Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

ORGANISK LAVENDEL ETERISK OLJA (Ursprung: Frankrike) 8ML

(0)
Skriv en recension
Fri frakt
ORGANISK LAVENDEL ETERISK OLJA (Ursprung: Frankrike) 8ML
ORGANISK LAVENDEL ETERISK OLJA (Ursprung: Frankrike) 8ML
162 kr
Fri frakt
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    5-10 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Bio Scents

Bevaka produktens pris

  • 100% BIO-ekologiska lavendel
Essentiell olja: Eteriska oljor extraheras från medicinska växter och har en stimulerande och en helande effekt på muskler och organ. Bio Scents har en omfattande serie eteriska oljor, alla med egen styrka och applicering.

Lavendelolja: Organisk Lavendel från Bio Dufter kommer från Frankrike med franska Lavendel Certifikat FR-BIO-01. Denna lavendel kommer från den sista skörden och har blivit odlad, torkad och flaskas i Europa. Lavendelblomman är kalken som är skild från stammen. Lavendelblomman har en blå/lila färg och innehåller den eteriska oljan. Lavendelmarkerna ligger mellan 600 och 1400 meters höjd över havet i Frankrike.

Doft: Detta premium organiska lavendelolja har en stark, blommig och vacker doft.

Varning: Undvik användning under graviditet. Undvik även användning i kombination med andra mediciner Använd inte oljan outspädd på din hud. Använd inte på skadad eller irriterad hud. Om du är gravid eller har ett medicinskt tillstånd så bör du söka professionell råd före användning. Vid hudirritation ska du omedelbart sluta använda produkten och uppsöka läkare. Endast för extern användning. Undvik ögonkontakt. Förvaras oåtkomligt för barn. Brännbar. Förvara på en sval och mörk plats.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.