Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (Blu-ray) (2 disc)

Blu-ray - Nordiskt omslag

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (Blu-ray) (2 disc)
Tipsa en vän
99 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  från 1 arbetsdag

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Ingår i kampanj: 2 filmer för 149 kr
Ingår i kampanj: 3 filmer för 199 kr
Med Star Wars: The Force Awakens ger regissören J.J. Abrams publiken ett oöverträffat filmevent. Kylo Ren och det ondskefulla The First Order reser sig ur askan efter Imperiet. Samtidigt är Luke Skywalker försvunnen, när han behövs som mest. Det blir upp till skrotsamlaren Rey och Stormtrooper-desertören Finn att tillsammans med Han Solo och Chewbacca ge sig ut på en desperat jakt efter galaxens enda hopp om fred.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Ljud: DTS HD - Master Audio Bild: Widescreen (2.40:1), HD 1080p
Språk: Engelska Längd (min): 132
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska Beräknad leveranstid: från 1 arbetsdag
Kategori: Äventyr / Fantasy, Science Fiction Releasedatum: 2016-04-22
Originaltitel: Star Wars Episode VII - The Force Awakens Region: 2 (Europa)
Regissör: J.J. Abrams Åldersgräns: 12 år
Inspelningsår: 2015
Skådespelare: Gwendoline Christie, Mark Hamill, Oscar Isaac, Harrison Ford, Domhnall Gleeson, Carrie Fisher, Adam Driver, Warwick Davis, Max Von Sydow, Andy Serkis, Lupita Nyong'o, Peter Mayhew, Maisie Richardson-Sellers, Jessica Henwick Extramaterial:
 • Secrets Of The Force Awakens: A Cinematic Journey
 • The Story Awakens: The Table Read
 • Building BB-8
 • Crafting Creatures
 • Blueprint of a Battle: The Snow Fight
 • The Visual Magic Of The Force
 • John Williams: The Seventh Symphony
 • Deleted Scenes
 • Force For Change
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 36 Genomsnittsbetyg: 4,2
56%
25%
8%
8%
3%

Mest hjälpsamma positiva recension

Daniel

J J Abrams har gjort ett riktig bra jobb med den här filmen. Den har alla ingredienser som en bra Star Wars film ska ha, dvs riktigt onda skurkar och episka strider mot en enorm övermakt. Att våra gamla hjältar är tillbaka är en enorm bonus och det hjälper verkligen till att sätta stämningen ännu bättre. Tack och lov är allt som jag ogillade med prequel-filmerna borta. Inga comic-relief aliens, ytterst få datorgenererade effekter och de som finns är bra gjorda och står inte ut på samma sätt som i episode 1-3. Vilket innebär att de praktiska effekterna är tillbaka i stor stil vilket ger en enormt mycket mer trovärdigt universum precis som i de gamla filmerna.

Det som gör att det här är en klockren femma i min bok är att den ger mig samma känsla som jag hade när jag såg orginalfilmerna när jag var 10-13 år gammal (jag är nu 41) och bara den känslan av barnslig glädje och upptäckarlust gör att jag inte behöver fundera speciellt länge för att ge den högsta betyg.

Det här är ett måste köp när den kommer på Bluray!!!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Adam

Icke-originellt och idéfattigt. I sin desperation att återgå till originaltrilogins rötter och anda gick man på tok för långt och skapade någon slags reboot av den allra första filmen "A New Hope", men med andra karaktärer och miljöer. Handlingen är alltför påtagligt lik den i nyss nämnda film för att det ska kännas som någonting nytt och fräscht. Harrison Ford står onekligen för den bästa skådespelarinstatsen. Nytillskottet Adam Drivers tolkning av den nya skurken Kylo Ren är måttlig och blir mer av tonårsrevoltsfeeling än ett seriöst hot sprunget ur seriöst hat.

"The Force Awakens" är dock inte lika dålig som uppföljaren "The Last Jedi" visade sig skulle bli.

Icke-originellt och idéfattigt. I sin desperation att återgå till originaltrilogins rötter och anda gick man på tok för långt och skapade någon slags reboot av den allra första filmen "A New Hope", men med andra karaktärer och miljöer. Handlingen är alltför påtagligt lik den i nyss nämnda film för att det ska kännas som någonting nytt och fräscht. Harrison Ford står onekligen för den bästa skådespelarinstatsen. Nytillskottet Adam Drivers tolkning av den nya skurken Kylo Ren är måttlig och blir mer av tonårsrevoltsfeeling än ett seriöst hot sprunget ur seriöst hat.

"The Force Awakens" är dock inte lika dålig som uppföljaren "The Last Jedi" visade sig skulle bli.

Jättebra

Bra matinéfilm!

Grym!!!

Bra film med riktigt bra bild & ljud.

Det var väl en OK film i serien men jag förstår inte dem som säger att det är den bästa sedan de tre första filmerna. Jag tycker mest att denna är en upprepning av tidigare filmer, mycket för att introducera nya skådespelare för publiken så de kan göra flera nya filmer och mjölka ur ännu mera pengar på konceptet.
Men som sagt, helt OK film med bra bild & ljud.

Star wars VII, The force awakens var en riktig höjdarfilm. Rekommenderas varmt.

Jag tyckte att den nya star wars är jättebra och spännande

En helskön blandning av gammalt och nytt!

Välgjord. Filmen var över förväntan.

En av dom bästa Star Wars filmerna. En fröjd att titta på. Önskar att den var längre!

Underbar film som har allt som man som fan kan önska! Äntligen på Blu-ray & med mycket intressant extramaterial!

Jättebra kvalité, extra materialet är också uppskattat.

Fantastiskt snyggt gjord och nyskapande film.

Star wars VII. Bra uppföljare. Den här nådde inte ända upp tlll sina föregångare, men ändå en hit!

Tillbaka till det gamla Starwars !

Grym film. Vill tro att om original trilogin släpptes idag så skulle den vara i stil med den här!

Det positiva:
Detta är en fantastiskt bra film! Såg den två gånger på bio.
Jag är en stor Star Wars fan! Min absoluta favorit Star Wars är episod V. Denna film lånar väldigt mycket från episod IV. Det är absolut inget fel på det. Filmen känns modern, samtidigt som man får känslan av att allt i filmen är gammalt och slitet.
Underbara effekter och fantastiskt bra ljud (på bio).

Det negativa.
Blu-ray ljudet var en besvikelse. Jag hade förväntat mig att det skulle vara Dolby Atmos. Det var det inte. Utan endast 7.1.
Ljudet var tyvärr blekt och platt. Jag har själv Dolby Atmos uppsättning med 7.1.4.

Bilden av bra. Men den hade lite svårt att hänga med när det blev för mycket rörelser. Detta är mycket tydligt i den sista scenen före sluttexten.

Har du aldrig sett Star Wars förut? Köp denna och älska den.
Har du vanligt ljud från TV eller upp till 7.1? Köp den! Ljuden är helt ok!

Har du Dolby Atmos och en high end anlägning? Vänta till UHD versionen kommer.

bra

Blev lite besviken på den, trodde det skulle vara en ny film/handling i serien.
Kändes mer som en nyinspelning av, A New Hope.

Vem kunde tro att 3P0 skulle gå över till den mörka sidan?

Om du skulle spela bägga filmerna sida vid sida finns det många likheter.
Mycket av a new hope finns i the force awakens.
Även känslan man fick från dom gamla filmerna vilket gör det bäst av allt.
Musiken, karaktärerna, vyerna. Det är det som gör star wars enligt mig och det har alla inblandade i filmen fångat.

Jag längtar efter att se hur historien i den nya sagan fortsätter, precis som efter man såg the new hope.

Helt magisk!

En smart story som äntligen tar tillbaka Star Wars till vad det var i filmerna från 1977-1983 och långt ifrån känslan av att "krama ur lite mer box-officepengar" från entusiasterna, något som tyvärr blev min upplevelse av episod I-III. Sedan tänkte jag att min mindre positiva inställning berodde på att jag blivit vuxen och inte längre trodde att "kraften" fanns på riktigt ... men det resonemanget stötte på patrull efter episod VII.

Det kan inte förnekas att man definitivt har nytta av att ha sett de tre ursprungliga filmerna och kan relatera många saker dit (inte minst karaktärerna Han Solo, Chewibacca, droiderna och Leia Organa); som fristående film utan ett större sammanhang blir upplevelsen långt ifrån densamma.

Okej, Kylo Ren har ett utseende bakom masken som snarare hör hemma i nån film i stil med Merlin, Narnia eller Sagan om ringen, och en viss rymdgangster pratar med kraftig skotsk dialekt, vilket blir rätt mysko i sammanhanget med tanke på att tidigare karaktärer pratat Queen's English respektive General American English och därmed varit dialektalt tämligen ofärgade. Skotten lyckas därför helt och hållet, i sin korta scen, slå ihjäl effekten av "A long time ago in a galaxy far, far away" ... men det är tur att man glömmer bort det efter en stund.

I övrigt återfinner jag vid 35 års ålder inte min tro på The Force på riktigt, men min obevekliga upplevelse är att Star Wars äntligen har blivit Star Wars igen och jag blev överväldigande positivt överraskad i biosalongen då jag mer eller mindre väntat mig något i stil med prequel-filmerna.

Såsom film för vem-som-helst får den därmed 4/5 men såsom film för oss inbitna fantaster som sett de ursprungliga tiotals gånger vardera - 6/5. Och snittet blir därför såklart 5/5 :)

J J Abrams har fått fram en fantastisk fortsättning på Star Wars-sagan!
Vissa kan kanske anse att man har efterapat episod 4 alltför mycket, men om vi tänker på situationen som Star Wars befann sig i efter prequel-trilogin så var de det absolut smartaste valen. Den lyckades med konststycket att fånga atmosfären och känslan från den gamla trilogin på ett utsökt sätt.

Det hade varit gött om de tog med 3D-versionen i denna utgåva däremot (därav 4/5 ist för 5/5).

Helt allvarligt; de första 20 minuterna är de 20 bästa i hela Star Wars-världens filmhistoria. Magiskt. Jag hade hoppats så mycket men varit fullt beredd på ett fiasko – jag blev sjukt nöjd. Den enda filmen någonsin i mitt 42-åriga liv som jag sett mer än en gång på bio – jag har gått tre gånger nu, och skulle gärna gå igen i morgon om jag hade tid och råd. :) Visst, det finns ögonblick som inte riktigt håller, men vad tusan, sådana ögonblick är ju även originaltrilogin proppfull av! Och Sequel-trilogin är ju rent hemsk – jag hade plöjt den med mina barn innan den nya kom och fy tusan vad de filmerna haltar, på alla plan. Ta bara de fruktansvärda animeringarna (dvs 85% av trilogin) – det är ju helt obegripligt att Jurassic Park faktiskt är tio år äldre! Ta det absolut bästa ur alla tre sequel-filmerna och det är sammanlagt inte i närheten av det sämsta i The Force Awakens. Snyggt, överlag bra skådespeleri, riktiga sets och locations, mycket hjärta och en väldig respekt för arvet från originalfilmerna. Hatten av, och en trött axelryckning till de fans som sågar filmen; de är vilse och dömer sig själva till evigt missnöje. Så: Rey, Finn, BB-8 och Kylo – jag ser fram emot att följa er fortsatta färd – till och med om det innebär att behöva utsätta mig för Mark Hamills skådespeleri! ;)

Delvis kopia av första stjärnornas krig men inte alls lika välgjord. Snygga scener och nya karaktärer är ett plus. Kanske filmen höjer sig ett snäpp när man betat igenom den några gånger och fått se dom två andra, Återstår att se.

Jag är ledsen att behöva säga det, men detta är något av det absolut sämsta jag har sett, och det är tveksamt om jag kan tänka mig att se den igen. Den känns som en över två timmar lång trailer, för något som aldrig händer, där man skickligt lyckas undvika allt som skulle kunna göra filmen sevärd och ge den existensberättigande. Allvarligt? Att misslyckas så kopiöst att göra en intressant uppföljare, är som att misslyckas med korv med bröd eller med en musikal baserad på ABBAs bästa låtar. Jag minns knappt vad de nya karaktärerna hette, så intressanta var de, och det var ingen del av filmen som inte var helt förutsägbar... (Men det är bara vad jag tycker, folk får gärna älska den, det betyder bara att man tycker olika.)

Bra atmosfär och nostalgi men ibland för mycket utav jar jar skämten. Spännande, action fylld, mystik finns här som räddar filmen. Där i mot för många lösa trådar eller inga förklaringar alls och lätta lösningar på problemen. Ville se lite mer nytt, men ändå glad att den blev mer bra än Uwe boll dålig.

Grymt välgjord och bra film, dock gör den sig sannolikt betydligt bättre på bioskärmen än på TV-skärmen.

Bästa filmen från fjolåret och ett mästerverk.

Roliga nostalgi scener. Fina effekter. Bra design på miljöer och utomjordingar.

Dålig handling som inte hänger ihop, samt i stora drag är en kopia av episod 4 fast med mesiga skurkar.

Tråkig karaktärsutveckling på hjältinnan som är bäst på allt utan träning.

Mycket bra. Vissa frågetecken kvarstår vid filmens slut men om man förväntar sig något annat har man nog missat att denna film är den första av tre nya. Filmen ser för övrigt otroligt bra ut och är fylld med så många snygga praktiska effekter att, även om de få CGI-inslag som är med i filmen ser bra ut, så sticker de ut. Visuellt snygg, bra karaktärer, se den!

J J Abrams har gjort ett riktig bra jobb med den här filmen. Den har alla ingredienser som en bra Star Wars film ska ha, dvs riktigt onda skurkar och episka strider mot en enorm övermakt. Att våra gamla hjältar är tillbaka är en enorm bonus och det hjälper verkligen till att sätta stämningen ännu bättre. Tack och lov är allt som jag ogillade med prequel-filmerna borta. Inga comic-relief aliens, ytterst få datorgenererade effekter och de som finns är bra gjorda och står inte ut på samma sätt som i episode 1-3. Vilket innebär att de praktiska effekterna är tillbaka i stor stil vilket ger en enormt mycket mer trovärdigt universum precis som i de gamla filmerna.

Det som gör att det här är en klockren femma i min bok är att den ger mig samma känsla som jag hade när jag såg orginalfilmerna när jag var 10-13 år gammal (jag är nu 41) och bara den känslan av barnslig glädje och upptäckarlust gör att jag inte behöver fundera speciellt länge för att ge den högsta betyg.

Det här är ett måste köp när den kommer på Bluray!!!

Otroligt bra Star Wars film!!! 5/5

Jag tyckte att star wars the force awakens filmen är jättebra den får 10 stjärnor av mig hoppas att det blir fler blu ray filmer till denna film det är mycket action i star wars the force awakens

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 94 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 78 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 62 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 44 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »