Fyndhörnan – Information

Välkommen till vår fyndhörna! Välkommen till vår fyndhörna!
Visa kategoribeskrivning
På vår fyndhörna finner du produkter som inte kan säljas som nya och säljs därför mot ett reducerat pris. Anledningen är att de kan ha öppnats, har skadat emballage, är ett returexemplar eller så har de reparerats. I vår fyndprocess kontrolleras produkterna noga för att försäkra full funktionalitet av produkten samt rengörs så att du som kund får din produkt i bästa möjliga skick.

För att underlätta för dig som kund så har varje produkt en så kallad fyndklass som beskriver produktens skick. Har vi ytterligare information om produkten så finns detta alltid med i produktbeskrivningen. Samtliga produkter har ett års garanti och 14 dagars returrätt.

Våra fyndklasser:

Fyndklass 1 - Nyskick

Dessa produkter har oftast bruten förpackning och produkten kan ha packats upp men har i övrigt inga spår av användning. De är alltid kompletta med alla tillbehör. Du får alltså en helt ny produkt mot ett reducerat pris där den enda nackdelen är att förpackningen har brutits!

Fyndklass 2 - Gott skick

Dessa produkter bär mindre spår av användning och kommer med alla väsentliga tillbehör men originalkartong och manual kan saknas. Dessa produkter packas alltid om i en ny förpackning av vårt lager. Har man inget emot att produkten ser lite använd ut så kan man få en riktigt bra deal.

Fyndklass 3 - Använt skick

Dessa produkter har oftast väldigt tydliga tecken på att de använts och kan ha kosmetiska skador i form av repor.
Produkten bär tydliga spår av användning och kan ha kosmetiska skador form av repor eller kantstötar, men har inga funktionsfel. Väsentliga tillbehör kan saknas men framgår i så fall tydligt på produktsidan.
Dessa produkter har oftast kosmetiska skador i form av repor och dylikt men har inga funktionsfel. Tillbehör kan saknas och du finner då mer information om detta i produktbeskrivningen på produktens sida. Viktigt att notera att produkter som vi klassar som Fyndklass 3 inte alltid har kosmetiska skador, produkten kan se så pass väl använd ut att vi valt att klassa den som denna fyndklass eller så kanske den saknar alla tillbehör. Dessa produkter är alltid kraftigt reducerade i pris vilket gör det värt om man är villig att bortse från kosmetiska fel.