Tillbaka till toppen
Tintin - Box (7 disc)

1 / 1

Tintin - Box (7 disc)

(26 recensioner)
129 kr
Box med 21 avsnitt Innehåller: Tintin - Faraos Cigarrer (1991) Tecknat 50 min. I kampen mot narkotikasmugglingen mellan Egypten och Indien, möter Tintin personer som sedan ofta korsar hans väg, ruskigt folk som sjömannen Allan Thomson eller
 • Tecknat/animerat, Familj, Box
 • DVD
 • 1991-
 • Nordiskt omslag
Läs mer


Box med 21 avsnitt

Innehåller:

 • Tintin - Faraos Cigarrer (1991)
  Tecknat 50 min. I kampen mot narkotikasmugglingen mellan Egypten och Indien, möter Tintin personer som sedan ofta korsar hans väg, ruskigt folk som sjömannen Allan Thomson eller den gåtfulle Rastapopoulos, men också blivande kompanjoner såsom señor Oliviera och, framför allt, de oefterhärmliga Dupontarna.
 •  Tintin - I Amerika (1991)

  Tintin reser till Amerika där allt som är bekant är större... även farorna. I gangstervärldens huvudstad Chicago står vår orädde reporter plötsligt öga mot öga med maffian. Men kanske kan han lära dem ett par europeiska trick?

 • Tintin - Blå lotus
  Tintin reser till Kina och träffar Chang - en person som existerade i verkligheten och som hjälpte Hergé att skriva detta äventyr, där Tintin måste använda allt sitt mod, sin djärvhet och sin intelligens för att undvika de fällor som gillrats för honom.

   

 • Tintin - Det sönderslagna örat
  Den välkända Arumbaya-statyn blir stulen och sedan återlämnad till muséet. Men en liten detalj visar att det inte är orginalet som är tillbaka utan en välgjord kopia. Tintin blir intresserad av mysteriumet med statyn och beger sig till Sydamerika med förhoppningar att finna gåtans lösning.

   

 • Tintin - Den svarta ön
  Tintin jagar en falskmyntarliga genom England och Skottland.

   

 • Tintin - Kung Ottokars spira
  Professor Collrich är en känd expert på sigill som får uppmärksamhet från oväntat håll. Tintin upptäcker att han bevakas av hemliga agenter som planerar att mot hans vilja låta honom bli en del i en komplott mot kungen av Syldavien.

   

 • Tintin - Krabban med guldklorna
  I sin jakt på mystiska krabb-burkar möter Tintin mannen som skall bli han bäste vän, kapten Haddock. Den siste har det svårt, hålls fången av sin styrman och är sist, men inte minst, djupt alkoholiserad. Innan han blir botad hinner vi få ett smakprov på en ström av hans värsta skällsord.

   

 • Tintin - Den mystiska stjärnan
  En komet störtar mot jorden. Tintin och Milou skall ge sig ut på en expedition för att undersöka kometen.

   

 • Tintin - Enhörningens hemlighet
  Tintin och Kapten Haddock söker efter Haddocks förfaders gamla skattkarta. Kartan, som visar vägen till Rackham den Rödes Skatt, är delad i tre bitar och varje del är gömd i varsin kopia av fartyget Enhörningen.

   

 • Tintin - Rackham den Rödes skatt
  Utrustad med en gammal skattkarta som kapten Haddocks förfader efterlämnat, ger sig Tintin, Kapten Haddock och Dupontarna iväg för att finna Rackham den Rödes skatt.

   

 • Tintin - De sju kristallkulorna
  Efter en vetenskaplig expedition i sydamerika drabbas deltagarna av en märklig åkomma. Är det inkaindianernas uråldriga förbannelse som går i uppfyllelse? Tintin och kapten Haddock försöker finna en förklaring till det hemska mysteriet. Del 1 av 2 (Solens Tempel utgör fortsättningen).

   

 • Tintin - Solens tempel
  Tecknat 46 minuter. I sin jakt på professor Kalkyls kidnappare har Tintin och Kapten Haddock kommit till Peru. Landet bjuder på många överraskningar och bovarna ser till att det blir en farofylld färd innan våra vänner, med hjälp av den unge indianen Zorrino, når fram till Solens tempel. Del 2 av 2 (fösta delen är De sju kristallkulorna).

   

 • Tintin - Det svarta guldet
  Bensinmotorer börjar plötsligt att explodera, nästan som en epidemi, samtidigt som världsläget är kritiskt. Tintin beger sig till landet Khemed och emir Ben Kalish Ezab för att finna en lösning på mysteriet.

   

 • Tintin - Månen tur och retur del 1+2
  Proffessor Kalkyl har bett Tintin och kapten Haddock att komma till Syldavien där han arbetar med århundrades största projekt, att skicka upp en raket till månen. Det är något av en utmaning och till kaptens förskräckelse föreslår Kalkyl strax före uppskjutning att de tre vännerna ska åka med på resan till månen.

   

 • Tintin - Det hemliga vapnet
  Oro präglar slottet Moulinsart. På något mystisk vis krossas en mängd glassaker. Professor Kalkyl smiter iväg från all uppståndelse och flyger till Genevé där han senare försvinner. Tintin och kapten Haddock upptäcker att han hålls fången av hemliga agenter och reser genast för att rädda honom.

   

 • Tintin - Koks i lasten
  Efter att ha stött ihop med Alcazar kommer Tintin och kapten Haddock av en tillfällig ett gäng vapensmugglare på spåren. I Khemed snokar de upp en handel med vapen som är i större skala än de först anar och som bär kodnamnet "Koks i lasten". Doktor Muller, Allan och Rastapopoulos är inblandade.

   

 • Tintin i Tibet
  Tintin och kapten Haddock är i Tibet på semester när de får höra nyheten att ett plan störtat i Himalya. På planet fanns en vän till Tintin och Tintin är övertygad om att han lever.

   

 • Tintin - Castafiores juveler
  Till kapten Haddocks stora förfäran anländer Bianca Castafiore, "näktergalen från Milano", till Moulinsart. Med henne kommer inte bara påkläderskan Irma och pianisten Igor Wagner, utan även press, TV och främmande landstrykare. De senare verkar dock intressera sig mer för Castafiores värdefulla juveler än hennes vackra stämma...

   

 • Tintin - Plan 714 till Sydney
  Tintin blir indragen i kidnappningen av en högt uppsatt multimiljonär - och upptäcker att det är en av hans gamla fiender som ligger bakom. Men när allt ser som mörkast ut får han hjälp från ett mycket oväntat håll...

  Tintin hos GerillanDenna gång börjar äventyret med att Madame Castafiore, hennes tjänare och pianist och Dupontarna har tagits till fånga av general Tapioca i San Theodoros i Sydamerika. Generalen beskyller Tintin och kapten Haddock för att stå i maskopi med general Alcazar i syfte att störta Tapioca. Haddock ger sig av för att prata med Tapioca - samtidigt anägger Tintin en fälla för generalen...

 • Samma skivor som finns att köpa separat i volym 1-7.

Upptäck mer inom Film
Format Mono
Ljud Svenska Finska Norska Danska
Genre Tecknat/animerat Familj Box
Format DVD
Orginaltitel Tintin box (7 Disc)
Regissör Stéphane Bernasconi
Inspelningsår 1991-
Skådespelare Anja Schmidt Dan Bratt Håkan Mohede Kenneth Milldoff Mats Quiström
Filmformat 16:9 Widescreen 4:3 (1.33:1)
Längd 0
Region 2 (Europa)
Utgåva Nordiskt omslag
Extramaterial 045496527723
EAN 5708758702010
A

Anonym

För 8 år sedan

En bra och prisvärd box för barn om aldrig sett tintin filmerna tidigare. Med det sagt, om du är en 30-40åring som tänker köpa denna box av ren nostalgi (som jag själv gjorde). Detta är inte de belgiska produktioner som visades på SVT under 70 och 80-talet!!! Den här boxen är en kanadensisk nyinspelning från 1991. De svenska rösterna är också nya och inte de gamla med Tomas Bolme och Åke Lindström. Jag irriterar mig enormt på Haddocks röst i de här nyinspelningarna. Han har någon slags go götelabörrrrrrrgsröst och låter inte alls som den Haddock jag minns från 70-80 talet på SVT. Även Tintins röst blev jag besviken på.

R

Rickard

För en månad sedan

Den levererades alldrig för den fanns inte i lager och det blev jag väldigt besviken på

T

Thomas

För 10 månader sedan

Så himla bra

A

Anonym

För 3 år sedan

Mycket bra filmer. Billigt pris för så många filmer. Hur ofta kan du köpa 19 kort filmer för 99 kr? Väldigt värt pengarna.

A

Anonym

För 5 år sedan

Kul att dela dessa äventyr med barnen! Jag hade inte sett denna nyinspelning tidigare och är positivt överraskad, äldre versioner är inte alltid bättre!