Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

PUMP ADDICTED RX3 BLACK WITH PLEASURE SLEEVE

-12%
549 kr
Rekommenderat pris: 623,75 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  5-15 arbetsdagar
 • Säljs och skickas av sumodeal

Bevaka produktens pris

All Pump Addicted pumpar är här för att imponera med ett fantastiskt utbud av penis tillväxt enheter!
Pump beroende är det bästa sättet att förbättra din sexuella prestanda, storlek och styrka. Vi har skickat varuprover till män mellan 25 och 55 år med erektionsproblem eller helt enkelt för att förbättra prestanda och storleken på penis. Återkopplingen var 100% positiva, alla har visat sig vara den bästa produkten på marknaden.

Pump Addicted bidrar till att uppnå erektion på ett enklare sätt med hjälp av ett vakuumsystem som gör att blodet koncentrat i penis när det är fortfarande slapp. Den erektion uppnås och upprätthålls av en bekväm och hermetisk tätning vid basen av kroppen, precis vid korsningen av penis med pubis, tack vare vilken blod hålls i bagageutrymmet. Tack vare hylsan, är fast, bekväm och minska tätningen utan att klämma.

Dessutom kan alla pumpprodukter kombineras med lanseringen av Pump vibrerande kula för att öka känslan av nöje.

som om det inte vore nog, det kan också kombineras med vissa modeller av pumpen serien sleeve masturbadora nöje ärm, finns i två storlekar, visar denna fantastiska tillbehör din favorit Pump Addicted i en masturbator, men om det var inte tillräckligt för att vakuum penis storlek multipliceras med 5 visuellt en riktigt tilltalande optisk effekt när du använder pump
läkarna ser penis pump är en effektiv och ekonomisk behandling för erektil dysfunktion och de förklarar att långvarig användning av enheter kommer att permanent öka storleken på penis.

Andra fördelar med PUMP HEMFALLEN sorten är bland andra, utlösning fördröjning, förbättring av den sexuella aptit, testosteron bränning, underhåll av hårdare och mer långvariga erektioner och su . Pport av penisvävnad efter prostataoperation

PUMP beroende, ger omedelbara resultat

Tekniska specifikationer för Pump Addicted RX3,!

 • Inser längd; 23cm
 • Total inre diameter; 5,5 cm
 • Material; Abs + Silikon
 • Vattentät
 • Fri från Phalatos

  Du älskar att se dig själv i aktion, och nu kan du göra det med masturbator nöje Sleeve när du använder din PUMP beroende! Var uppmärksam på hur varje centimeter av din penis tränger denna ultra smal transparent Masturbator och du har gjort dina perversa fantasier mer voyeuristiska. Du kommer att ha känslan av att tränga en mjuk vagina eller anus (beroende på modell) och du kan också se hur de transparenta masturbator smekningar med dess inre struktur skapar en sugeffekt, öka din stimulans och massera din penis med varje slag, medan realistiska material som den är tillverkad (TPE) sveper varje millimeter av din penis som en riktig vän. Älska med denna slidan tills du explodera, och sedan se hur vätskor flödar in.

  • När du använder den med sug i pumpen pump, kommer du att se penis med dubbelt så stor. < / li>
  • Gäller pump pUMP HEMFALLEN RX 11

   Använd Waterfeel smörjmedel om du vill ha en extra våt möte och Waterfeel leksak renare med varmt vatten när du är klar rengör den.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .