Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Disney Pixar Klassiker 15: Insidan ut
Disney Pixar Klassiker 15: Insidan ut

1 / 2

Disney Pixar Klassiker 15: Insidan ut

(12 recensioner)
99 kr
Från de fantasifulla skaparna på Disney•Pixar kommer nu en hysteriskt rolig, varm och ovanligt “känslosam” film, som kritikerna älskar. Tittar du ibland på någon och undrar vad som pågår i deras huvud? Disney•Pixars Insidan Ut tar dig med på en fartf
  • Tecknat/animerat, Disney, Pixar, Barn
  • DVD
  • 2015
  • Svenskt omslag
Läs mer
Från de fantasifulla skaparna på Disney•Pixar kommer nu en hysteriskt rolig, varm och ovanligt “känslosam” film, som kritikerna älskar. Tittar du ibland på någon och undrar vad som pågår i deras huvud? Disney•Pixars Insidan Ut tar dig med på en fartfylld resa genom medvetandet för att besvara den frågan. Inuti 11-åriga Jennys hjärna jobbar fem känslor hårt på huvudkontoret, ledda av optimisten Glädje. Hon gör allt för att Jenny ska förbli lycklig vad som än händer, och vid sin sida har hon de andra känslorna Rädsla, Ilska, Avsky och Vemod.
Format Dolby Digital 5.1
Ljud Engelska Svenska English Engelsk Englanti Engelsk Svensk Ruotsi Svensk
Undertexter Engelska Svenska Finska Svenska Engelska Finska
Genre Tecknat/animerat Disney Pixar Barn
Format DVD
Orginaltitel Inside out
Inspelningsår 2015
Filmformat Widescreen (1.78:1)
Längd 91
Region 2 (Europa) 2 (Eurooppa)
Åldersgräns 7 år Yli 7
Utgåva Svenskt omslag
EAN 8717418460822
A

Anonym

För 5 år sedan

Helrolig min son gillade den

A

Anonym

För 5 år sedan

Väldigt rolig och FIN film. Min dotter älskar dem.

A

Anonym

För 5 år sedan

Det Insidan Ut gör bäst är inte skämten (som må vara roligare), det är inte spänningen (som konstant är närvarande). Inte heller är det de kreativa sätten att framställa en människas inre (vilket görs väldigt bra) – utan det är hur väl filmen förstår unga människor och deras känslor. Insidan Ut har ett enkelt men bra budskap till barn, ungdomar och ja, alla människor: det är okej att känna saker. När jag var i samma ålder som filmens huvudkaraktär så brukade jag ofta dölja mina känslor. Nu när jag är lite äldre så har jag förstått hur dumt det kan bli. Hade jag sett Insidan Ut när jag varit yngre så hade jag kanske inte behövt lista ut det själv. De skådespelarna som används i den svenska dubbningen gör ett bra jobb. Även om det finns några kända röster så distraherar det inte och de smälter in i sina respektive karaktärer. Det är uppenbart att tid har lagts ned på att hitta rätt person till rätt karaktär även i dubbningen. Insidan Ut är en film som får en känna båda glädje och vemod och visar varför det är okej att känna så. Det är skönt att ha Pixar tillbaka där de hör hemma. Ett mästerverk med andra ord. 5/5.

A

Anonym

För 5 år sedan

Insidan ut en varm film med mycket hjärta. Humorn och budskapen passar tittare i alla åldrar och det är omöjligt att inte charmas av karaktärerna. Skådespelarna presterar på topp och animeringarna är felfria. Det är en djup familjefilm som visar de mänskliga känslorna för det de verkligen är.

A

Anonym

För 5 år sedan

Både grät och skrattade vid flera tillfällen som vuxen människa. Otroligt bra film som jag kommer se igen.