Green Friday – Som Black Friday fast bara på CDON.COM – 29/4 – 2016

Läs mer om Green Friday

Som Black Friday fast på våren – nya erbjudanden varje timme under 24 timmar

Black Friday var en succé förra året och därför lanserar vi nu vårens största köpfest. Under Green Friday kommer vi att släppa nya fantastiska erbjudanden varje timme med start 00:00 ända fram till 23:00.

Få erbjudanden direkt i mailen

Precis som under Black Friday kommer du kunna ta del av våra erbjudande här på vår hemsida, på Facebook och genom våra nyhetsbrev. Så om du inte vill missa något av alla grymma erbjudanden rekommenderar vi dig att gå in på vår hemsida varje timme eller prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-mailadress längre ned på sidan.

Vad kan du då förvänta dig av Green Friday?

Då temat för hela kampanjen är ”Som Black Friday fast bara på CDON.COM” så kan du förvänta dig erbjudanden i samma klass som på Black Friday. Kort och gott helt fantastiska priser på massor av produkter. Du kommer hitta allt från filmer, böcker, kläder till datorer, mobiltelefoner, spel och leksaker. Det kommer att finnas något för alla!

Bidra till miljön med oss på Green Friday!

På Green Friday slår vi även ett slag för miljön genom att skänka pengar till föreningen Rädda Regnskog. Samtidigt lanserar vi en funktion i kassan där du som kund kan skänka 20 kr till föreningen Rädda Regnskog när du handlar hos oss.

Hur länge gäller erbjudandena?

Det allra flesta av våra erbjudanden kommer att ligga kvar över hela helgen men om du vill vara säker på att säkra just din favorit bör du slå till på en gång för trycket på de bästa erbjudandena kommer att vara högt.

Så var med och ta del av prisfesten under Green Friday, vårens Black Friday.