CDON+

Tipsa en vän
299 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.
 • Fri frakt vid köp över 100 kr
 • Återbäring på alla dina köp
 • Kan förnyas 12 månader innan det löper ut.
Ingår i kampanj: CDON+ för 199 kr
Fri frakt vid köp över 100 kr

Som CDON+ kund får du fri frakt vid köp över 100 kr på alla dina köp under medlemskapet.


Återbäring

Du får 1-3% återbäring på alla köp.

Återbäringen skickas till dig som kund efter 12 månader i form av ett presentkort.

Läs mer här
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 166 Genomsnittsbetyg: 3,7
54%
13%
8%
4%
22%

Mest hjälpsamma positiva recension

Jimmy

Jag kan förstå att många är kritiska till att betala för ett bonussystem, och 299kr är i mesta laget tycker jag, som själv passade på då det var nedsatt med hälften. Lönar sig väl egentligen bara om man redan är stamkund, och handlar en gång i månaden eller oftare. Då tjänar man in det på frakten, och får dessutom en slant i återbäring. Som CDON+ kund är man ju också lovad snabbare kundservice, och det har jag verkligen fått, så det är ett plus, om man nu tycker att man ska behöva betala för det. Som helhet tycker jag CDON+ är bra, men för dyrt.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Tomas

Tog det direkt det kom.
Första året fick man många mail med rabattkoder och bra erbjudanden. Nu verkar cdon tyvärr bara "låsa" fast kunderna genom cdon+ och bryr sig knappt om rabatter och dylikt till cdon+ kunderna. Känns som man bara har det för frakten och den lilla återbäring nu.

Förbaskat låååååång leveranstid. Var är mitt paket?

var i helvetet min order . Jag ´kommer aldrig handla hos er och inte rekoemendera någon handla hos er på nät. för fan skicka min order så fort ni kan .Jag reklamera det . skicka inte några som helst reklam på min mail .

Smidigt sätt med gratis frakt och bra erbjudande

Lotteri att handla hos CDON

Har ännu ej mottagit LP-skivan och heller ej fått någon information om när den levereras. Dåligt!

Gratis via exstudentsajten https://www.mecenatalumni.se/cdon.

stod att CDON+ skulle börja gälla direkt efter inköp, men detta stämmer inte...

Går inte avboka, vill inte ha detta. Mailat cdon 2 ggr, ingen respons. Kan nån hjälpa mig????

Utmärkt

Toppen bra, när man handlar ofta på CDON. քven bra när man handlar dyrare produkter.

Bra erbjudanden till och från. Varit medlem i 2 år nästan, och känner att de hade kunnat slänga med något extra erbjudande då och då. Skönt att slippa frakten, kul att samla poäng också trots att man tjänar nästintill 0.

Tredje året jag har CDON+ nu, första året fick jag det gratis eftersom jag handlat på green friday, andra året blev det 49kr i julkalendern. Rekommenderas endast för stamkunder som handlar återkommande på CDON, jag själv köper mest enkla produkter som filmer och spel som det inte kan bli så mycket strul med. Trevligt med lite återbäring och fri frakt är mer än perfekt!

jätt bra

Detta fantastiska blir man "erbjuden" när man köper andra produkter. Där står det att det är kostnadsfritt och sedan kostar det 299:-
Kollade inte ordern särskilt noga innan iom att jag bara hade lagt i en produkt i kundkorgen (var såklart dumt gjort), och fick se det när ordern redan var bokad.

Undrar vart min beställning tagit vägen?

jag vill inte få den takk

Toppen!

Bra

kanon!

Jag köpte INTE den tjänsten men den var tillbaka på min order när den gick igenom. Inte okej CDON!

Fick detta gratis (trogen kund sägs det) och kollat vad det innebär nu. 3 stjärnor för det var gratis som start, uppdaterar betyget när jag använt det lite
+
1. Fri frakt över 100
2. 1-3% återbäring

-
1. Återbäring kan nyttjas först efter 1 år från tecknande av tjänsten när den löper ut eller tecknas om (via ptesentkort) och frågan är om det kan kombineras med rabattkod.
Normalpris högt
2. Krävs ca 10 köp när det inte är fraktfritt kampanj för att nå +/-0.
Alternativt ett stort köp på 10-30000 (med återbäring 3-1%) och dessutom måste cdon vara billigast på prisjakt för detta skall gälla
3. Bonusvara börjar med beckfilm för 149... Om det fortsätter så lär jag inte ens kolla vad det är för vara framöver
4. Har hört mycket negativt om cd-on från kollegor. Jag har ännu inte behövt reklamera någon produkt, men är då det är problem då cd-on bara vidarebefordrar små filialers produkter. Med det sagt kommer jag aldrig köpa något"suspekt märke" eller kina-skräp från cd-on utan bara stora namn för man vet att märket garanterar service även om cd-on falerar.

Glad att få prova på, blir kanske fler köp på cd-on men är gammaldags och gillar riktiga butiker som webhallen och Elgiganten, så de flesta köp har iaf fram till nu skett där, men det kanske ändras nu.

Man slipper betala frakt iallafall

Jag vill nite ha den jag köpte fel

Så jäkla bra med fraktfritt för mig som bor i glesbygd och mina kompisar här uppe har även de nytta av det ibland, hehe. Lite dyrt med 299 men för 199 i bonustrappan är det lagom värderat med tanke på att man alltid får fraktfritt när man handlar för över 800.

bra

Har inte fått den

Mycket billigt abonnenang med mycket bra erbjudande nör du har CDON+

Jag har "fått" CDON+ till studentpris och jag kan verkligen rekommendera alla studenter att passa på och ta del av erbjudandet. Mycket smidigt och billigt.

Priset är för högt och gränsen för fri frakt är för hög.

Är inne på min 4:e omgång nu. Risken är att det blir den sista. Tidigare har man fått rabattkoder och bra erbjudanden men nu får man veckans pris på en vara som antingen är helt oanvändbar eller dyrare än på andra ställen.

Men CDON har dalat rejält både vad gäller Black friday och adventsluckorna så varför inte skala av CDON+ medlemsskapet också. Kanske höjer dom priset.

Dessa "exklusiva" medlemserbjudanden är inget att hänga i julgranen direkt. De drar i stort sett av 50kr på ovärda saker som redan är nedsatta 50% och skriver att de är nedsatta 60%, ja det är ju iofs sant, men ah, ni förstår grejen. Fick detta gratis som student, därför en stjärna. Hade aldrig skaffat det annars.

Fått gratis medlemskap i ett år eftersom jag är student. Mycket bra med CDON+, men jag måste säga att det rent utav suger att helt fri frakt inte existerar, 100kr gränsen är korkad

Har varit bra och kan säkert vara bra i fortsättningen.
MVH Cuno

KANON!

Bra

Har fortfarande inte fått denna beställning Vill ha pengarna tillbaka omgående
Arne Öhrström

- - - trodde jag beställde en skrivare/scanner!! fick detta istället!! Men efter upprepade meddelande till Er så tog ni tillbaka det! Det var ett plus/Lennarth

Cdon+ är riktig bra! En liten sak som gör de bättre för en som kund

bara bra. värt!

En bra tjänst som kan bli bättre.
CDON+ ger i dagsläget mellan 1-3% återbäring på varorna, samt gratis frakt vid köp för 100 kr eller mer, varje gång. Efter strax över 10 köp på CDON.com under året som tjänsten är aktiverad, tjänar kunden in tjänstens pris (299 kr) för varje individuell fraktkostnad (minst á 29 kronor). Därutöver kommer kunden spara på återbäringen, veckovisa erbjudanden, samt rabattkoder som skickas ut med jämna mellanrum. Eftersom en kund enbart kan använda sig av en rabattkod per köp, är det en bra lösning att kunna kombinera det med 1-3% återbäring på resterande delen av köpet.

Att köpa CDON+ lönar sig för de som är eller kommer bli stamkunder hos sidan, men inte för de som kommer göra ett fåtal köp per år. Det är tacksamt att tjänsten erbjuds gratis för studenter (Studentkortet/Mecenat), då det underlättar för den långsiktiga ekonomin.

Vad som skulle kunna bli bättre är att kunderna skulle kunna få rösta på vad nästa/nästnästa veckas vara ska bli, samtidigt som de får reda på vilken den aktuella veckas vara är. På så sätt kommer kunderna kunna vara med och bestämma på en demokratisk basis, som skulle göra erbjudandet mer attraktivt.

Värt

Två tester av CDON A. Kedjesåg och B. Batteri till HP Portabel nu senast - olika produltkategorier och samma usla service!
1. Er service är den sämsta jag någonsin har stött på - det är andra gången jag har upplevt samma sak - debitering och noll varuleverans, trots tre påminnelser och löfte om svar inom 48 timmar.
2. Jag har nu bett Master Card ta tillbaka debiteringen eftersom kundservice på CDON ger fullständigt f-n i att ta tag i ärendet.
3. Vi kommer aldrig mer att ens försöka köpa någonting från Er.
4. Vi lägger nu ert beteende på Sociala Medier.
Man kan inte sköta ett företag, som CDON gör - tyvärr!
MVH
Lars Romander Vd
West Consult AB

1:a upplevelsen överraskande bra!

Som student får du en gratisperiod vilket givetvis är ett stort plus!

Om jag vill ge betyg, jag ge under noll betyg till CDON butiken.

Gratis via studentkortet. Fri frakt sitter aldrig fel, återbäringen handlar jag inte tillräckligt för att få uppleva själv. 299kr är lite mycket, därav inte en femma.

Gratis CDON+ 0:- Är gött!!! :)

har ej erhållit någon produkt, väntar fortfarande på färgpatronerna jag beställt. har påtalat detta i mail till er, men inget svar?

Mitt senaste köp av Häxan av Camilla Läckberg är otroligt spännande......

Helps a lot in avoiding excess shipping costs

Har inte fått varan.

Lite dyr kanske men helt klart värt o slippa frakt

Har ej fått varan bara fakturan 0 i betyg

Inget att tveka på att köpa när jag fick det för 49 kronor. Ordinarie pris är dock väl högt.

Kanon köpt detta för 49 kr på kampanj lätt värt. men 299 kr är det inte värt. Skulle sträcka mig upp till 99 kr men inte mera.

Bra produkt som ger frifrakt över 100kr. Och återbäring på gjorda köp. Lätt värt och slippa frakten.

Om man köper ganska mycket man sparar frakten och får lite tillbaka ! värt att köpa

Har haft en förut och var mycket nöjd, därför köpte jag en likadan igen

CDON+ är ett bra köp för oss som ofta handlar här. Fraktfritt över 100 kronor och bra rabatter med jämna mellanrum.

Visste inte ens vad jag köpt! Dessutom var den på en separat e-faktura så jag missade att betala. Det blev en påminnelseavgift, det är inte pengarna i sig, utan man känner sig besviken. Lägger nog framtida köp hos någon annan.

En dåligt utformad produkt, knappt haft nytta av den alls.

Rekommenderar CDON+ om man handlar flera gånger per år från CDON.
Som medlem slipper man tillägg för frakt på varje inköp. Man får dessutom bonus på sina köp samt olika erbjudanden som +medlem.
Priset för medlemskap tror jag finns med lite olika erbjudanden. Info om detta finns på hemsidan.

Mycket bra när man handlar en del. Det enda jag inte gillar är, att om man köper en ny period innan den gamla går ut, så finns det ingen som helst indikering på det på Mina sidor. Hur svårt hade det varit med en liten not om att man har köpt för ett år till? Lätt att glömma...

Det är tredje året nu som jag är medlem. Tidigare har det funnits en bonus när man handlar för 800:- eller mer, så får man 50:- i presentcheck att använda inom en viss tid. Detta är borttaget. Istället får du fri frakt. Vilket jag som ➕ kund redan har D v s det finns inte längre någon som helst anledning att köpa extra för att komma över den gränsen. Kan inte minnas att jag sett några erbjudanden i utskick i år, i så fall har jag missat dem. I stort får man fri frakt och en mindre återbäring. Extremt tveksamt om det är lönade. Jag som kund har inte längre motivation till att vara lika trogen.
Trist med alla försämringar i förmånen. Det tristaste är att jag inte längre känner att ➕ ger mervärde, det är många erbjudanden under året med fri frakt.
Skärpning!

Har redan tjänat mycket på att vara medlem!

Jag tyckte det passade mig utmärkt.

BOXER tv-modul.billig o kanonbra

Jag får skatta mig gott väldigt tacksam för CDON.com att dom gav mig denna tjänst så förmånligt kostnadsfritt under ett helt år som studerande. Som en fattig student har man ju inte många kronor att tillgå och studiematerial är inte billigt men tack vare CDON+ fick jag ärligt talat behålla några slantar på frakten samt att jag får en liten slant tillbaka på allt jag köper. CDON.com för mig visar att dom tänker på studenters ekonomi och att erbjuda denna tjänst kostnadsfri 1 år för aktiva studerande är ett STORT +.

En väldigt prisvärd tjänst om man är en flitig kund hos Cdon. Rekommenderas!

CDON+ är supersmidigt, superenkelt och superuppskattat! Alltid fri frakt över 100 kr och återbäring på ALLA köp - svårt att inte få tillbaka pengarna för CDON+ tack vare detta. Så värt! :)

Gratis frakt vid varje beställning och samlar ihop pengar. Bra om man handlar ofta från CDON

Värt det om man handlar många varor runt hundralappen. Är du student var det ännu billigare :)

Går alltid Plus på CDON+, fri frakt och bonus!

Jag rekommenderar alla att köpa CDON+ för att det är många benefit att använda det som köpare. Snabbare leverans och så..

Jag är väldigt nöjd med min CDON plus än så länge jag har varit medlem ett litet tag nu och man får verkligen snabbare service. Jag hade typ fri frakt sedan innan då jag är student men det är ändå nice tycker jag sen ska det bli riktigt trevligt när den där bonus checken kommer.

Funkar som det ska, finns ju inte mycket mer att säga.

jättebra som student! :D Konstar mig inget och får fri frakt, upskattar allt man kan spara in pengar på

det er en mykke fin service som man får , och bedste kvalitet ...

Tycker man om att handla på CDON så är detta ett måste! Fri frakt och återbäring på allt man handlar under perioden. Men passa på att köpa det när ni handlar mer då det utgår rabatt.

På tok för lite erbjudanden. Tycker rabatterna blir mindre och sämre varje år. Förut fick man 50 rabattkoder och annat jättebra varje månad, tom vecka! Beställde sjukt mycket då, säkert 5 gånger i månaden. Nu blir det beställningar i snitt 1 gång i månaden. Då kan man ju fråga sig om deras nya marknadsstrategi med att snåla på rabattkoder var så lönsamt?

Blev lurad o vilseledd när det enda jag ville var beställa produkt

Aldrig godkänt medlemskap och väntade på varor jag aldrig fick

Mycket missnöjd

Jag använder CDON+. Jag tycker det är bra att slippa fraktavgiften vid köp över 100:-
Nu köper jag mera på CDON för nu kan de konkurera med priserna i de olika fysiska affärerna. Synd att det bara varar ett år. Man borde få detta gratis när man har köpt för en viss summa hos er. Jag fick detta gratis så jag är en trogen kund som blir ännu mer trogen.

Toppen med fritt medlemsskap i ett år och fri frakt

Mycket bra och trevligt med fri frakt även för små beställningar.

NÖJD KUND

Fri Frakt passar mig bra.

En mycket bra tjänst med gratis fakt och rabattsystem både jag och cdon tjänar på!

!!!

En helt underbar tjänst. Och något CDON verkligen tjänar på. Pga gratis frakt och återbäring och massa rabattkoder så har det tillsammans med bra priser styrt in större delen av mitt internethandlande till CDON. Återbäringen är också trevlig även om den inte blir sådär jättestor. Men har ju tjänat ett par tusen iaf tack vare CDON+, och fick dessutom min andra omgång för 99 kronor vilket man tjänar på två beställningar med gratis frakt.

CDON+ gör det lättare och enklare för dig.

Om man köper CDON+ för ett rimligt pris och beställer relativt ofta så är det väldigt bra. Jag är supernöjd!

cdon + är bra då får man bonus på det man köper

Prisvärt. Sparas snabbt in mångfaldigt. Har haft flera år , för fick man fler unika erbjudande.

Köpte det på rea för 99kr och det är absolut värt det, handlar man mycket på cdon på ett år skulle jag vilja påstå det är värt pengarna också vid fullt pris. Återbäring, frifrakt + erbjudanden= riktigt bra. Som kund är jag riktigt nöjd

CDON+ är perfekt för man får gratis frakt och pengar tillbaks på det man köpt så det blir vinst åt alla håll och kanter för en med CDON+.

Ju mer man köper desto mer återbäring får man med CDON+

Tog det direkt det kom.
Första året fick man många mail med rabattkoder och bra erbjudanden. Nu verkar cdon tyvärr bara "låsa" fast kunderna genom cdon+ och bryr sig knappt om rabatter och dylikt till cdon+ kunderna. Känns som man bara har det för frakten och den lilla återbäring nu.

Köpte dator HP Pavilion 17-g152no en toppen grej med Windows 10. Tre dagar tog leveransen! Bra! CDON.

Bra att ha när man handlar ofta på CDON!

Görbra

Billig frakt :-)

Köpte CDON+ för 99:- under kampanjen Julkalendern och det tjänar man ganska lätt in på fri frakt och bonusen man får. Men 299:- för denna tjänst är alldeles för mycket. Tror jag fick en rabattkod under 2015 förutom namnsdagsrabatt och födelsedagsrabatt som man alltid har fått annars.

Lönar sig endast om man är stamkund. Erbjudandena är riktigt dåliga för oss datorintresserade. Oftast består erbjudandena av kläder eller skor som enkelt kan fås billigare från andra siter.

XXX

Suveränt , pengabesparande,förenklande - rekommenderas varmt för Dig som handlar allt som oftast.

Tjänar snart in den fria frakten.Smidigare att handla

SUPER!

Har redan lönat sig med fri frakt, jag köpte det för 99 kr som Julerbjudande.
Det gör ju att man oftare väljer CDON vid samma pris på prisjakt eftersom slipper frakten, så det är ju lock-in, men en självvald.

Jag handlar mycket på CDon och det brukar vara så att jag får tillbaks ungefär det jag har gett, 199 kr i återbäring. Jag är annars mest med för att kunna handla för lägre summa och ändå få fraktfritt. Tyckte det var bättre erbjudande första året. Hoppas på många 100 kr om du handlar för 500 kr film eller böcker. Såg att i en av luckorna var det 99 kr för medlemskap, helt klart ännu bättre. Men surt för alla oss som betalt mer.

Mycket bra, köpte det i julkalendern både i år och förra året.. Perfekt för den som handlar lite då o då och inte ofta behöver tänka på fraktkostnaden.

Köp ALDRIG ifall den inte kostar 99 kr!! Det är rena rama rånet.

För dyrt om man köper till ordinarie pris. Besviken att det inte erbjuds exklusiva rabattkoder längre

Blivit färre och färre köp för min del från CDON.

Köper enbart CDON+ när det varit "reor/kampanj"
Som första gången, 99kr , och nu i julkalendern 2015 - 99kr

Skulle aldrig betala 299 för den tjänsten, dels så köper jag inte så ofta längre samt deras rabattkoder/kampanjer tilltalar inte mig.
Jag personlingen vill inte ha kläder/skor och annat bröte.
För mig är böcker,spel,film,elektronik det intressanta.

Cdon+ Borde jag skaffat redan tidigare men visste inte att jag skulle komma att handla så ofta. Köpte det för 2 dar sen.
Det första jag 'fick' var när jag skulle betala:
vid kassan bad de mig lägga till rabattkod om sådan fanns - oj - tänkte jag, - trodde jag inte för detta köp. Fyllde i min 100 kronors rabatt och tryckte på Betala. Svar kom "Rabattkoden är giltig men kan inte användas vid detta köp". Det är ok - tänkte jag och betalade de 299:-.
Mejlet med bekräftelse på köpet kom. Och vad stod där, om inte:
299 Kr
Utnyttjad rabattkod (xxxxx) 100:-
!?
Detta var droppen!
Det är andra gången jag blir snuvad på en rabattkod på cdon.se.
så, nu behöver jag inte CDON+ längre.

Vem tycker om att bli lurad?

"Meh", är min generella reaktion till hela konceptet. Enbart värt när man har gjort som en annan. Köpt något ovan en nio tusen eller så och därmed fått rabatterat pris, samt får garanterat en sisådär 40+ i återbäring om ett år. Därefter är det ju återbäring på allt, vilken går rakt i "fickan" som tur är. Annars skulle jag aldrig rekommendera detta.

Bra med fri frakt

Jag handlar nästan allt på cdon och efter ett år är jag nu uppe i 550.- i återbäring + all fri frakt, snabba sändningar av paket och rabattkoder jag fått under detta år, jag är nöjd och vill bara säga "keep up the good work" cdon och jag beställer för ett år till idag! Tack!

Cdon + är det bästa rabatt system jag varit med om. Jag är redan uppe i 65 kr i återbärning på två månader samt det skickas ut rabatter med minst 100 kr varje månad nästan. Jag köpte mitt också på rea, 99 kr och det har jag redan tjänat in tack vare alla rabatter som kommer till mejlen. Ni som gnäller har aldrig upplevt cdon + för det finns inte ända negativt med det. Jag är så otroligt nöjd och tack för att ni finns Cdon, ni räddar många regniga kvällar.

Köpte min på rea för 99kr och för det priset är det helt klart värt enligt mig. Kan nog vara värt att betala fullpris också men förvänta dig inte mängder av rabatter och erbjudanden... Det bästa med detta är återbäringen som betalas ut i slutet av varje år. Fri frakt är väldigt skönt också. Det tjänar man på! Men som vanligt med cdons koder, dom går ut fort och måste oftast handla för minst en summa... Men som sagt inte mycket koder utöver det man får utan att vara medlem, kommer några guldkorn på ett år dock. 50kr i rabattkod för varje köp över 800kr.

Otroligt prisvärd tjänst som redan efter några veckor betalt sig tillbaka genom diverse erbjudanden och rabattkoder. Är du en trogen kund kommer du märka att pengarna är väl spenderade redan efter en månad. Hittills har jag själv varit supernöjd då produkten i fråga redan gjort mer än vad man tror sig betalat för. Bortsett från riktigt bra erbjudanden i förhållande till rabatter trillar det även in exklusiva rabattkoder för dig som +kund. Alla köp du gör genererar småslantar som sen returneras i form av återbäring på ett presentkort i slutet av året. Mycket gott godis åt dig som kund med andra ord.

Kundservicen är något jag inte riktigt har något att säga om då jag inte haft några problem att ta upp. Förhållandevis så sköter sig servicen utan denna produkt också precis som vanligt, en extra nisch som man inte ska basera köpet på.

Produkten riktar sig åt de som tenderar att handla är, är du med andra ord en kund som handlar här någon gång per år så klarar du dig utan detta garanterat. Den inbitne kommer dock väldigt snabbt inse att pengarna ganska snabbt gjort sitt om inte mer.

Fraktfritt är ett säljare knep då en vara aldrig kan skickas utan att betala frakten.
Dom ökar priset lite på alla varorna istället

helt ok tycker jag

Jag kan förstå att många är kritiska till att betala för ett bonussystem, och 299kr är i mesta laget tycker jag, som själv passade på då det var nedsatt med hälften. Lönar sig väl egentligen bara om man redan är stamkund, och handlar en gång i månaden eller oftare. Då tjänar man in det på frakten, och får dessutom en slant i återbäring. Som CDON+ kund är man ju också lovad snabbare kundservice, och det har jag verkligen fått, så det är ett plus, om man nu tycker att man ska behöva betala för det. Som helhet tycker jag CDON+ är bra, men för dyrt.

Produkten: CDON.COM+
Betyg: Minus en stjärna. Tjänsten som skulle fungera som ett tillval lades till i varukorgen automatiskt, missnöjd med att jag inte kunde plocka bort den produkten. Känner mig lite lurad. :(

Mycket nöjs. Mycket snygg med diskreta tuffa detaljer.

Cd on+ jag har haft detta i snart 1 år. Jag har en bra bonus och där slutar praktiskt taget allt.
Handlar du filmer och cd skivor ofta är detta toppen. Just för att du slipper frakten.
Men där slutar allt det bra.
Enligt deras beskrivning står det så här
"Förtur hos kundservice
Som CDON+ kund kommer dina ärenden prioriteras före andra, vilket innebär att du kommer att få svar fortare"
Detta kan jag säga att det absolut inte stämmer, Har du vanliga frågor så kommer det svar lite då och då. Klagomål ! dom besvaras ej !!!
Sen att man ej kan nå dom per telefon kan jag förstå, Då hade dom säkert behövt anställa folk. Det är synd när många av produkterna är till bra pris.
Sen när det gäller prioriteringar, Leverans 1-3 dagar menas många gånger som 1-3 veckor.
Synd för annars ett bra system.
Så innan du tecknar avtal så fundera på vad du är villig att offra ? Bra pris och dålig service.
Eller högre pris och riktig service.

Jag skulle köpa en pulsklocka för 299.- Trodde också att jag gjort detta, men i stället så hade jag blivit medlem i CDON+. Hur detta gått till vet jag inte. Men som det nu är kan man inte gå ur CDON+ inom ett år utan man är tvungen att betala. Så denna pulsklocka som kostade 299.- har jag alltså betalat det dubbla för. När jag efterlyste klockan fick jag till svar att den inte var registrerad. Däremot har jag fått betala 299.- för ett medlemskap som jag inte vill ha. Hur seriöst är detta? Man kunde landstiga på månen 1969 men man kan inte betala tillbaka 299.- år 2015.

Mina barn brukar köpa från eran affärer , hoppas det går bra för mig

tog då det kostade 99 kr, det är då helt okey pris för att vara med :)

För 199kr är det helt okej, för 299kr nja :P Undrar vad det skulle kosta en CD+ livet ut :P

Jag har bara haft CDON+ en kort tid och endast hunnit få ett erbjudande. Verkar lovande men har får dåligt underlag för att kunna ge 5 stjärnor.

Beställer man ofta så finns det pengar att spara, bra erbjudanden får man också. Passade på nu när erbjudandet fanns med i kalendern :)
En butik där man hittar det mesta!

Ja, det finns många fördelar med CDON+. Man kan handla fraktfri, får återbäring på sina köp plus att man får speciella erbjudande varje månad. Jag tycker att det är värt att köpa CDON+

Vilket pris man än har betalat för CDON+ så är det värt det om man handlar mer än ett par gånger om året. Fri frakt för allt + återbäringen (i mitt fall ~450 kronor första året) är lätt värt det. Betalade 199 första gången men nu under julkalendern blev jag minst sagt överlycklig när man fick möjlighet att endast köpa medlemskapet för 99 kronor! Det enda negativa i mitt tycke är att man inte kan köpa mer än 1 år åt gången ;)

Jag köpte detta bonusmedlemskap förra hösten (till rabatterat pris, 199 istället för 299) och blev positivt överraskad över den mängd bra erbjudanden jag fick. Fri frakt när man handlar för 100 kr har jag utnyttjat MASSOR, och jag har verkligen tjänat mycket på att vara med i CDon Plus, min samlade återbäring hamnade på 166 kr och då hade jag gärna handlat mer men ekonomin sa stopp så jag fick lugna mig.

Nu ska jag utnyttja det fina kalendererbjudandet och köpa ett nytt medlemskap för bara 99 kr, jag har hittills varit supernöjd och litar på att detta nya årsmedlemskap kommer att hjälpa mig fynda mycket!

Produkten som jag skulle rekommendera. Med CDONs fina erbjudande och bra priser är det självklart att man handlar ofta.

Cdon + är perfekt man får många fina erbjudanden och så fick jag tillbaka 528 kronor i återbäring så det är värt att bli + kund om man handlar ofta.

Startade mitt medlemskap för ett år sedan när det kosta 199kr, kan bara säga att det var ett klokt beslut!

Som skivsamlare är det guld att få gratis porto! Pengarna man sparar på det är värt medlemskapet 10 gånger om :) Sen var ju återbäringen kanon också, 340kr första året, värt varrenda öre!!! Gick till en förlängningm så klart som gick i verka på en gång, så nu är det bara att gotta sig 1år till med fri frakt och massa fina erbjudanden!

Fantastiskt helt enkelt!!!

Handlar man mycket så är det helt underbart. Att handla grejer för 100 kr och få gratis frakt är helt ljuvligt. Sen återbetalningen är ju inte jättestor, men det tickar på rätt ordentligt med tiden :)

Diggar detta stenhårt! :P

Många pratar om att det är dåligt att betala 199/299 kr per år för att få fri frakt då man ändå bla. är trogen kund. Man får ju faktiskt återbäring på alla köp också. Jag köpte mitt CDON+ för 99 kr precis vid starten och är jättenöjd, får snart ut min återbäring på 200 kr att handla för. Jag kommer att vara CDON+ medlem i fortsättningen också. Allt kan inte vara gratis och om man handlar mycket på CDON så är inte 299 för fri frakt i ett helt år mycket. . .

Handlar mycket här på CDON!! Fått otroligt med rabatter under detta gångna året :)
Frakten är intjänad många ggr om!!
Och de få ggr som det varit ngt oklart med något, så har kundtjänst löst detta på ett ypperligt sätt :) Både via deras tjatt och per telefon.
/Bosse

Gjorde fel ! Skall ej vara med i detta ! Ber om ursäkt. Kan ni makulera CDON+. Tack Anders Björkman.

tyvärr mycket strul mellan varven fattas delar som skall # följa med.MVH FRANK??????????????????

Man måste antingen köpa för 10000 kr/år eller handla 10 ggr på ett år för att det ska vara intressant. Att betala för medlemsskap känns inte som särskilt goodwillskapande gentemot era kunder. Passar på detta "erbjudande".

Peter Nils-Johan Mikael.

Jobbar du åt cdon, eller tycker du bara att vi extra korkade personer behöver lite extra info? =p

Det här var inget vidare.

Såg ett par skor jag ville köpa, såg att dom var med i kampanjen "20% rabatt om du är CDON+ medlem". Perfekt tänkte jag, då köper jag ett medlemsskap för 299 kr och får ca 220 kr CDON+ rabatt på skorna. Jag hade också en rabattkod sen tidigare som ger 200 kr rabatt på valfria skor. Men för att kunna ta del av "20% rabatt om du är CDON+ medlem" så måste man tydligen ha inhandlat medlemskapet först. Vilket gjorde att jag först fick köpa medlemskapet, för att sedan kunna få rabatten.

Fine, så här långt gick allt bra. Jag la skorna i kundkorgen igen och angav rabattkoden jag hade sedan tidigare på skorna. Då försvinner helt plötsligt min "CDON+ rabatt". Ingenstans på CDON står det att det inte går att kombinera de rabatterna, men tydligen är det så, vilket också deras kundtjänst bekräftade.

Det här var inget roligt. Jag kontaktade därför kundtjänst igen och bad dom anullera min CDON+ order, jag vill inte vara medlem - det ger mig ju knappt några fördelar utan krånglar bara till det. Min order innehållandes CDON+ är nu anullerad fick jag till svar.

Äntligen, tänkte jag. Nu la jag skorna i kundkorgen på nytt och går till kassan. Då ser jag att mitt CDON+ medlemsskap är fortfarande aktivt, trots att jag har ångrat köpet av det.

Nu måste jag alltså kontakta kundtjänst igen, och kontrollera att dom gjort rätt. Men, det får bli på måndag. Jag orkar inte mer idag. Och skorna, åker jag ut till köpcentrumet och handlar. Det blir smidigast så.

Tråkigt story och håller med tidigare inlägg från Daniel: " Hur svårt kan det vara att ha ett system som exempelvis Webhallen där man får förmåner för ANTAL köp och även TOTALA inköp. Gör om gör rätt. Baka in det i systemet och belöna ALLA återkommande kunder istället....".

Mitt cdon+ aktiverades omedelbart. Testat göra köp, inga problem med det fraktfria eller %-rabetten på sport. Allt fungerar perfekt! Rekommenderas.

Produktutbudet på CDON är enormt, man kan handla allt från filmer till elektronik och vitvaror därför kan man lätt tjäna ihop pengarna man lägger ut för medlemskapet. Tack CDON

Trots att de påstår att medlemskapet ska aktiveras omgående så har de ännu inte aktiverat mitt en vecka efter köp.

jag har redan betalt den 27/9,men för lägen sen inte skicka till mig.inte så bra service

Grymt bra!

Jag köpte CDON+ direkt när jag såg det i kassan. Fraktkostnaden tjänar jag in snabbt och att dessutom få återbäring på alla köp är ju en superbonus! Utöver detta får man otroligt bra erbjudanden, rekommenderas starkt!

Grymt att alltid få fri frakt med CDON+ och jag har fått massor av bra rabattkoder!

Jag har inte fått någon 50% filmkod än:(.

Hoppas det kommer,då det borde gälla för alla.

Trist att det verkar helt random att vissa får en 50% kod när man går med och andra inte.

Verkar ta tid innan medlemskapet träder i kraft som sagt. Hoppas man inte missar den där 50% koden, som många verkade få.

Härligt initiativ! Har redan tjänat ihop pengarna jag la ut för medlemskapet flera gånger om tack vare väldigt generösa erbjudanden via mail (kanske bara öppningserbjudande).

Hur som helst lovande:)

För mig är CDON+ perfekt. Man slipper frakten och kan samtidigt nyttja ett annat erbjudande (till skillnad från recensenten Stefans erfarenhet funkar det utan problem för mig) om man vill. Idag fick jag specialerbjudanden via e-post, dessutom bra erbjudanden som passar mig som handsken. Jag är glad över att kunna lägga en liten order, på strax över hundralappen, och därmed inte behöva gå upp till 500-600 kr innan det blir fraktfritt. Som sagt, perfekt enligt mitt tycke! Bra CDON!

Visst tjänar man in frakten. Det jag upptäckt hittills är att man inte kan använda några rabattkoder tillsammans med CDON+. Använder man en kod (när jag gjort det åtminstone) ex. 50 kr rabatt på..... så poppar plötsligt frakten upp och tar man bort koden så försvinner frakten. Så varje gång hittills har kundcenter fått fixa mina ordrar och lagt på koderna manuellt i efterhand. Det är ju inte hela världen men det är ett surt merarbete. Så här några veckor efter att ha gått med har det inte kommit ett enda ebjudande från CDON+. Skulle väl kunna tycka att det kom något skoj relativt kort efter man gått med?

Jag tycker CDON+ är kanon. Jag tjänar ihop 199 kr på någon månad, dessutom kan jag lägga mindre beställningar utan att känna att jag behöver "samla ihop" många produkter på samma frakt för att spara pengar. Återbäring i rena pengar ser jag som en fin bonus när abonnemanget är slut.
Perfekt CDON!

Hej.

Tack för detta fantastiska erbjudandet .

mvh Dariusz

Jag köpte direkt. Jag handlar mycket på CDON.COM, bl a kläder och leksaker där frakten dessutom kan kosta lite mer så jag kommer snabbt tjäna in mina 199 kr på bara frakten. Hoppas nu på riktigt schyssta specialerbjudanden, men det brukar CDON vara bra på!

Handla 6-7 ggr på ett år (vilket inte är svårt då nästan allt finns och oftast bra/bäst pris) och du har tjänat in det bara på frakten, dessutom återbäring och troligen några extra bra rabattkoder/specialdealar. Riktigt bra också att man kan kombinera fraktfritt med rabattkod om man har plus. Tycker detta är en grym deal, förstår inte vad folk klagar på. Blir ju bara bättre för de som handlar hyfsat ofta och inte sämre för någon annan.

Handlar varor på cdon flera gånger om året, finns många varor jag endast handlar på CDON ex böcker, film, spel... Är en väldigt trogen kund! Tycker det är riktigt dåligt att vi så trogna kunder ska behöva BETALA EXTRA för självklara förmåner som dessa... Mycket bättre förut när det var fraktfritt över en viss summa, här kan man handla för flera tusen och ändå behöva betala frakt, inte heller får man några specialerbjudanden för att man är trogen kund och handlar mycket utan detta ska man behöva betala för?! Räcker det inte att man betalar för varorna? Slängde min varukorg och handlar någon annanstans framöver.

Fri frakt om man köper över 100 kr :D super bra :D 199 kr för 1 år tycker att det e jävligt billigt :D

Jag har betalat 199:- men hur länge måste jag vänta innan medlemskapet träder ikraft? Trodde det var omgående, men det verkar det alltså inte vara.

Idiotiskt att vi som handlar mycket skall behöva betala för att bli premierade av CDON, det borde vi bli utan att behöva betala extra för det.

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 160 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 111 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 79 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 51 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »