Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

ORGANISK PEPPARMINT ESSENTIAL OLJA (Ursprung: Ungern) 8ML

(0)
Skriv en recension
Fri frakt
ORGANISK PEPPARMINT ESSENTIAL OLJA (Ursprung: Ungern) 8ML
ORGANISK PEPPARMINT ESSENTIAL OLJA (Ursprung: Ungern) 8ML
180 kr
Fri frakt
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    5-10 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Bio Scents

Bevaka produktens pris

  • 100% BIO-ekologiska pepparmint
Essentiell olja: Eteriska oljor extraheras från medicinska växter och har en stimulerande och en helande effekt på muskler och organ. Bio Scents har en omfattande serie eteriska oljor, alla med egen styrka och applicering.

Pepparmint olja: Den organiska pepparmyntsoljan från Bio Scents utvinns från pepparmint odlad i Ungern. Denna pepparmint kommer från den sista skörden och har odlats, bearbetats och flaskas i Europa. Pepparmynta har använts i flera år och kan även hittas i berättelser om grekisk mytologi, romerska filosofer, Jesus och munkarna på medeltiden.

Doft: Detta premium ekologiska pepparmyntsolja har en naturlig, fräsch, grön myntdoft med pepprig ton.

Varning: Undvik även användning i kombination med andra mediciner Använd inte oljan outspädd på din hud. Använd inte på skadad eller irriterad hud. Om du är gravid eller har ett medicinskt tillstånd så bör du söka professionell råd före användning. Vid hudirritation ska du omedelbart sluta använda produkten och uppsöka läkare. Endast för extern användning. Undvik ögonkontakt. Förvaras oåtkomligt för barn. Brännbar. Förvara på en sval och mörk plats

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.