Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Elscooter T4 PRO - Bästsäljare
Elscooter T4 PRO - Bästsäljare
Elscooter T4 PRO - Bästsäljare
Elscooter T4 PRO - Bästsäljare
Elscooter T4 PRO - Bästsäljare

1 / 5

Elscooter T4 PRO - Bästsäljare

(5 recensioner)
8 990 kr
Äntligen här!  Vi presenterar stolt  Elscooter T4 PRO , med en prestanda av en 20.000kr elscooter men till  halva priset.  Med en unik design maximerar denna scooter din körupplevelse. Längtar du också efter en elektrisk skoter som kan ta dig f
Läs mer

Äntligen här! Vi presenterar stolt Elscooter T4 PRO, med en prestanda av en 20.000kr elscooter men till halva priset. Med en unik design maximerar denna scooter din körupplevelse.


Längtar du också efter en elektrisk skoter som kan ta dig från A-B, snabbt och effektivt? Elscooter T4 PRO är tillverkad för att spara tid och göra trafiken både säker och enkel.


Elscooter T4 PRO är en elektrisk skoter med hög prestanda till ett extremt bra pris. Den är designad av proffs och utvecklad för daglig användning. Enheten är perfekt för att spara tid, oavsett om det är att snabbt komma till och från skolan, jobbet eller till stranden.


En lång räckvidd, mellan 30-40 km (beroende på vikt, hastighet och lutning), samt en toppfart på 40 km / h (22 km / h med hastighetsgräns) gör denna Elscooter T4 PRO till en sommarhit.


Vikbar

En elektrisk skoter ska vara praktisk att använda, både när du kör, men också när resan är över. Du kan enkelt fälla Elscooter T4 PRO på 5 sekunder och placera den i förrådet, i bilen eller i sovrummet. Hållbar mekanism som tål mycket slag.


500W motor

Motorn är hjärtat på alla elektriska skotrar, motoreffekten bestämmer prestandan. Denna elektriska skoter har en motoreffekt på 500W. Kör uppför backar med en lutning på upp till 20 grader.


Strålkastare

Signaler är en viktig del av säkerheten när det gäller trafik. Elscooter T4 PRO levereras med en stark strålkastare som ger god trafiksäkerhet. Beroende på önskan kan lampan tändas eller släckas.


Justerbar höjd

Vi vet att det finns flera i huset som vill köra, både stora och små. Med denna elektriska skoter kan styrets höjd justeras och därmed anpassas till föraren. Detta är både användbart och ökar säkerheten avsevärt.


10 tum pneumatiska hjul

Elscooter T4 PRO levereras med 10-tums pneumatiska hjul, detta ger både bra komfort och gör det lättare att komma över hinder och köra på ojämn terräng.


Specifikationer:

Topphastighet: 25km/h upp till 40km/h (justerbar)

Max räckvidd: 30-40 km

Batteri: 48V, 13Ah

Maximal belastning: 120 kg

Stötdämpare: Ja

Ström och laddning: 110V-240V (50-60Hz)

LED-display: JA

Laddningstid: ca. 6-7 timmar

Främre LED-lampa & bromsljus: JA

Motoreffekt: 48V 500W borstlös motor (1000 nominell)

Bakhjulsdrift

Fällbar: Ja

Mått med förpackning: 117 * 24,5 * 52 CM

Vikt utan förpackning: 20 kg

Förpackningens innehåll:

1 x Elscooter T4 PRO

1 x CE-certifierad laddare

1 x användarhandbok