This Is It

DVD - Nordiskt omslag

This Is It
Tipsa en vän
79 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

"

Michael Jacksons "This is it" är en unik inblick bakom kulisserna hos artisten där vi får följa hans kreativa arbete och repetitionerna inför de utsålda konserterna på O2 Arena i London. Filmen skildrar tidsperioden mellan april och juni 2009 och är producerad med The Estate of Michael Jacksons fulla stöd. Den bygger på över hundra timmars filmat bakom scenen-material, där Jackson repeterar sina låtar inför showen. Michael Jacksons "This is it" fångar sångaren, dansaren, filmskaparen, arkitekten, det kreativa geniet och den store artisten på ett öppet och ärligt sätt när han utvecklar och finputsar detaljerna inför sina sista, planerade shower i London.

"
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Ljud: Dolby Digital 5.1 Bild: 16:9 Widescreen, Widescreen (1.78:1), Anamorfisk
Språk: Engelska Längd (min): 107
Text: Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut
Kategori: Dokumentär, Musik Releasedatum: 2010-02-24
Originaltitel: Michael Jackson: This Is It Region: 2 (Europa)
Regissör: Kenny Ortega Åldersgräns: Barntillåten
Inspelningsår: 2009
Skådespelare: Michael Jackson Extramaterial:

Extramaterial 1-disc:

  • 2 making-of dokumentärer (27min, 13min)
  • 3 minidokumentärer: The Gloved One - Costumes, Memories of Michael samt Auditions: Searching for the World's Best Dancers (15min, 16min, 10min).
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 30 Genomsnittsbetyg: 4,8
90%
3%
3%
3%
0%

Mest hjälpsamma positiva recension

maja

För fansen..SUVERÄN!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

anders

halvbra..hade förväntat mej mer.....bra artist men lite för överskattad i mitt tycke

En himla bra film om konserten. Jag älskar Michael Jackson!

/Arvid, 13 år

Att få en inblick i hur de efterlängtade "This is it"-konserterna skulle sett ut var både helt fantastiskt och sorgligt. För alla fans som skulle sett dem och alla andra som ännu inte har insett vilket geni och vilken kärleksfull människa han var - se den!!!! Kanske fattar ni att media har smutskastat den vackraste personlighet som vandrat på vår jord. Ha förståelse och ge kärlek - det var hans budskap <3.

En riktig toppen film.

Filmen är suverän men varför kan inte sverige fixa svensk text på extramaterialet?

halvbra..hade förväntat mej mer.....bra artist men lite för överskattad i mitt tycke

helt fantastisk film! jag tycker alla ska se den här filmen!
jag är ett stort mjfan själv så den här filmen är bara den bästa!!!

"This Is It" visar Michael Jackson som det otroliga geniet han var, långt bortom skvallertiningarnas påhitt. Man får en inblick i hands otroliga förmåga att, inte bara medverka som huvudnummer i det omfattande arbetet kring hans konsert, utan också fatta beslut, vägleda och inspirera alla runt omkring honom.
Detta är en film som alla som kände till namnet Jackson borde se. Den ger oss en skarptänkt, målmedveten konstnär i arbete mot något som utan tvekan var på väg att bli en upplevelse vi sent skulle glömma.

Det här är ingen film.
Det är en inblick , inte speciellt bra gjord, i repetitionerna inför vad som skulle blivit Michael Jacksons comeback, och sista show. Detta var repetitioner. Som varje gång Michael Jackson står på en scen, bara står på den - inte ens uppträder, blir man andlös, fascinerad och bara insvept i magin och tankarna i geniet.
Det var 10 år sedan Michael hade sin sista världsturné. Ca 6 år sedan han uppträtt på scen offentligt. Mina, och jag vet många miljoners tankar går åt Michaels barn och familj. De föräldralösa barnen. Jag hoppas gud tar hand om dem, och låter de växa upp i fred, bortom media. Michael Jackson är ett stort geni, som både blivit hyllad x antal gånger, förudmjukad, bortgjord, mobbad och utlämnad.

Han var en livsnjutare, och en person som var "större än livet det självt". Min recension på den här dokumentären "This is it" är att jag tycker man ska se den än om man har varit ett Michael Jackson-fan hela sitt liv, eller kanske älskar två låtar men tycker snubben är sjukt konstig. Se den ändå. Ni tycker nog om den. Om ni har sett den, upprepa för er själva:
" Jag såg ett geni i min livstid "

Det är inte alla som gör det.

Grym film- Väldigt bra gjord . Här får man se den riktiga Michael Jackson.
Han är bara helt underbar .
Ni måste se filmen!
R.I.P Mike

Hans magi borrar sig långt in i hjärtat och stannar för alltid. Man kan aldrig se denna film för många gånger...

bästa filmen , it's all for love L.O.V.E

Helt klart den bästa film som finns. This Is It !

Bästa filmen... man märker direkt varför han är King Of Pop.. såg filmen på bio och man ville verkligen gå o se filmen flera gånger.. The Greatest Entertainer Of All Time...

bäääääääst<3<3<3

Den här filmen är bara bäst, den slår alla filmer som någonsin funnits, om jag hade möjligheten skulle jag se på den om och om igen. Det visar vilken underbar mnänniska han var, det känns som om han lever om man ser på den här filmen. Köp den!<333333333333333333

Detta är en jättebra film, som visar hur Michael var som person, synd att han inte fick göra denna konsert, skulle vara så magiskt. I Love you Michael.

Han är den finaste människan som funits på denna världen, bryr sig om alla och vill hjälpa alla, du har ett stort hjärta Michael.

Kanon bra film. En film som aldrig ville skulle sluta, utan man ville bara se mer och mer av denne fantastiske underhållare och sångare.

Sjukt bra film, lätt den bästa av MJs. Det känns som om man lär känna honom på något sätt. Säger bara det SE DEN!!!

På ett ödmjukt, personligt och respektfullt sätt skildras en del av Michaels hårda men glädjefyllda arbete inför THIS IS IT.
Man får en fantastisk inblick bakom kulisserna och får därmed en enorm respekt för det hårda arbete och den kärlek alla runt Michael visade varandra.

Michael var ett musikalist geni som hade den största kärlek och respekt för sina fans och medmänniskor och som tog ett globalt ansvar som ingen annan artist i världen.

Detta blev hans sista föreställning och jag kommer att vårda min DVD som en unik kärleksgåva från världens största artist/människa genom tiderna.

Helt underbar film...Michael var/är en fantastisk artist och person, det kommer aldrig att finnas nån som han. Själv har jag sett den 4 gånger på bio.

Love you and miss you My King
R.I.P

Fullständigt Magiskt!..Vilken artist & person han var.

Love You forever MJ

Bion "went nuts" när första låten var spelad! Så skön stämmning. Precis som jag, kände nog alla i biosalongen att de fått sitt livs Michael Jackson upplevelse!!! Som att vara på plats på bästa plats! Vill ha dvdn NU!
Rest In Peace MJ!

Var på premiären. Helt underbar! Vilken artist och vilken person har var! Kommer aldrig att finnas någon lika stor. Magiskt!!!!

Jag såg den på bio igår och jag tycker precis som de föregående,att den var jättebra gjord, och härligt oxå att få höra hans låtar på en biosalong.. Lite pampigt med.. Kanske ser jag den igen på bio.. Så Betyg 10 till denna

Helt underbar! Jag tycker att detta är en film som alla borde se oavsett om de gillar Michael eller inte. Filmen visar honom i sitt sanna jag; en fantastisk musiker och underhållare för att inte tala om en man med ett enormt hjärta.
Jag skulle kunna se denna film om o om igen. Riktigt trist att man aldrig kommer få chansen att se honom live dock...
Rest in peace, Michael! <3

Helt, otrolig.
Man önskar att man kunde ha fått uppleft hans konsert. Alla som ville se den konserten borde se den här!

Fullständigt magiskt.

Ett absolut måste för alla som någonsin lyssnat på hans musik, nyss hemma efter att ha sett den på bio och efter detta fick MJ en ännu större plats i mitt hjärta<3
Ödmjuk, genial, pedantisk och fullkomligt lysande:)

För fansen..SUVERÄN!

Jag såg den på bio och tyckte att den var väldigt bra gjord!! Ett måste att se om man gillar Michael Jackson

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 87 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 75 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 60 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 43 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »