Game of Thrones på Blu-ray & DVD

Game of Thrones - Säsong 7

Game of Thrones: Säsong 1-7

Game of Thrones - Steelbooks med samlarmagnet: Vapensköld

Game of Thrones: Alla filmtitlar

Soundtrack

Prissänkta böcker

Game of Thrones - Information

Serien låter oss följa nio familjer och deras livsöden under en avgörande period i Westeros historia. Härskaren över de sju konungarikena har av tradition alltid haft sitt säte på järntronen i Kings Landing och när vinter och krig står för dörren blir kampen om tronen intensivare än någonsin. Vintern är på väg, och i Westeros, där en vinter kan vara en livstid, börjar tidens sand rinna mot sitt slut. Kampen om järntronen kommer att kantas av blodiga svek, passionerade politiska och lustfyllda intriger och övernaturliga krafter som får fundamenten i Westeros att skaka.

Game Of Thrones har blivit hyllad av såväl fans som kritiker och har blivit flerfaldigt belönad på otaliga prisgalor världen över. År 2012 vann bland annat Peter Dinklage en Golden Globe för bästa manliga biroll och serien har även vunnit ett flertal Emmys. År 2013 vann serien publikens pris på BAFTA-galan i Storbritannien.

Om Georg R.R. Martin:

Författaren till böckerna som ligger till grund för serien föddes 1948 i Bayonne, New Jersey. Under hans tidiga karriär växlade han mellan diverse skrivjobb för tv och serietidningsvärlden. 1977 publicerade han sin första roman, ”The Dying Of The Light”. Den första boken i Game Of Thrones-sagan publicerades redan 1996 och i samma serie har fram till idag fem böcker publicerats med minst två till på väg.