Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
SHUNGA EROTIC MASSAGE OIL SENSATION
SHUNGA EROTIC MASSAGE OIL SENSATION

1 / 2

SHUNGA EROTIC MASSAGE OIL SENSATION

299 kr
Sensuell massageolja av ORIENTALT ursprung av hög kvalitet, bestående av en blandning av eteriska oljor av söta mandlar, druvkärnor, sesam, avokado, ren essens av Ylang-Ylang och Yohime. Sensuell doft av LAVENDER, stimulerar alla sinnen, specie
Läs mer

Sensuell massageolja av ORIENTALT ursprung av hög kvalitet, bestående av en blandning av eteriska oljor av söta mandlar, druvkärnor, sesam, avokado, ren essens av Ylang-Ylang och Yohime.

Sensuell doft av LAVENDER, stimulerar alla sinnen, speciellt utvalda för sin mjukhet när de sprids på huden utan att lämna en fet känsla.

Tillverkad enligt den gamla tusenåriga traditionen, med denna olja med en absolut sötma, glider du fantastiskt över din älskares kropp som ger en APHRODISIACUS -känsla.
Dermatologiskt testad, ger ingen allergisk reaktion och är helt ofarlig för huden.

  • & bull; Genomskinlig behållare på 240 ml.

Shunga är världsledande inom Erotica -kosmetika, dess naturliga ingredienser smält med aktiva ingredienser uppnår ett fantastiskt resultat
Att komma in i den erotiska världen av Shunga reser till det förflutna. Bokstavligen översatt betyder Shunga & lsquo; vårbild & rsquo ;, ett känsligt sätt att säga sexuella sexuella relationer & rsquo; mellan människor.

Detta ord användes för att beteckna de japanska erotiska målningarna från 1500-, 1600- och 1700 -talen, en typ som kallas ukiyo-e, som inte var annat än verk på trä eller pergament med sensuella scener och avsnitt av köttlig kärlek, alltid utarbetat med stor omsorg och god smak.

Shungakonst, även om den var gömd i århundraden, markerade början på den pornografiska industrin för den japanska medelklassen och fungerade i generationer som utbildning för söner och döttrar till många familjer.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner