smidigt överblicka förbrukning och driftkostnader från displayen och göra ändringar i driften med användarvänliga menyer. Med en investering som NIBE bergvärmepump kommer pengarna räcka längre och hushållet värms upp till minsta möjliga kostnad.

NIBE bergvärmepump F1245 fungerar för uppvärmning av större villor likväl som i radhus. Denna värmepump kan anslutas till alla typer av värmedistribution i huset som golvvärme, radiator eller konvektor. Varmvattentanken rymmer 180 liter och är isolerad med miljövänlig neopor för att minimera värmeförlusten. Den snygga designen gör att värmepumpen knappt märks av där du väljer att installera den. Med mått på 60x62 centimeter kan du lätt passa in den i tvättstuga eller förråd. NIBE bergvärmepump F1245 kommer att spara hushållet många kronor i slutändan och göra också miljön en tjänst på köpet.

Investera i en NIBE bergvärmepump F1245

När det är dags att rusta upp hemmet, bygga nytt eller bara vanligt småfix kan du vända dig till oss på Buildor.se. Vi tillgodoser dig med material, verktyg, och stora och små maskiner för att dina projekt ska komma igång och slutföras på bästa sätt. NIBE är ett av många högkvalitativa märken du kan hitta hos oss. Deras bergvärmepumpar hjälper dig som husägare att spara mycket pengar på uppvärmning. Hitta det du söker och klicka hem det direkt online. Vi har fri frakt och Sveriges lägsta priser.

Garantitid: 3 år

Välj mellan effekt: 6 kW, 8 kW, 10 kW och 12 kW
Höjd (mm): 1800
Bredd (mm): 600
Djup (mm): 620
Nettovikt (kg): 235-260
Volym beredare (l): 180

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Dold transportskada ska anmälas till CDON:s kundtjänst inom 5 arbetsdagar. Synlig skada ska alltid anmälas direkt till speditören samt noteras skriftligt av chauffören vid mottagandet av leveransen. Packa alltid upp och inspektera leveransen direkt i samband med mottagandet. Vid transportskador skall alltid emballaget sparas för eventuell reklamation till speditören eller utbyte av vara. En produkt där det är fastställt att skadan kan hänföras till transporten ersätts kostnadsfritt av en ny vara om skadan är anmäld i tid. Boka inte hantverkare innan leverans har skett och du synat ditt gods. Skulle försening ske eller godset vara skadat står Buildor inte för eventuella kompensationer för kostnader av hantverkare.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .