The Dark Knight Rises

DVD - Nordiskt omslag

The Dark Knight Rises
Tipsa en vän
79 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Frakt: 29 kr

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Ingår i kampanj: 3 filmer för 199 kr

Nu återvänder Christopher Nolan med den episka avslutande delen i Dark Knight-trilogin. Åtta år har gått sedan Batman försvann in i natten, det ögonblicket så gick han från hjälte till jagad flykting. När han tog på sig skulden för distriktsåklagare Harvey Dents död, så offrade Batman allt för det han och kommissarie Gordon hoppades skulle vara räddningen för Gotham. Lögnen fungerade till en början då all kriminell verksamhet krossades under tyngden av lagen Dent Act. Nu är allt på väg att förändras när två nya spelare dyker upp i Gothams undre värld...

Christian Bale är tillbaka i rollen som Bruce Wayne/Batman. I övriga roller ser vi bl.a. Anne Hathaway, Joseph Gordon-Lewitt, Tom Hardy, Gary Oldman och Marion Cotillard.

 

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Ljud: Dolby Digital 5.1 Bild: Anamorfisk, Widescreen (2.40:1)
Språk: Engelska Längd (min): 164
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar
Kategori: Action, Thriller, Crime, DC Comics Releasedatum: 2012-11-28
Originaltitel: Batman 3: The Dark Knight Rises Region: 2 (Europa)
Regissör: Christopher Nolan Åldersgräns: 15 år
Inspelningsår: 2012
Skådespelare: Christian Bale, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Gary Oldman, Morgan Freeman, Michael Caine, Tom Hardy, Marion Cotillard Extramaterial:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 22 Genomsnittsbetyg: 4,2
55%
23%
9%
14%
0%

Mest hjälpsamma positiva recension

Tony

Vad kan man säga, Christopher Nolan levererar som vanligt. Den bästa filmskaparen som tog Batman filmerna till en helt annan nivå. Han har lyckats bara grymt och Dark Knight Rises är lika bra som dom 2 andra. Trodde aldrig att Christopher Nolan skulle lyckas efter Dark Knight då jag tycker den var oslagbar med Jokern.
Rekommenderar varmt!!!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Håkan

Jag blev ruggig besviken. Ffa på skurken och den krystade konstruktionen runt honom. Hans burkprat var skrattretande. Ni som var med förr kommer ihåg stereotestet i radion:
"Min röst kommer från en obestämd plats i rummet"

Han hade varit ruggigare utan mojängen i fejset. Manuset andas "snälla, låt det ta slut snart".

Del ett och två är i särklass. Jokern är en av filmhistoriens bästa skurkar. Burkmannen i denna film är en av de sämsta. Lite roligt är det med "lillebror" Ledger, Joseph Gordon-Levitt Hans figur ger en möjlig fortsättning.

Mycket bra

Ingår i min femstjärniga "Batmanfrossa"!

Janne

En fantastiskt avslutning på en riktigt bra trilogi!

The Dark Knight Rises - Inte lika bra som 1-2, men helt ok!

Mycket bra Film

En värdig avslutning på trilogin. 4½ eller 9/10 i betyg av mig.

Dyngbra film!

Usch vad dålig. Lika dålig som dom 2 föregående filmerna. Hatar Bale's batman röst. Man kunde ju inte låta bli att skratta åt Bane's röst.

Asbra!

De skulle ha haft någon form av prolog eller så i början så man förstod mer om vilka bane å hans män var. Sen hade det varit bra med en kort brief om vad som hände med harvey i fööra filmen då det kan vara lätt för föräldrar att inte förstå filmen då de lätt glömmer av vad som hänt. Catwoman skulle man ha belyst mer om vem hon var för det är inte säkert att alla förstår direkt vem hon är. Likaså Robin förstod man inte heller att det var han riktigt.

FIlmen var riktigt bra men några saker som skulle ha klargjorts bara! Jag gillar filmen skarpt!

Batman Begins återfödde hela karaktären Batman och världen han befann sig i till något riktigt och känsloladdat. The Dark Knight tog allt detta till nya nivåer och är en av de få uppföljare som sopar banan med nummer ett; med Heath Ledger som Jokern och en story som går in i ett mörker som känns ända in i själen så var det ett enkelt faktum att den tredje filmen i trilogin skulle vara snäppet vassare.
Men... inte riktigt.
Trots att storyn är tung och emotionellt laddad, trots Tom Hardys underbara karakstärtolkning och trots ett ytterligare mästerverk av Nolan så väger den lättare en de två första. Strukturen är något velig med en Batman som kommer och går - och istället för att spara karamellen hamnar vi i ett lätt stagnerat tillstånd två tredjedelar in och onödigt långa passager. Helt enkelt hade den behövts tightas till för att skapa goare rytm eller förlängts så att "tidspassagerna" skulle få kännas på riktigt.
Dock med allt detta sagt så är det en av de bästa filmerna som gjorts om superhjältar och dess enda riktiga kandidater om första- och andraplatsen är dess två föregångare. Filmen innehåller allt man vill ha och är gjorde på nästan helt rätt sätt - det är bara i en direkt jämförelse med The Dark Knight och Batman Begins som man blir ledsen. Och det enda som egentligen går att tillägga är att titeln kunde dock ha funderats över ett par varv extra - den är riktigt dålig.

Vi återvänder till den oroliga staden Gotham City med korrupta poliser och brottslingar som blir värre, nu en tredje gång. Liam Neeson, Heath Ledger har gestaltat skurkarna i varsin film. Men nu är det annorlunda, åtta år senare. Folk sörjer över Harvey Dents död, en politiker(Aaron Eckhart) som gjorde ett tappert försök att rätta upp staden och städa bort kriminaliteten.

Fortsatt Recension på : http://mackansfilm.wordpress.com/2013/01/30/the-dark-knight-rises/

Ett mästervärk helt enkelt.

Jag blev ruggig besviken. Ffa på skurken och den krystade konstruktionen runt honom. Hans burkprat var skrattretande. Ni som var med förr kommer ihåg stereotestet i radion:
"Min röst kommer från en obestämd plats i rummet"

Han hade varit ruggigare utan mojängen i fejset. Manuset andas "snälla, låt det ta slut snart".

Del ett och två är i särklass. Jokern är en av filmhistoriens bästa skurkar. Burkmannen i denna film är en av de sämsta. Lite roligt är det med "lillebror" Ledger, Joseph Gordon-Levitt Hans figur ger en möjlig fortsättning.

tyvärr inte alls lika bra som ettan och tvåan. känns blek och ganska tråkig om sanningen ska fram.

Jag instämmer med grace i tidigare utlåtanden, och kan för något mer utförligt och genomtängt endast rekommendera Fredrik Strages för en gångs skull vackra recension i Dagens Nyheter. Efter två olika men starka inledningar på trilogin var jag osäker på vad mina förväntningar var, och blev knappast besviken. Liksom de sista tre filmerna i Harry Potter-oktologin tätnar mörkret, med framgång och till ett fantastiskt slutresultat. "Rises" är lång, tidvis obehaglig (mer så än de mörkaste ögonblicken i "Begins" och "TDK") men det bidrar till att göra den mer tänkvärd och långvarig. Efter Ledgers tragiska bortfall, som i martyravseende fått en överman i biografskjutningen i Aurora (med tanke på temat en ytterligare tyngd, om än oavsiktlig) var det svårt att förvänta sig en jämförbar skurk, men Hardy gör rollen som Bane utmärkt, som om än utan samma karisma och humor framkallar samma vansinneslika obehag på duken - vilket är långt mer än vad jag förväntat mig, även från denna fläckfrie filmskapare.

Zimmer, med samma renommé, når här liksom filmhjälten själv ett orgiastiskt slutcrescendo liksom handlingen i stort, och ytterligare karaktärer fyller i handlingen väl, med ett par överraskningar. Häpnadsväckande oortodoxt och samtidigt bekant för en filmälskare som varit Batmanfan (om än inte tänkt på det på länge) sedan snart tjugo år. Olikt tidigare trilogier lyckas Nolanbröderna leverera även efter tidigare åstadkommanden, och även om man kan dryfta vilken del som sticker ut så når det ett episkt och oförglömligt avslut, vilket får betraktas som vad det är; ett mästerverk.

Mörka moln drar ihop sig, och om trilogin framstått mer som en ortodox Feel Good-film, vilket det är allt utom (i positivt avseende) hade jag kunnat rekommendera den för också låga (som höga) stunder med Banes drakoniska ord; "This... is the instrument of your liberation."
* * * * * 5/5 * * * * *

en av de bästa filmerna under 2012

Bale grym som vanligt och gör rollen som batman underbart bra.
Hathaway överraskade mycket i sin roll och gjorde det grymt bra.
man kan fortsätta
enormt bra skådespelar insatster helt tänktet.

ett mästerverk av Christopher Nolan.

Fruktansvärt tråkig. Catwoman känns bara blek och Batman verkar mest bara trött. Den är säkert bra för dem som gillar filmen med män som pratar väldigt mycket och väldigt länge med de mest mörka basrösterna av dem alla.

Handlingen i den tredje filmen i Christopher Nolans konstellation om Batman är den i särklass tyngsta och mest genomtänkta. Detta, tillsammans med en antagonist som nättopp är i klass med Jokern från föregående film, gör The Dark Knight Rises till den bästa i trilogin. -Japp, den är bättre än The Dark Knight!

Det märks att Nolan lagt ner mycket tid på att avsluta sin trilogi med pompa och ståt. Storyn, och stämningen för den delen, är tungt som ett slagskepp. Det är inte din vanliga actionvåffla du ser en söndag. Den här filmen är oceaner djupare och dystrare än så. Givetvis utlovas en hel del rompelstompel så fort trikåerna åker på, men sett i sin helhet är The Dark Knight Rises så mycket mer än bara Batman. Förväntar man sig en ren actionfilm kommer man nog bli besviken i slutändan. Det är stundvis långa perioder mellan actionsekvenserna, och detta kan kännas aningen långdraget vissa stunder för den som bara vill se vår svarte riddare hela tiden, men tiden däremellan fylls i av ett stark storyberättande. Har man en djup story att förmedla blir konsekvenserna att tempot sänks, oavsett hur spektakulärt mycket fräs det är när väl helvetet brakar loss.

Läs hela recensionen, bland många andra, på
http://www.filmifokus.com/2012/07/the-dark-knight-rises.html

Vad kan man säga, Christopher Nolan levererar som vanligt. Den bästa filmskaparen som tog Batman filmerna till en helt annan nivå. Han har lyckats bara grymt och Dark Knight Rises är lika bra som dom 2 andra. Trodde aldrig att Christopher Nolan skulle lyckas efter Dark Knight då jag tycker den var oslagbar med Jokern.
Rekommenderar varmt!!!

Denna kollade jag på premiärdagen med pojkvännen! Och den grep tag i oss från första stund. Jag har tyvärr inte kollat på den första filmen men ska det ikväll. Andra filmen är så himla bra! Tråkigt att man måste vänta ända till November tills man kan köpa den bara :( Denna kan verkligen rekommendera till alla Batman fans där ute! Alla finns med. Man satt på helspänd hela tiden.

Batman Begins var den första Batman- filmen jag såg. Jag blev genast intresserad, och såg även dem lite äldre versionerna, skapade av Tim Burton. Inte långt efter, var det dags för uppföljaren till Begins: The Dark Knight. Jag fick inte se den på bio, för hur gammal kan jag ha vart? 10? Kanske 11? Besvikelsen är alltid stor när man är för ung för att se en ny film på bio. Jag såg den på DVD när den kommit ut, fortfarande med mycket skeptiska föräldrar vid min sida. Heath Ledgers insatts i den filmen är och förblir bland det Bästa inom filmhistorien. Och så var det då dags för avslutningen. Enda sedan The Dark Knight har jag gått och väntat. År efter år. Jag letade på internet efter trailers, men hittade bara fanmade. Jag läste i tidningen- men där fanns bara små detaljer om skådespelare som eventuellt skulle spela rollerna, och det var jag inte alls intresserad av på den tiden. Men tillslut kom affisherna upp, och då var lättnaden mycket stor. bara bekräftelsen att filmen faktiskt var på väg, gjorde en filmgalning som mig rörd, trots at jag då nästan hunnit sluta vänta så mycket som jag gjorde efter Dark Knight. Jag läste några recensioner, där de skrev att detta nästan var bättre än The Dark Knight. Oj! Det hade jag aldrig räknat med. Jag hade nog mer tänkt mig att detta skulle vara en halvbra uppföljare till två oslagbara mästerverk. Men vad visste jag? Så såg jag filmen. Efter all väntan, alla tankar och funderingar såg jag tillslut filmen. Och jag blev chockad. Det var inte bra. Inte bra alls. Nej, detta var det absolut bästa jag någonsin sett. Den grep tag i mig från första början, och höll mig fast enda till slutet, och långt efter det också. Även pappa tyckte det var bland det bästa han sett, och det har han nog inte sagt sen Gudfadern, innan jag ens var född. En massa nya karaktärer som bidrar stort till handlingen, gör att det aldrig blir tråkigt eller ointressant, och hela upplägget är otroligt. Finns det nackdelar då? Inte många. Det skulle väll vara att den är minimalt "seg" i början (dr inte ut på det ;) ). Men det är fortfarande mästerligt, även då. Det är lite svårt att förklara den delen av åsikterna utan att förstöra för er som inte har sett filmen. Så om ni inte har sett den, gör det! Och om ni inte har sett de två tidigare, gör det för det blir mer spännande då :)

/Arvid, 14 år

Ha det bra!

Relaterade produkter

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 87 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 75 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 60 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 43 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »