Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Kommisarie Winter (4 disc)

Kommisarie Winter (4 disc)
Kommisarie Winter (4 disc)
249 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    5-15 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

  • TV-serie, Svensk, Crime
  • DVD
  • 2009
  • Svenskt omslag

Magnus Krepper spelar huvudrollen som Kommissarier Winter i fyra filmatiseringar baserade på Åke Edwardsons bästsäljande kriminalromaner.

Vänaste land: Tre män hittas brutalt mördade I en förort till Göteborg. Kommissarie Winter och hans kollegor kopplas in men möts av tystnad och fientlighet. Hur mycket vet mannen som hittade dem? Vem är den mystiske pojken på cykeln och har han sett något? Ännu ett lik hittas, men folk är rädda och ingen vågar säga något. Det är obehagligt tyst i den sommarheta förorten?

Rum nummer tio: Det är höst I Göteborg. En kvinna hittas död på ett hotellrum, och Winter inser snart att han varit där förut. Då, för arton år sedan, hade en kvinna försvunnit spårlöst - ett fall han aldrig lyckats lösa. Har de två fallen någontin gemensamt, mer än att de skett i samma rum? En mörk hemlighet lurar bakom väggarna på rum nummer 10 och Eric Winter blir snart plågsamt varse den fasanfulla sanningen.

Nästan död man: En bil hittas övergiven på Älvsborgsbron med ett skott i bakrutan. Samtidigt börjar otäcka saker hända några till synes helt vanliga män runt om i staden. En av dem får ett brev med ett 35 år gammalt urklipp om en ung flicka som försvann från ett kollo på Brännö och som aldrig hittades. När mannen själv mördas stärks Winters misstankar om att de båda fallen och bilen på bron kan hänga ihop.

Den sista vintern: I ett vintrigt Göteborg hittas en kvinna död, mördad i sömnen i sitt eget hem. Hennes man, som säger sig ha sovit under dådet, är svårt chockad. Bara några dagar senare sker ytterligare ett mord med egendomliga likheter. En ung och oerfaren polisassistent ser något som inte stämmer - små detaljer och spår från brottsplatserna som verkar identiska tror hon kan vara dolda budskap till polisen. Winter tar hennes misstankar på allvar och spåren leder till familjen Winters andra hem - Costa del Sol.

Format:
Dolby Digital 5.1
Ljud:
Svenska
Undertexter:
Svenska
Genre:
TV-serie
Svensk
Crime
Format:
DVD
Orginaltitel:
Kommisarie Winter
Inspelningsår:
2009
Skådespelare:
Amanda Ooms
Jens Hultén
Magnus Krepper
Peter Andersson
Sharon Dyall
Filmformat:
16:9 Widescreen
Längd:
480
Region:
2 (Europa)
Utgåva:
Svenskt omslag
EAN:
7350007154620

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.