Disney klassiker 52: Frost

DVD - Svenskt omslag

Disney klassiker 52: Frost
Tipsa en vän
149 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  från 1 arbetsdag

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
I det animerade äventyret Frost lägger en profetia ett helt land i evig vinter. Den orädda optimisten Anna måste därför slå sig samman med den våghalsige bergsmannen Kristoffer, och tillsammans ge sig av för att hitta Annas syster, Snödrottningen Elsa och få ett slut på den iskalla förtrollningen. På vägen möter de extrem kyla och mystiska odjur, och får kämpa mot naturens element för att rädda sitt kungadöme. Frost bjuder på hjärtvärmande humor och storslagna äventyr, fantastiska karaktärer och musik som inte lämnar någon oberörd. En magisk film för hela familjen att njuta av! Den har vunnit en Golden Globe® för Bästa animerade film och blivit Oscars®-nominerad för Bästa sång och Bästa animerade film. De svenska rösterna görs av Mimmi Sandén, Erik Segerstedt, Sebastian Karlsson, Nassim Al Fakir, Annika Herlitz m.fl.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Ljud: Dolby Digital 5.1 Bild: 16:9 Widescreen
Språk: Engelska, Finska, Svenska Längd (min): 90
Text: Engelska, Finska, Svenska Beräknad leveranstid: från 1 arbetsdag
Kategori: Tecknat/animerat, Familj, Klassiker, Disney, Barn, Disney Klassiker Releasedatum: 2014-06-02
Originaltitel: Frozen Region: 2 (Europa)
Regissör: Åldersgräns: 7 år
Inspelningsår: 2013
Skådespelare: Mimmi Sandén, Erik Segerstedt, Sebastian Karlsson, Nassim Al Fakir, Annika Herlitz Extramaterial: • Biovisad kortfi lm: "Get A Horse"
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 25 Genomsnittsbetyg: 4,3
52%
32%
12%
4%
0%

Mest hjälpsamma positiva recension

Carl

Vår snart sexåriga dotter älskade filmen när vi såg den på bio, och har önskat sig den sedan dess. Härlig musik och fina rollgestaltningar gör att även vi vuxna gillar den. Dottern går och gnolar på titellåten rätt ofta... :-)

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Elinore

tyvärr tröttnar man lätt på filmen, dessutom var handlingen rätt långtråkig. Visst, den är mysig men detta känns som en nyare version av trassel och alla andra disney pixar filmer. Den har bra sånger men annars välfigt overrated, trassel är hundra gånger bättre

Mycket nöjd med produkten. Och service från cdon. Fick produkten snabbt.

Frost är en film om gemenskap och hur viktig familjen är. Med ett spännade äventyr och mycket sång ger jag denna Disney klassiker toppbetyg. Rekommenderas att ses på Engelsk version

Bra och snabb leverans

En riktigt bra Disneyfilm, med härliga figurer och karaktärer, fin musik. Precis som en Disneyfilm ska vara! Jag rekomenderar den här filmen till både stora och små.

tyvärr tröttnar man lätt på filmen, dessutom var handlingen rätt långtråkig. Visst, den är mysig men detta känns som en nyare version av trassel och alla andra disney pixar filmer. Den har bra sånger men annars välfigt overrated, trassel är hundra gånger bättre

Ses om o om igen av vår 4- åring

En riktigt härlig film som även de vuxna gillar.

Frost är en Disneyfilm helt enkelt. En ok film.

Toppen!!

En stark Disneyfilm en av 2000-talets bästa! Rekommenderas till alla som gillar animerade äventyr som är lite mer påkostade, denna är den hittills dyraste! :)

Denna var en rolig film men trailer delen fattades där renen och snögubben är på isen.

FROST är en helt underbar film. Musiken och sången är så vacker.

Bra men lite överskattad. Dock riktigt duktiga skådespelare som gör rösterna och sjunger fantastiskt, och filmen har ett bra budskap och en charmig Olof.

Mina killar gillar den, men är besvikna över att trailerscenen inte med.

Köpte denna efter att ha sett en fullständigt hejdlöst rolig trailer där renen och snögubben fajtades om morotsnäsan.
Denna sekvens var inte ens med i filmen ochy det som var med var sött, lite roligt men inte alls i närheten av vad trailern förutspådde.

Frost är en underbar film som uppskattas av alla i familjen. Otroligt bra svenska sång- och röstinsatser. Vi ser den om och om igen.

Fantastiskt bra Disney-film! En riktig favorit!

En inspirerande film för alla åldrar som balanserar njutningen mellan hela familjen. Som filmälskare är det dessutom givetvis en fröjd när personen/-erna för manuskriptet läst på sig om gamla sagor och förhoppningar människan bär med sig nära hjärtat.

Efter en rad påföljande filmer efter varandra med sagotemat är det helt klart att intresset för skapandet utav gammal inhemsk folktro på detta sätt inom mainstreamrullarna börjar öka. Sedan Brave; (en av de få filmer jag någonsin gett 5/5), skriven av Branda Chapman, (tyvärr utslängd under produktionen) verkar manuskript inom ämnet skjutit i höjden.

Baserad på gammal saga till viss uträckning eller inte, märks det att bilden kring dessa graciösa elementärer i krönikorna, så som jag för smidighetens skull kallar dem, verkar utgöra fundamentet i storyn, oavsett ev. sagas tidigare utformning.

Längden på filmen gör att den hinner rulla igång innan den är slut, vilket inte är en självklarhet för filmer över lag. Den relativt långa starträckan bidrar likaså positivt, vilken vaggar in åskådaren ordentligt innan tyglarna börjar slakas. Jag fattade snabbt tycke för karaktärerna i denna film liksom för hur varmt, ungt och eldigt tillåts visas i kontrasten till brustet hjärta & kyla; motpolen. Det bidrar till en subjektiv, dock inte fullständig 5:a,.... som är ett mkt, mkt, mkt bra betyg.

Fina animeringar och väl genomförd dubbning (på engelska iaf). Givetvis hålls den annars närvarande bildliga sensualiteten som ofta omringar kvinnliga elementärer i krönikor och fantasyberättelser tillbaka på grund av det aktuella urvalet av åskådare.

Kort och gott: en väl avvägt balansering för vår tids aktuella samhällsdebatter och aktuell publik till fördel för alla i familjen. Filmen förtjänar sin 4:a med råge. Mkt bra film!

Ha´t bra!
Mvh Erik

Underbar film för hela familjen! Döttrarna på 4 och 7 år älskar den.

Köptes till dottern 9 år som gillade den och till vår förvåning så älskar sonen på 4 år filmen och har sett den om och om igen sedan vi köpte den för en vecka sedan. Bra underhållning för hela familjen.

Mycket bra underhållning för både barn & vuxna. Gillar man "Trassel" så rekommenderas Frost, helt klart!

Vår snart sexåriga dotter älskade filmen när vi såg den på bio, och har önskat sig den sedan dess. Härlig musik och fina rollgestaltningar gör att även vi vuxna gillar den. Dottern går och gnolar på titellåten rätt ofta... :-)

Har sett snuttar av den, den verkar jättebra!

Det är svårt att säga något om filmen eftersom den inte kommer ut på Dvd förrän i början på juni. Men ser fram emot den efter att ha sett en liten snutt på tv.

Först om 3 veckor kommer filmen "Frost" ut dock efter vi har sätt den på bio är den redan en stor favorit i vår familj. En mycket trevlig historia med härliga gestalet och fantastiskt musik.

Relaterade produkter

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 110 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 86 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 66 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 45 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »