Tillbaka till toppen
Rengöringsborstar till borrmaskin/skruvdragare, 14 delar
Rengöringsborstar till borrmaskin/skruvdragare, 14 delar
Rengöringsborstar till borrmaskin/skruvdragare, 14 delar
Rengöringsborstar till borrmaskin/skruvdragare, 14 delar
Rengöringsborstar till borrmaskin/skruvdragare, 14 delar

1 / 5

Rengöringsborstar till borrmaskin/skruvdragare, 14 delar

(1 recension)
249 kr
254 kr
I detta smidiga set finner du flera skurborstar med bitsfäste för din borrmaskin eller skruvdragare. Borstarna rengör snabbt och effektivt utan någon större ansträngning och kan användas för att rengöra de flesta ytor! Att städa behöver inte vara
Läs mer

I detta smidiga set finner du flera skurborstar med bitsfäste för din borrmaskin eller skruvdragare. Borstarna rengör snabbt och effektivt utan någon större ansträngning och kan användas för att rengöra de flesta ytor!

Att städa behöver inte vara tråkigt

Vem hade kunnat tro att det kunde vara kul att städa badrummet? För den händige är dessa skurborstar rena rama städ-drömmen! Eller, åtminstone så nära en "dröm" man kan komma när det gäller städning.

Vill exempelvis inte gubben därhemma rengöra toaletten? När han ser dessa borstar kommer han knappast kunna motstå frestelsen av att testa dem på riktigt och se vad de går för! Men om tanken på gräva runt i toalettstolen med skruvdragaren inte känns så lockande finns det mängder med andra ställen som den kan komma till användning. Badkar, diskho, köksytor, bänkar och handfat är bara några exempel på platser som garanterat skulle mår bra över att få en rejäl rengöring emellanåt!    

Stor eller liten skurborste?

För att göra det enklare att komma åt på alla ställen ingår flera skurborstar i olika storlekar och utformning. En av dem ser ungefär ut som en vanlig WC-borste, en liknar mest en vanlig skurborste, och den tredje är liten och kan rengöra alla små skrymslen och vrår. 

Roligt och annorlunda, men även praktiskt och prisvärt 

Vi ska inte sticka under stolen med att det finns produkter som kommer att ge ett bättre resultat än dessa skurborstar, som våra apparater inom området till exempel. Men samtliga av dessa prylar kostar också betydligt mer än skurborstarna, så det är kanske inte en helt rättvis jämförelse. Det som gör skurborstarna till skruvdragare så praktiska är att de enkelt monteras på din befintliga maskin med hjälp av det standardiserade bitsfästet, och sedan (lika enkelt) tas av om du vill använda skruvdragaren till det den egentligen är ämnad för att göra. Det är också värt att påminna om att priset för alla dessa borstar tillsammans är nästintill oslagbart! 

De är alltså både roliga och annorlunda, men även mycket praktiska och prisvärda. 

Specifikation:

  • Innehåll: 14 st delar
  • Material: Nylon, plast & rostfritt stål
  • 1 st fästplastbricka
  • 1 st Förlängningsstång
  • 3 st röda skurplattor
  • 3 st gröna skurplattor
  • 2 st skurplattor i orange
  • 4 st olika borstar

OBS: Skruvdragare/borrmaskin ingår ej.

Identifikation

EAN 6959149075568
Tillverkarens artikelnummer 730375
L

Lotta 60

För en månad sedan

Funkar jättebra, har rengjort golvet i duschen och duschväggarna.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.