Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

ORGANISK YLANG YLANG ETERISK OLJA (Ursprung: Madagaskar) 8ML

(0)
Skriv en recension
Fri frakt
ORGANISK YLANG YLANG ETERISK OLJA (Ursprung: Madagaskar) 8ML
ORGANISK YLANG YLANG ETERISK OLJA (Ursprung: Madagaskar) 8ML
205 kr
Fri frakt
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    5-10 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Bio Scents

Bevaka produktens pris

  • 100% BIO-ekologiska ylang ylang
Essentiell olja: Eteriska oljor extraheras från medicinska växter och har en stimulerande och en helande effekt på muskler och organ. Bio Scents har en omfattande serie eteriska oljor, alla med egen styrka och applicering.

Ylang Ylang olja: Bio Scents ekologiska Ylang Ylang olja utvinnns från Ylang Ylang som odlats i Madagaskar. Ylang Ylang kommer från den sista skörden och flaskas i Europa. Ylang Ylang är ett träd som är ungefär 20 meter högt med hängande grenar som fungerar som stöds för stora, gyllene och stjärnformade blommor från vilka oljan utvinns. Ylang Ylang har precis som ostron ett rykte för att vara afrodisiakum.

Doft: Detta premium organiska ylang ylangoljan har en rik, söt, mjuk och blommig arom.

Varning: Undvik även användning i kombination med andra mediciner Använd inte oljan outspädd på din hud. Använd inte på skadad eller irriterad hud. Om du är gravid eller har ett medicinskt tillstånd så bör du söka professionell råd före användning. Vid hudirritation ska du omedelbart sluta använda produkten och uppsöka läkare. Endast för extern användning. Undvik ögonkontakt. Förvaras oåtkomligt för barn. Brännbar. Förvara på en sval och mörk plats

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.