Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Pioneer TS-300S4 Bil-Subwoofer element 30 cm 1400 W 4 Ω
Pioneer TS-300S4 Bil-Subwoofer element 30 cm 1400 W 4 Ω

1 / 2

Pioneer TS-300S4 Bil-Subwoofer element 30 cm 1400 W 4 Ω

1090 kr

-8%

Rek pris. 1190 kr
Pioneer subwoofer i Champion-serien är solida och kompakta och kan klara höga ljudvolymer utan att ljudkvaliteten påverkas.Med Dual Spiders och motormontage som drivkraft kan du skapa ett djupt, dynamiskt ljud som passar Champion-seriens namn. Dessa
  • Maximal tillåten belastning: 1400 W
  • 30 cm subbas för panelinbyggnad
Läs mer
Pioneer subwoofer i Champion-serien är solida och kompakta och kan klara höga ljudvolymer utan att ljudkvaliteten påverkas.

Med Dual Spiders och motormontage som drivkraft kan du skapa ett djupt, dynamiskt ljud som passar Champion-seriens namn. Dessa modeller utmärker sig dessutom genom ett unikt Pioneer-koncept för dammskydd, för att förhindra att damm stör och reducerar subbasens prestanda och tillförlitlighet. Pioneer-subwoofer i Champion-serien sörjer för exakta, mättade och rytmiska bastoner genom modern teknik som Pioneer patenterade IMPP-kompositer, en stabil 3D-konkonstruktion och stora, dubbelsidiga magneter. Pioneer kan även använda ljud från Pioneer.
I kombination med förstärkarna ur GM-A-serien från Pioneer producerar Champion-subwoofern en ofattbart rik bas av hög kvalitet vid alla volymer.

OBS! Vi beklagar att vi inte har hunnit översätta denna produkttext. Texten nedan är maskinöversatt från tyska.

Snabbfakta

  • Maximal tillåten belastning: 1400 W
  • 30 cm subbas för panelinbyggnad
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .