Gravity

DVD - Nordiskt omslag

Gravity
Tipsa en vän
79 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  från 1 arbetsdag

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Dr. Ryan Stone (Oscar®vinnaren Sandra Bullock) är en ingenjör på sitt första uppdrag i rymden med astronautveteranen Matt Kowalski (Oscar®vinnaren George Clooney). När en olycka förstör deras farkost slungas Stone och Kowalski ut i mörkret, och det enda sättet komma hem är att ta sig ännu längre in i rymdens fruktansvärda djup.


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Ljud: Dolby Digital 5.1 Bild: Widescreen (2.40:1)
Språk: Engelska Längd (min): 87
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska Beräknad leveranstid: från 1 arbetsdag
Kategori: Science Fiction, Thriller Releasedatum: 2014-03-05
Originaltitel: Gravity Region: 2 (Europa)
Regissör: Alfonso Cuarón Åldersgräns: 11 år
Inspelningsår: 2013
Skådespelare: George Clooney, Sandra Bullock Extramaterial:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 8 Genomsnittsbetyg: 3,8
38%
25%
25%
0%
12%

Mest hjälpsamma positiva recension

Patrik Sam

Bra film, men kräver en bra tv för att man ska kunna njuta av effekterna på rätt sätt.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Zanne

Vi kan inte förstå hur Gravity kunde få en enda Oscar! Det var något av den sämsta filmen vi sett!!
Urkass och helt värdelös! Så besviken!

Bra film, men kräver en bra tv för att man ska kunna njuta av effekterna på rätt sätt.

Jag kollade precis igenom denna hyllning till Hubbleteleskopets bidrag för forskningen kring jorden, som tillhör kategorin äventyr/thriller. (egen kategorisering, oavsett etikett). Mer om samhällsdebatten längst ned dock.

Filmen var över förväntan utifrån den korta speltiden. Det är strukturen på storyn som räddade filmen. Helt klart har duon bakom kärnan av produktionen lagt ned mycket tid på angreppssättet gentemot tittaren. Det uppskattas!

Det är tydligt att George Clooney tillgodoräknat sig coachningen från tidigare produktioner som Wolfgang petersen´s the perfect storm i denna rulle. En regissör som många gånger just satt sina tydliga avtryck på tittare liksom cast, med exempel som homeros verk Illiaden ((troj) origanaltitel) och Mikael Ende´s den oändliga historien ((Die Unendliche Geschichte) originaltitel). Båda tillhör två av mina personligen bästa filmer jag sett; den s.k. fantastiska fyran. Regissören väljer med hjälp av storyn att visa upp den bekanta romantiserade bilden av en ledarfigur. Samtidigt gör även Bullock en mycket bra prestation likaså. Alfonso Cuarón som stått både framför och bakom kameran i många kända tidigare produktioner som Children of men och harry potter (3) har, icke förvånande, coachat castén väl i denna rulle. Vilket märks på filmduken.

Vidare var valet av kompositör klart bidragande för filmen; en parameter som vi upplevt blivit mer och mer central inom inte minst film. Om filmen spelats in digitalt har det gjorts väl och över standard skulle jag vilja säga utifrån mitt granskande öga.

Sammantaget ger både kraftsamlingar framför såväl som bakom kameran filmen en välförtjänt fyra och även om jag missade årets oscarsgala är jag jämfört med flera andra recencenter här på CDON inte förvånad att den erhöll åtminstone en oscar. Även om det dock kan ifrågasättas om ribban har sänkts med åren. Ang. samhällsdebatter i relation till filmens innehåll och tema kan först nämnas att det relativt länge ansetts vara ett problem med all den bråte som nu kretsar kring jorden. Redan börjar irritationer mellan olika intressenter som konkurrerar om utrymmer göra sig hörda. Vad som dock är desto mer känt för flertalet människor som ser denna rulle är just relationen till hubbleteleskopet. Projektet är efter flera decennier nu avslutat och från resultaten kan konkluderas att moder jords betydelse för vår överlevnad anses än mer central än innan projektets drogs igång. Det var inte heller länge sedan detta sändes på bl.a. vetenskapens värld. Från dess foton av "avlägsna" delar av kända universum konkluderades att ingen annan studerad himlakropp kan mäta sig med jorden i förmågan att återupphålla liv, per vår definition. Vi har ingen annanstans att ta vägen när vårt hem förstörs om vi inte byter bana.

Ha´t bra!
Mvh Erik

En film som ger mer än bara en handling. Ser man inte pånyttfödelsen som utspelas så tydligt så har man inte förstått filmen alls!

Vi kan inte förstå hur Gravity kunde få en enda Oscar! Det var något av den sämsta filmen vi sett!!
Urkass och helt värdelös! Så besviken!

Förutsägbar story med sedvanlig amerikansk hjälteroll. Oväntat ospännande och rollkaraktärerna känns varken engagerande eller realistiska. Tycker dock att den är sevärd för dess visuella effekter som är mycket välgjorda.

Helt okej. Förstår inte riktigt varför den är populär då den enligt mig var rätt tråkig, seg och orealistisk. Dock hade den många bra effekter.

En väldigt bra film. Absolut sevärd för den som älskar välgjorda filmer.

En väldigt annorlunda film som man kanske är litet skum på om man ska gilla före men som man kommer ut ur biosalongen och är hänförd över. Som att vara med där uppe i rymden med dem. fantastiskt filmad och Sandra Bullock gör en väldigt bra rollpresentation trots att det ej sägs så mycket i den. Annorlunda än det mesta man sett men på ett bra sett och George Clooney är ju också med så plus för det!

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 87 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 75 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 60 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 43 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »