Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Philips hjärtstartare HS1

1 / 1

Philips hjärtstartare HS1

(1 recension)
12220 kr

-11%

Rek pris. 13745 kr
Philips/Laerdal hjärtstartare ger trygghet för att du vet att du kan rädda ett liv innan ambulansen kommer fram. Chansen att överleva ökar nämligen från 7% till ca 75% om du har en hjärtstartare tillgänglig vid ett hjärtstopp.Med minimal träning
  • En av världens mest sålda hjärtstartare
  • Mycket driftsäker
  • Genomför självkontroller kontinuerligt
Läs mer

Philips/Laerdal hjärtstartare ger trygghet för att du vet att du kan rädda ett liv innan ambulansen kommer fram. Chansen att överleva ökar nämligen från 7% till ca 75% om du har en hjärtstartare tillgänglig vid ett hjärtstopp.


Med minimal träning kommer du att känna dig så trygg att det är möjligt för dig att rädda livet på en medarbetare, en vän, en familjemedlem eller någon person på gatan


Lätt att använda

Philips hjärtstartare kan användas när som helst, var som helst och av alla. Med hjälp av röstinstruktioner med en klar och lugn röst leder den användaren genom alla steg vid HLR och defibrillering. Skulle man inte utföra en av instruktionerna, upprepas denna tills man gjort så.


Alltid klar för användning

Omfattande automatisk självtest kontrollerar alla HeartStarts vitala funktioner dagligen, veckovis och månadsvis för att säkra att den alltid är klar för användning i en livshotande situation. Du ser detta genom en blinkande lampa som indikerar att hjärtstartaren är ok.


Kvalitet Philips hjärtstartare är världens överlägset mest sålda hjärtstartare och står för topp kvalitet. Du har dessutom hela 5 års garanti. Skulle något ändå mot förmodan bli fel så får du dessutom låna en utbytesmaskin under reparationerna.


Snabbfakta

  • En av världens mest sålda hjärtstartare
  • Mycket driftsäker
  • Genomför självkontroller kontinuerligt

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .