Green Friday – Vårens största shoppingdag

Tack för den här gången!

Tack för den här gången! Hoppas du varit nöjd med alla deals under årets GREEN FRIDAY

Kampanjer just nu

Läs mer om Green Friday

Green Friday är här!

Green Friday är vårens största shoppingdag och lanserades 2016 av CDON.COM. Green Friday är en stor köpfest precis som Black Friday, fast på våren istället. Då Black Friday under de senaste åren växt sig till att bli den största shoppingdagen i Sverige, lanserade CDON.COM Green Friday under årets första halvår för att möta kundernas ökade efterfrågan.

När är Green Friday?

Green Friday startar kl. 00.00 natten mellan den 26 och 27 april 2018 och pågår i ett dygn, fram till kl. 23:59 den 27 april.

När släpps erbjudandena?

Erbjudandena börjar släppas kl. 00.00 natten mellan den 26 och 27 april 2018 och sedan släpps det nya erbjudanden varje timme i ett dygn, alltså fram till kl. 23.59 fredagen den 27 april.

Hur håller jag mig uppdaterad om alla erbjudanden?

Det bästa sättet är att vara här inne på CDON.COM och uppdatera sidan varje timme, men du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få alla erbjudanden direkt i din inkorg. För att prenumerera på vårt nyhetsbrev registrerar du enkelt din email-adress längre ner på sidan. Du kan också följa oss på Facebook och på så sätt hålla dig uppdaterad om alla nya erbjudanden som släpps.

Tips om hur du bäst håller koll på alla erbjudanden under Green Friday

  • Spara denna Green Friday-sida som bokmärke
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev
  • Följ våra uppdateringar på Facebook


Varför ska jag shoppa under Green Friday?

Green Friday är vårens absolut största shoppingdag, med lika bra och prisvärda erbjudanden som under Black Friday. Under Green Friday kan du fynda massor av produkter till riktigt bra priser. Du hittar allt från sneakers, skönhet, leksaker, filmer, spel, hemelektronik och mycket mer.

Trycket på de bästa erbjudandena kommer att vara högt, så om du vill säkra dina favoriter, rekommenderar vi att du köper det du vill ha direkt då erbjudandena kan ta slut snabbt.

Missa inte vårens största shoppingdag på CDON.COM.