Tillbaka till toppen

Fri frakt på alla köp med CDON+

89 kr/årEngångsköp!

cdon-subscription__advertising-subscription__one-time-buy

Villkor

Årsmedlemskapet i CDON+ gäller i ett (1) år från det datum som du blir medlem i CDON+ genom registrering på Marknadsplatsen. Medlemskapet förnyas inte automatiskt därefter. Medlemskapet är bindande och kan inte sägas upp i förtid.

Om du köper ett nytt årsmedlemskap i CDON+ under tiden du har ett pågående medlemskap, kommer det nya medlemskapet att starta dagen då ditt pågående medlemskap upphör.

Du som köper ett årsmedlemskap i CDON+ erhåller fri frakt på dina köp av varor på Marknadsplatsen under hela medlemskapet. Du kan även komma att få tillgång till exklusiva erbjudanden för CDON+ kunder som du informeras om via e-mail och/eller på ditt användarkonto på Marknadsplatsen.

För årsmedlemskap i CDON+ betalar du ett engångsbelopp till CDON som motsvarar årsavgiften. Avgiften framgår när du registrerar dig som CDON+ medlem på Marknadsplatsen. När du registrerar dig som medlem framgår även vilka betalsätt som du kan använda vid köpet. Där väljer du vilket betalningsalternativ som du vill använda, och där framgår också om ditt betalningsalternativ är förenat med några avgifter, samt storleken på sådan avgift. Läs mer om betalsätt och kostnader för dessa här.
För att ta del av alla fördelar som CDON+ kund måste du vara inloggad på ditt användarkonto när du lägger en beställning på Marknadsplatsen, eller vid kontakt med CDON:s kundservice.

CDON förbehåller sig rätten att säga upp medlemskapet om du bryter mot våra CDON+ Villkor eller annars missbrukar CDON+ medlemskapet.

Ångerrätt gäller vid köp av CDON+ medlemskap på Marknadsplatsen. Ångerrätten gäller i 14 dagar räknat från dagen du köper ditt medlemskap i CDON+. För att utöva din ångerrätt ska du ta kontakt med CDON:s kundtjänst, genom de kontaktuppgifter som anges ovan och på Marknadsplatsen. För mer information om ångerrätten, vänligen se de fullständiga CDON+ villkoren här.

För att kunna vara medlem i CDON+ måste du vara över 18 år gammal och inte stå under förmyndarskap. CDON förbehåller sig rätten att i enskilda fall neka eller ändra ditt medlemskap.
För fullständiga villkor för ditt CDON+ medlemskap, klicka här.

Tidigare versioner av CDON+ villkor:
För villkor giltiga 2022-09-01 t o m 2022-12-26, klicka här.
För villkor giltiga 2022-06-22 t o m 2022-08-31, klicka här.
För villkor giltiga t o m 2022-06-21, se avsnitt 8.3 här.