Hungerspelen (2 disc)

DVD - Svenskt omslag

Hungerspelen (2 disc)
Tipsa en vän
59 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Varje år direktsänds Hungerspelen som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt väljs två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta. De lottas fram, och skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stajlas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer. De måste se till att vinna folkets gunst för att få sponsorer. Varje år konstrueras en ny spelplats där ungdomarna släpps ut. Men bara den som överlever får åka hem!

Katniss Everdeen är fjorton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungerspelen har hon inget skydd. Det namn som dras i lottningen i distrikt tolv är Primrose Everdeen, och Katniss ser ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen...

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Ljud: Dolby Digital 5.1 Bild: 16:9 Widescreen, Anamorfisk, Widescreen (2.40:1)
Språk: Engelska Längd (min): 137
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut
Kategori: Action, Science Fiction Releasedatum: 2012-08-18
Originaltitel: The Hunger Games Region: 2 (Europa)
Regissör: Gary Ross Åldersgräns: 11 år
Inspelningsår: 2012
Skådespelare: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson Extramaterial:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 39 Genomsnittsbetyg: 3,8
46%
26%
5%
8%
15%

Mest hjälpsamma positiva recension

Ida

Årets bästa film! Se den!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Johan

Denna film blev en stor besvikelse, levde inte upp till förväntningarna.

En riktigt bra film som jag kan se hur många gånger som helst och med den fantastiska skådespelerskan Jennifer Lawrence i huvudrollen!!

Mycket bra!! Första och andra delen är bra.3´dje börjar bli lite väl seg inte alls som första och andra delen..

En super bra film! Helt klart en av mina favoritfilmer! Den är väldigt snygg gjord. Har bra handling och är spännande! Det handlar om Framtiden då landet varje år offrar 2 barn/ungdomar från varje distrikt till Hungerspelen. Spelen sänds på TV och går ut på att de ska döda varandra och att vinnaren är den som överlever. Vinnaren får en massa pengar efteråt. Spelen håller på för att minnas krigen från förr. När dom väljer ut barnen/ ungdomarna så är det med lotter. Familjerna får pengar för lotterna. En del fattiga tvingas att ha flera lotter på sina barn för då får de mer pengar.... Har du inte sett den, se den!!!!!

Grym film! Älskar den, Jennifer Lawrence är så duktig. Det är alla, men så värd att se flera gånger om :)

Inte sett den än, men alla talar om den. Ser fram emot att få visa den och tror på mina poäng här ovan.

Bra film, längtar tills 2:an kommer på dvd

Ett måste att ha! Älskar Hunger games <3 TOPPEN FILM!

Positivt överraskad! Mycket välgjord och en del oväntade vändningar trots att man förstod hur det borde sluta. Ser fram mot tvåan som ska vara ändå bättre.

Fantastiskt bra film..

boken bättre än filmen

TOPPENFILM

Toppen

Fantastisk film som får med allt från böckerna! Finns med andra ord inget som jag saknar från böckerna i den här filmen!

Filmen The Hunger Games har inte riktigt samma tryck och spänning som boken, även om de första 20 minuterna gör att man knappt kan andas. Fortsättningen och slutet känns mest lite lamt trots att det i grunden är en sån fasansfull berättelse.

Hungergames utspelar sig i en mörk framtid, där ett antal unga människor årligen ska offras genom att kämpa mot varandra, om inte till några gudar, så för att underhålla "massorna". Filmen är tämligen full med klichéer, och ganska förutsägbar, men huvudsakligen välspelad. Mer för yngre tittare än för vuxna, men jag kan förstå uppmärksamheten kring filmen, även om jag inte själv delar den. Lite spännande, lite töntig, rätt trivial, men ok som tidsfördriv och "pappa-dotter-projekt".

Denna film blev en stor besvikelse, levde inte upp till förväntningarna.

+++++++++++++++++

Gillar denna film skarpt. Bra handling och bra filmning. Rekommenderar kraftigt

Den här filmen har man ju hört mycket om och en kväll då jag inte hade något bättre för mig bestämde jag mig för att se den. När filmen hållit på en stund tyckte jag att den verkade tråkig men bestämde mig ändå för att fortsätta titta. Och jag vet inte hur jag stod ut, för den här filmen är fruktansvärt dålig och dessutom ganska överskattad med tanke på hur högt betyg den har fått på vissa sidor. Det här är ingen film som jag kommer att se mer än en gång och det är inte heller något jag skulle vilja rekommendera andra att se.

Battle royal är en riktigt bra film om man gillar äldre filmer. The hunger games är absolut sevärd och ja en typ av nyare version av battle royal, hur det nu än må vara så är båda absolut sevärda! :)

Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) är sexton år och bor i distrikt 12. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt 12, men mot Hungerspelen har hon inget skydd. Det namn som dras i lottningen i distrikt 12 är Primrose Everdeen, och Katniss ser ingen annan utväg än att själv ta Prims plats.

Recension på: http://mackansfilm.wordpress.com/2012/11/30/the-hunger-games-2012/

Mycket bra - läste boken inför det att jag såg filmen, och likt stort och smått inom film och TV-serier så lyckas den hålla sig nära originalet med lagom distans. Stark, med gott tempo och bra skådespelare. Donald Sutherland är ett plus som den misstänksamme diktatorn, och musiken stämmer in på ett gott sätt. Tidvis berörande och obehaglig, och jag hoppas (och tror) att den ska vara i det långa loppet. Återstår att se vad skaparna gör av de följande två, vilket troligtvis kommer att upplyfta - eller sänka - vad som i sig själv varit fantastisk även utan förlaga. Som filmskapande kan den absolut mäta sig med Battle Royale, även om (manus)författare Suzanne Collins kritiserats för att förhålla sig alltför nära dess handling. Väl överfört till duken med fantasifulla miljöer och en ekstark ram.
4/5! B-)

Hade inga som helst förväntningar när jag såg denna filmen, möjligen något negativt pga att så mycket hysteri kring den. Men meningen var från början att vi inte skulle se hela filmen men det blev så ändå. Så otroligt medryckande den var! Spännande och en del oväntade vändningar! Rekommenderar alla att se denna för helt underbar idé bakom boken den bygger på. Har hört av de som läst böckerna nu i efterhand att de är minst lika bra.

Suger...

Lite konstigt tema men jag tyckte ändå filmen var spänande och action fylld äventyr.

ett ord: WOW!
Jag förälskade mig i boken och läste ut den på 4 timmar. Va tvungen att se filmen och den höll måttet. Längesen ja såg en sååå bra film! Denna rekommenderas starkt!!!
5/5!

Oj, oj, OJ!... vilka minus-"poäng" folk gav här minsann.

Jag har ej läst boken och har från första stund haft en rätt så negativ inställning till hela "hunger games"-hysterin. Men när mina vänner väl hyrt filmen och vi alla bestämde oss för att slå oss ned och ha en filmkväll med alternativ som denna - så ändrade jag efter tio minuter in i filmen hela min uppfattning. Filmen lockade och, var speciell samt unik på sitt sätt. Jag kan ana varför hunger games snabbt blivit så populär, men all denna hysterin är kanske lite smått överdriven, med tanke på filmen i.a.f..hursomhelst filmen rekommenderas, men boken säger jag inte pip om då jag ej tagit mig an att läsa den heller.

Betyget blir alltså - en neutral fyra :)

usel- gör som alla andra här och se battle royale istället.
roligt fakta. Det är en av Quentin Tarantino's favoritfilmer. battle royal alltså. inte det här skräpet

The Hunger Games, 'Hungerspelen' en science fiction, action och äventyrs film

Filmen Hungerspelen utspelar sig i framtiden där Capitol 'staden' väljer ut en flicka eller pojke från de tolv distrikten, förorterna, för ett spel i TV, det s.k. hungerspelet, där de får kämpa till döden. Katniss Everdeen som spelas av Jennifer Lawrence kommer från distrikt 12. När hennes syster Primerose Everdeen tar lotten att vara den utvalda till spelet, reprensenterar hon sig att ta platsen frivilligt.
Man ska väl påpeka att detta är en av få filmer jag tittar på utan att läst boken innan. Jag tycker att den förmedlar de förväntningar man hade när den rullade igång. Filmen utspelar sig i distrikten, Capitol och i arenan, man får med mycket av allt. Men framför allt att man precis lagom hinner få en förståelse för vilket typ av folk som bor vart och hur de är, vilka de är.

En mycket viktig del för alla, men framförallt för mig är musiken. Det har säkerligen med mitt musik intresse rent generelt att göra. De har lyckats med den delen mycket bra, att fånga det sista som krävs i vissa delar av filmen.
Jag hade velat se mycket mera av de andra skådespelarna. De fokuserar mycket på Katniss Everdeen 'Jennifer Lawrence'. Har och andra sidan inte läst boken, men antar att boken fokuserar mycket på henne.

Jennifer Lawrence är en mycket bra skådis. Tyvärr når hon inte upp till de förväntningar jag skapat av henne efter filmen Winter's Bone, där hon verkligen sätter rollen.
Jag tycker att filmen som helhet är mycket bra och förmedlar storheten av något så litet, den får fram känslan av ljus i en väldigt mörk och dyster värld. Man blir lite smått överaskad över hur brutal filmen egentligen är, trailern visar verkligen bara en liten del av detta! Men trotts detta drar mycket ner på poängen, exempelvis scen val och skådepsleri. En stark fyra av totalt fem är den värd.

- och snälla glöm inte: vi har alltid ett val.

Håller med Andreas, se Battle Royale istället!

Usch vilken deprimerande film, inte konstigt att den fått så dåliga betyg.

sjuukt bra film... måste ses!!!

Årets bästa film! Se den!

Se Battle Royale istället.

Hur bra som helst, imponerad av Katniss "skådelspelerska" efter att ha sett henne göra andra filmer som inte alls håller måttet för en medelmåttig film. I Hungergames briljerar hon!
Filmen är underbar, stark och känsloväckande.
En flykt för fantasin!

Bra och underhållande film. Men totalt söderklippt/filmad på många ställen så de är svårt att hänga med och se/förstå allt som händer trots att man läst boken. Men spännande och välgjord annars!

En bra film, men inte alls lika bra som boken. Allt kändes alldeles för påskyndat i filmen, jag förstår dock att det måste ha varit väldigt svårt att få med alla nödvändiga detaljer så jag tycker dom gjorde ett bra jobb ändå.

Se den! Kanonspännande från början till slut!

Inte lika bra som boken, men en lysande film!

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 80 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 71 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 59 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 5 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
  • 42 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »