Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Rengöringssats för pooler med 10 slangar

Fri frakt
-59%
Rengöringssats för pooler med 10 slangar
Rengöringssats för pooler med 10 slangar
Rengöringssats för pooler med 10 slangar
Rengöringssats för pooler med 10 slangar
649 kr
Rekommenderat pris: 1599 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-2 arbetsdagar
  Fri frakt
 • Säljs och skickas av Good Deal Sverige

Bevaka produktens pris

 • -Total dimension: 62 x 46 x 35 cm (LXLXH)
 • -Längd på varje rör: 100 cm
 • Bruttovikt: 6,9 kg
【Automatisk och effektiv rengöring attach Fäst bara rengöraren till ditt befintliga filtreringssystem (minst en 373W poolpump krävs), och du kan använda den för att ta bort smuts, damm, sand och annat skräp i botten av poolen. Dessutom kan den rengöras snabbt utan att göra för mycket ljud.

【Bred applikation för alla simbassänger】 Professionell pooldammsugare är multifunktionell med ett brett utbud av rengöring. Den kan användas i simbassänger med flera ytor, lämpliga för mosaik eller grovplattor. Det rengör också väggarna automatiskt för att hålla din pool ren i varje hörn.

【Robust och hållbar konstruktion】 Den runda brickan är tillverkad av högkvalitativt TPU-material som har bättre hållbarhet och elasticitet och kan röra sig runt smala hörn. Det flexibla och tjocka PE-röret och det är rep- och läckagesäkert för längre användning.

【Användarvänlighet och tidsbesparing】 Poolrengörare kan vara ett mycket bekvämt sätt att rengöra din pool. Det kan effektivt spara tid och energi jämfört med manuell rengöring. Dessutom finns 10 slangar för valfri användning, beroende på simbassänger av olika storlek, form eller konstruktion.

【Lätt att montera】 Poolrengöraren är enkel att installera utan verktyg. Fäst bara alla nödvändiga delar och följ de detaljerade instruktionerna enligt dina olika rengöringsavståndsbehov. Du kan montera den på nolltid och snabbt starta en bekväm poolrengöringsprocess.


Funktioner :

-Rengör poolen automatiskt och effektivt

-Ansluts till befintligt filtreringssystem

-Ta bort skräp, skaffa poolrengöring

-10 rör för att nå den längsta punkten

-Rund skiva för att nå alla vinklar

-Robust och hållbar konstruktion

-Stark sug med minimalt driftsljud

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .