Drive

DVD - Nordiskt omslag

Drive
Tipsa en vän
59 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

En stuntförare från Hollywood drömmer om att slå sig fram på de professionella racingbanorna. Samtidigt som han frilansar som förare i den kriminella världen retar han upp några av Los Angeles farligaste män. Det finns bara ett sätt för honom att överleva, att göra det som han är bäst på - köra snabbt!
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Ljud: Dolby Digital 2.0 Bild: Widescreen (2.40:1)
Språk: Engelska Längd (min): 100
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut
Kategori: Drama, Thriller, Crime Releasedatum: 2012-03-21
Originaltitel: Drive Region: 2 (Europa)
Regissör: Nicolas Winding Refn Åldersgräns: Barnförbjuden
Inspelningsår: 2011
Skådespelare: Ryan Gosling, Christina Hendricks, Carey Mulligan, Ron Perlman, Bryan Cranston, Oscar Isaac, Albert Brooks Extramaterial:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 5 Genomsnittsbetyg: 4,8
80%
20%
0%
0%
0%

Asbra!

En annorlunda film, tyst och långsamma dialoger. Snygg film. Inte det bästa slutet men helt klart värd att se, den ger eftertanke åt tittaren.

Otroligt bra film! Bra handling, och spännande!

No Country for Old Men, i stadsmiljö.

Den namnlöse och tystlåtne Driver (Ryan Gosling; Crazy Stupid Love) jobbar som bilmekaniker och till och från som stuntförare vid olika filminspelningar. Nattetid extraknäcker han som "gettaway-driver" åt ett varierande klientel av tjuvar. När han gör en körning åt fel sorts människor slutar det med att han får ett pris på sitt huvud. På samma gång har han fått upp ögonen för sin granne Irene (Carey Mulligan; Wall Street 2) som nu riskerar att hamna i mitten av alltihop.

Stilren, vacker och fängslande. Man kan nästintill ta på stämningen. Varenda replik är omsorgsfullt formulerad och varenda gest är noggrannt planerad. Drive är en närmare hypnotisk film som lägger lika stor kraft på dialoger som t.ex. när han går ner för en trappa. Det känns som lugnet före stormen, som uppladdningen innan slutstriden, hela filmen igenom!
Förväntar du dig en lättsam actionvåffla lär du bli besviken. Det är ingen Fast and the Furious-film what so ever. Det handlar förvånandsvärt lite om att han faktiskt kör en bil, snarare än konsekvenserna efter att han gjort det vid ett tillfälle tidigt i handlingen. När de väl kommer till en biljakt, missförstå mig rätt, vilket faktiskt händer då och då under filmen, håller dem sig till samma stämningsfulla tema som resten av filmen. Man känner spänningen och atmosfären, men de blir aldrig nån Hollywood-biljakt som slutar med kraschande polisbilar staplade uppochner på hög. Det du däremot kan räkna med är uppsjö av blodigt oförsvarligt våld, som egentligen inte alls passar in i filmen. Men vafan, de ska ju göra rätt för sin Rated R klassificering.

Tycker man om No Country For Old Men, kommer man garanterat tycka om Drive. Uppskattar man den sortens jive, vilket jag gör, kommer man sitta som i trans hela filmen igenom. Har man däremot svårt att uppskatta såna filmer kommer man förmodligen slänga in DVD'n i micron halvvägs in i filmen.

Läs hela recensionen, bland många andra, på http://dennisfilmblogg.blogspot.com/2011/12/drive.html

Bästa filmen som jag sett på väldigt länge! En av Ryan Gosings bästa roller ever.

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 80 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 71 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 59 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 42 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »