Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Eye Q, flytande Citron, 200 ml

1 / 1

Eye Q, flytande Citron, 200 ml

169 kr
Eye Q, kapslar - IQ Medical Vävnaden i hjärna och öga består av dessa livsviktiga fettsyror. Ett tillskott av Eye Q till din dagliga kost, är ett enkelt sätt att säkerställa rätt nivå av EPA, DHA och GLA. Finns även som Eye q™ är ett kosttillskott
Läs mer

Eye Q, kapslar - IQ Medical

Vävnaden i hjärna och öga består av dessa livsviktiga fettsyror. Ett tillskott av Eye Q till din dagliga kost, är ett enkelt sätt att säkerställa rätt nivå av EPA, DHA och GLA.

Finns även som

Eye q™ är ett kosttillskott utvecklat för att tillföra de byggstenar som är så viktiga för normal funktion i hjärna och öga. Hjärnan består till 60 % av sin torrvikt av fett och 20 % av fettet är omättade fettsyror.

Eye Q från iQ Medical:

  • Passar alla åldrar
  • Unik komposition
  • Innehåller fettsyror som är viktiga för hjärnans normala funktion
  • Trygg att använda

EPA är den viktigaste omega-3 fettsyran
Essentiella fettsyror är de vi inte själva kan producera utan måste tillföra oss själva via kost. Samtidigt är det dessa som är så viktiga för hjärnan och ögonen. Studier* har visat att många människor inte kan tillgodogöra sig alla fettsyror via sin maten. Ett dagligt intag av Eye q™ kan då vara ett komplement för att hålla nivåerna tillräckligt höga för att bibehålla hjärnans och ögats normala funktion.

* Puri.BK.The clinical advantages of cold-press non-raffinated evening primrose oil over refined preparations. Medical Hypotheses 2003

Eye q™ är en helt naturlig produkt
Eye q™ är en helt naturlig produkt framställd av sardin, anjovis/ansjos och pilchard (en större form av sardin) och nattljusolja. Dessa fiskar innehåller en hög halt av naturligt EPA och de fiskas under perioder på året då man vet att de konsumerar som mest plankton och så också får i sig mer EPA.

Eye q™ innehåller en unik kombination av fettsyror som är värdefulla för hjänan och ögats normala funktioner. För att uppnå än högre halt av EPA än den i Eye q måste detta ske på syntetisk väg.  Vi använder/bruker inte ordet “naturligt” lättvindigt - i tillverkning och genom speciellt utvalda råvaror, garanterar vi att endast rena och naturliga omega-3 och omega-6 fettsyror används.

Det primära är den rätta kombinationen
När det gäller fettsyror för öga och hjärna är det inte styrkan på en omega-3 och omega-6 produkt som är det viktiga utan det primära är den rätta kombinationen och dess naturlighet.

Finns i två smaker: citron och vanilj.


Dosering: 1 tsk per dag. Är det första gången du tar eye q™ flytande är den rekommenderade dagsdosen 3 tsk i 12 veckor. Därefter 1 tsk per dag. Doseringen bör ej överskridas.

Innehåll: Solrosfröolja, naturligt EPA-rik marin fiskolja, nattljusolja/nattlysolje, vanilj eller citrusessens, naturlig Vitamin E (D-alpha tocopherol).

Näringsvärden per kapsel: EPA 94 mg, DHA 29 mg, GLA 10 mg, vitamin E 1,8 mg.

Förvaring: Oåtkomligt för barn.

Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter