Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Weleda, Perineum Massage Oil, 50 ml

1 / 1

Weleda, Perineum Massage Oil, 50 ml

116 kr

-9%

127 kr
Weleda Perineum Massage Oil är en förberedande olja inför förlossningen. Det är en dag du ser fram emot, men mammor slipper helst bristningar i sin känsliga hud. Från vecka 34 kan du förbereda dig med regelbunden massage med Perineum Massage Oil för
Läs mer

Weleda Perineum Massage Oil är en förberedande olja inför förlossningen. Det är en dag du ser fram emot, men mammor slipper helst bristningar i sin känsliga hud. Från vecka 34 kan du förbereda dig med regelbunden massage med Perineum Massage Oil för att öka smidigheten i den tunna huden inför förlossningen. Oljan innehåller sötmandel- och vetegroddsolja, rik på E-vitamin.

Weleda förberedelseolja underlättar massage av mellangården för att hålla huden mjuk och elastisk. Dermatologiskt testad. Den här oljan är en produkt i Weledas serie för graviditet och amning, utvecklad av erfarna barnmorskor och farmaceuter.

Användning: 

Massera 3-4 gånger i veckan i 5-10 minuter från vecka 34. Efter varje massage känns vävnaderna och musklerna mer avslappnande och mjukare så att längden på massagen kan ökas efterhand. Efter massagen kan överflödig olja tvättas bort med varmt vatten. Om du har några bekymmer angående massage av mellangården, kontakta din barnmorska eller läkare.

50 ml

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner