CDON+ Bättre Shopping Bättre shopping med CDON+

BLI MEDLEM I CDON+

Som medlem i CDON+ sparar du pengar när du handlar. Du får fri frakt vid köp över 100 kr
och återbäring på alla dina köp. Medlemskapet kostar 299 kr och gäller i 1 år.  

DINA FÖRDELAR SOM MEDLEM:


  • Fri frakt på alla köp över 100 kr (gäller standardleverans)
  • Återbäring på allt du handlar*

  FÖR 199 KR:

Om du handlar för minst 599 kr erbjuder vi dig medlemskap i CDON+ för endast 199 kr.
(ord. pris 299 kr)
Du kan förnya ditt medlemskap 12 månader innan det befintliga löper ut. Det förnyade medlemskapet börjar gälla först den dag då det gamla löper ut.
Företagskunder kan inte ta del av medlemskapet.


Bli medlem i CDON+

VECKANS DEAL

Det finns många bra fördelar med att vara medlem i CDON+. En av dem är veckans deal, där vi erbjuder en produkt till ett fantastiskt pris. Tack vare vårt stora sortiment kan du glädjas åt spännande deals inom mängder av produktkategorier! Veckans deal presenteras varje onsdag och gäller till följande onsdag.Till veckans deal

TA DEL AV VÅRT STORA SORTIMENT

Att vara medlem på Nordens största varuhus har sina fördelar. Vi ger dig tillgång till hundratals e-handlare och miljontals produkter på en och samma plats. Du hittar allt ifrån parfymer, kläder och inredning, till elektronikprodukter, tv-spel och livsmedel. Vårt främsta fokus ligger på att ge dig en trygg, enkel och prisvärd upplevelse hos oss, med möjligheten att köpa allt på ett ställe.


ALLTID FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 100 KR

Som medlem får du fri frakt varje gång du handlar för mer än 100 kr (gäller standardleverans).

ÅTERBÄRING PÅ ALLA KÖP

Som medlem i CDON+ får du återbäring på varje köp. Återbäringen ligger på 1%. Eftersom CDON Marketplace har ett brett sortiment med många olika typer av produkter från olika e-handlare och leverantörer har vi ingen möjlighet att ge samma återbäring på alla produkter.
Den återbäring som gäller för ditt köp visas i kassan innan du slutför din betalning. Efter köpet kan du se hur mycket återbäring du har tjänat ihop under Mina Sidor.

Återbäringen kan inte användas under den period ditt medlemskap gäller, utan sparas ihop till en totalsumma som du i efterhand får utbetalad i form av ett presentkort på CDON. Vi skickar presentkortet till dig cirka 1 vecka efter att ditt medlemskap gått ut, eller har uppdaterats till ett nytt. Alla presentkort med återbäring är giltiga i 1 år fr.o.m. att de skickats ut.

Du kan läsa mer om presentkortsdetaljerna på Mina Sidor.Återbäring med CDON+


Med CDON+ får du fri frakt vid köp över 100 kr och återbäring på alla dina köp. Medlemskapet kostar 299 kr och gäller i 1 år från den dag du betalar ditt medlemskap.

Observera att återbäringen ej gäller på varor som innehåller nikotin eller tobak.


Bli medlem i CDON+

VILLKOR

CDON förbehåller sig rätten att säga upp en CDON+ kunds medlemskap om kunden bryter mot CDONs villkor eller missbrukar CDON+ medlemskapet.

För att ta del av fördelarna som CDON+ kund måste du vara inloggad vid köptillfället och/eller vid kontakt med vår kundservice. CDON+ går ej att nyttja vid användandet av snabbkassan.

Den maximala utbetalning av presentkort på återbäring är 5000 kr. För att ta del av återbäring krävs det att du har ett aktivt konto på CDON vid utbetalningstillfället samt att du har angivit en korrekt e-postadress. Läs mer om presentkort.
Alla presentkort med återbäring är giltiga i 1 år fr.o.m. att de har skickats ut.

Återbäring gäller nettoköp, efter avdrag av eventuella rabatter och rabattkoder. Återbäring för fysiska produkter som returneras, avbeställs eller för outlösta paket utgår ej. Återbäring utgår ej heller inte vid köp/betalning med presentkort.

För CDON+ gäller inte ångerrätten om tjänsten påbörjats. Med påbörjad tjänst avses att köp har genomförts som resulterat i återbäringsbelopp och/eller fri frakt. Tjänst som inte påbörjats kan ångras inom 14 dagar från köptillfället.

Som CDON+ kund erhåller du fri frakt under hela medlemskapet vid nettoköp över 100 kronor, dvs efter avdrag för rabatter/rabattkoder.