Sälj dina produkter på CDON.COM

Vi erbjuder dig erfarenhet av nordisk e-handel sedan 1999 och en säker plattform som försäljningskanal.
CDON Marketplace ger dig rätt förutsättningar för att öka din försäljning på ett enkelt och bekvämt sätt.
Genom att sälja via CDON Marketplace kan du nå upp till två miljoner kunder i hela Norden. Du laddar snabbt och smidigt upp dina produkter till försäljning via någon av våra integrationspartners eller via vårt egna användarvänliga verktyg.

Såhär fungerar det att sälja på CDON Marketplace:

1. Skicka in din ansökan

På vår sign-up sida fyller du i dina företagsuppgifter och skickar in en ansökan.


2. Ansökningsprocess

Vi på CDON Marketplace går igenom din ansökan och återkopplar till dig. När din ansökan blivit godkänd återkommer vi med avtal som skrivs på av firmatecknaren. När båda parter signerat avtalet skapar vi ett administrationskonto till dig.

3. Ladda upp produkter

När du fått tillgång till ditt administrationskonto kan du börja ladda upp produkter och starta din försäljning på CDON.COM.

På CDON.COM placeras dina produkter ut under respektive kategori så att det ska bli lätt för kunderna att hitta just dig och dina produkter.
På produktsidan visas frakt- & leveransinfo där det tydligt står "Levereras av..." med en länk till din samlingssida. På samlingssidan visas alla produkter som du säljer på CDON.COM.

Ta chansen och nå ut till över två miljoner kunder i hela Norden.

Med några enkla klick är du snart igång och säljer för fullt på Nordens största varuhus – CDON.COM. Så vänta inte, ansök idag!