Apollo 18 (Blu-ray)

Blu-ray - Nordiskt omslag

Apollo 18 (Blu-ray)
Tipsa en vän
79 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  från 1 arbetsdag

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Ingår i kampanj: 3 filmer för 199 kr
Officiellt var Apollo 17, som skickades iväg den 17:e december 1972, den sista bemannade resan till månen. Men ett år senare, i december 1973, skickades två amerikanska astronauter tillbaka till månen på ett hemligt uppdrag, bekostat av USAs försvarsdepartement. Vad du är på väg att se är de verkliga bilder som astronauterna tog på den resan. Medan NASA förnekar dess autenticitet, menar andra att det är den riktiga anledningen till varför vi aldrig har åkt tillbaks till månen.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Ljud: DTS 5.1, DTS HD - Master Audio Bild: 16:9 Widescreen, HD 1080p
Språk: Engelska Längd (min): 100
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska Beräknad leveranstid: från 1 arbetsdag
Kategori: Rysare, Science Fiction, Thriller Releasedatum: 2012-03-28
Originaltitel: Apollo 18 Region: 2 (Europa)
Regissör: Gonzalo López-Gallego Åldersgräns: 15 år
Inspelningsår: 2011
Skådespelare: Warren Christie, Ryan Robbins, Ali Liebert, Lloyd Owen, Andrew Airlie, Michael Kopsa, Kurt Max Runte Extramaterial:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Apollo 18 är en film som kom ut år 2011, och det var en slump att jag upptäckte den. Den är inspelad i dokumentärsform och utlovar på fodralet att om man gillar Paranormal activity-filmerna kommer man gilla den här. Visst är den uppbyggd på samma sätt men detta lär vara en lågbudgetfilm om än skrämmande och helt okej.

"There´s a reason we´ve never gone back to the moon" är filmens tagline och den gillar jag skarpt. Stör mig dock mycket på att det på fodralet endast klassas som sci-fi + thriller men likt IMDB klassar jag denna som skräck och det är inte i någon liten dos heller.

Handlingen då, några amerikanska astronauter åker ut på ett topphemligt uppdrag till månen, ingen får veta att de åker dit och försvardepartementet, inte NASA leder aktionen. Väl på månen börjar mystiska saker hända och skräcken byggs upp på ett klassiskt vis men min favoritscen avslöjar jag inte här.

Jag tycker ändå filmen var bra trots att flera scener gjordes så fula. För att vara en så okänd skräckfilm gillade jag den och den får en stabil 3 av 5 i betyg. Gillar du skräckfilm, så se den här. // Max Colliander

Hemlighetsstämplat filmmaterial har precis läckt ut, där man får se hur tre austronauter skickas, under största hemlighet, till rymden för att genomföra den sjunde månlandningen. Apollo 18! Uppdraget alla trodde blev inställt, men som nu visar sig vara en enda stor mörkläggning för vad de egentligen hittade på månen!

Kuriosa
Apolloprogrammet var en serie amerikanska rymdfärder som utfördes mellan 1961-1972. Totalt gjordes 7 försök att landa på månen, varav 6 lyckades. Apollo 11 var den första bemannade månlandningen och skedde 20 juli 1969. Under färden med Apollo 13 exploderade en syretank som omöjliggjorde landningen på månen och uppdraget avbröts. I december 1972 landade man med Apollo 17, som blev den sista bemannade månlandningen. Apollo 18, 19 och 20 blev inställda på grund av påstådda ekonomiska skäl, kort efter att geologen och astronauten Harrison Schmitt förespråkat om en mer inspirerad landning på Tycho-sidan, eller "mörka sidan av månen". Ja det finns faktiskt en "dark side of the moon". Månen vänder alltid samma sida mot Jorden eftersom den befinner sig i en bunden rotation, och roterar därmed exakt en gång runt sin egen axel för varje varv den rör sig runt jorden. Således en framsida ...och en baksida!

Handlingen är lite segdragen i början, men blir rätt spännande sista halvan av filmen. Filmen är konstant skådat ur dokumentäriskt syfte från handhållen kamera. Ni kan förså kvaliten på kamera man hade på tidigt 70-tal. Glöm HD! Men å andra sidan får man känslan av att de är äkta när de använder sig av såna skräpkameror de hade på den tiden. Jag är ett stort fan av Paranormal Activity, och tycker således effekterna av just handkamera ger betydligt mer inlevelse och blir således mer verklighetstroget.

Läs hela recensionen på http://dennisfilmblogg.blogspot.com/2011/09/apollo-18.html

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 7 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
  • 87 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 75 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 60 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 43 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »