Fitnessplate Future 3D - Vibrationsträning - Vibrationsplatta

Fitnessplate Future 3D - Vibrationsträning - Vibrationsplatta
Tipsa en vän

-31%

5790 kr
Ord. pris 8495 kr
fr 249 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  2-6 arbetsdagar

Fri frakt

Säljs av TrendRehab

Mer från TrendRehab TrendRehab är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos TrendRehab, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
  • Fri frakt

Vibrationsträning med Fitnessplate ett perfekt träningsredskap

Vår nya Future serie är här. Strävan efter att ligga i framkant när det kommer till våra produkter är någonting som alltid varit vårt huvudfokus. Kronjuvelen för våra hemmaträningsprodukter är vår nya fitnessplate.

Fitnessplate Future 3D tar vibrationsträning till en ny nivå. Med laterala svängningar, vibration och 3D dimensionell sväng funktion så kommer du aktivera muskler som du inte visste fanns. Vår unika fitnessplate är ensam i sitt slag på marknaden.

Varierande Fitnessplate program

Handkontrollen till fitnessplate är nu utformad som en klocka sitter perfekt runt handleden. Detta gör att full fokus kan ligga på träningen, även om du vill byta träningsprogram. Du kan antingen dra fördel av de 3 förinställda intervallprogrammen, eller  själv  bestämma hastigheten/tränings motståndet.

Beskrivning av hur du väljer programmen för Fitnessplate och dess funktioner

P1, P och P3 är olika intervallprogram för fitnessplate.

Väljer du “P1” så startar “svängningsprogrammet”, det som händer då är att plattan ger dig laterala svängningar. Det kommer hjälpa dig att stärka upp de framförallt de små musklerna som kan vara svårt att nå annars,  Med detta program kan du även dra fördel av en ökad fettförbränning.

P2 sätter igång mikrovibrationer. Mikrovibrationer är framförallt bra för att stärka upp kroppen för dig med smärtproblematik, och för att öka blodcirkulationen.

Väljer du “P3” så startar plattan en kombination av båda programmen. Programmet skapar den mest kompletta helkroppsträningen, men kanske inte någonting du bör ge dig in på direkt utan tidigare erfarenhet.

När det gäller de 3 ovannämnda programmen så kan du inte ändra tid eller hastighet/motstånd manuellt utan den aspekten är förinställd och integrerad i programmet.
Vill du däremot själv reglera denna aspekt så använder du klockans “F”-knapp (där “F1” motsvarar “P1” “F2” mostvarar “p2” och “F3” motsvarar “P3”), men med möjlighet att själv justera tiden och hastigheten. Detta gör du med T = tidknapparna, och H = hastighetsknappen.

Historik för vibrationsträning

Grunderna för Fitnessplate som träningsform finns att hitta redan på 1970-talet. Vibrationsträning togs fram i början av 1970-talet då det behövdes ett mer effektivt sätt att hjälpa rymdfarare vid deras återkomst till jorden. Efter en längre vistelse i tyngdlöshet så uppkommer benskörhet och muskelsvaghet i en sådan grad att vanlig traditionell träning blir svår att genomföra. Man behövdes en mer skonsam, men fortfarande effektiv träningsmetod. 

Vibrationsträning byggde upp muskelmassan och benvävnaden, samtidigt som belastning för leder och ligament höll sig på en skonsam nivå. Dessa positiva hälsoeffekter gjorde också att många elitidrottare var tidigt ute att ta del av vibrationsträning vid återhämtning från skador.

Hälsovinster av vibrationsträning med Fitnessplate

Effektiv hemmaträning

Forskning som har gjorts på ämnet har påvisat att vibrationerna gör så att musklerna aktiveras på en djupare nivå. Följden blir att man använder upp till 50% mer muskelmassa än vid konventionell träning. Med fitnessplate orsakar även de enklaste övningar ett högt antal kontraktioner till följd av vibrationerna. Detta gör träningen ännu mer effektiv och kortar ner träningstiden markant. Du kan som en följd till detta nå bra resultat på bara 10-15 minuters användning per dag med vår fitnessplate.

Vår Vibrationsplatta är ett träningsredskap för alla

Alla kan till fördel dra nytta av Vibrationsträning och de fördelar som träning med vår Fitness Plate har att erbjuda. På grund av just den minimala belastning på leder och ligament som denna träningsform innebär så kan även personer med svårare rygg och nack problematik även använda denna produkt. Har du väldigt svår problematik så rekommenderar vi såklart att du pratar med din sjukgymnast innan användning.

Vibrationsträning med fitnessplate kan ge stor effekt,  i jämförelse med träningstiden just på grund av att vibrationen aktiverar mer muskelmassa än vad som aktiveras vid konventionell träning. Även de enklaste av övningar resulterar i ett högt antal kontraktioner. Så allt ifrån personer med smärtproblematik, de som väljer att inte vara fysiskt aktiva och som nu har bestämt sig för att ta tag i det eller personer som vill effektivisera till träning genom att lägga till just vibrationsträning kan använda denna produkt.

Artros och annan värkproblematik 

Personer som lider av detta vet att symptomen minskar vid kontinuerlig träning, men problemet brukar vara att träningen i sig även gör så pass ont så det i många fall utesluts, vilket då leder till inaktivitet och mer smärta. Med fitnessplate så presenteras möjligheten att komma igång med träningen på ett skonsamt sätt där du istället stärker leder och ligament. Sammantaget gör detta att den onda cirkeln förhoppningsvis bryts.

Förbättrar lymfsystemet

Vibrationsträning har visat sig ha en positiv effekt för personer med lymfsystems problematik .För dig som lider av detta kan vår fitnessplate skapa stora hälsovinster.

Fettförbränning, möjligheten till snabb viktminskning. 

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Varumärke TrendRehab
Färg Svart
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 1991 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 1027 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 536 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 249 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »