Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

010333 / Kvitt mot flygande insekter 300ml

1 / 1

010333 / Kvitt mot flygande insekter 300ml

129 kr
Kvitt mot flygande insekter spray är speciellt framtagen för användning mot flygande insekter inomhus i bostäder och häststallar och för bekämpning av getingbon i och omkring byggnader.  Spraya i luften inomhus där det förekommer många flugor
Läs mer
Kvitt mot flygande insekter spray är speciellt framtagen för användning mot flygande insekter inomhus i bostäder och häststallar och för bekämpning av getingbon i och omkring byggnader. 
  • Spraya i luften inomhus där det förekommer många flugor/getingar eller  mot getingbon i och omkring byggnader. Kvitt mot flygande insekter spray bekämpar snabbt och effektivt flugor/getingar i vardagsrum, kök, sovrum, häststall och andra slutna utrymmen.
  • För att bekämpa flugor direkt spraya produkten direkt på flugor på fönster eller andra platser där flugorna kan tänkas vistas.
  • Spraya i 5 sekunder inomhus. Räcker till ett rum på 30 m2. Upprepa högst 2 gånger/dag.
  • För behandling mot getingbon spraya maximalt i 10 sekunder. Upprepa om nödvändigt behandling efter några dagar.
  • För bästa resultat, behandla efter sol-nedgången eller före soluppgången, när getingarna är i boet. Var medveten om att getingar kan vara aggressiva när deras bo “attackeras”. Var därför försiktig och håll avstånd.  
  • Skall inte sprayas på djur eller människor.
Optimal användning
Januari-december
Använda var
omkring byggnader, enligt text ovan.
Komposition
Syntetisk
Kategori
Skadedjursbekämpning
Syfte
Ta hand om
Underhåll
Innehåll/mängd
300ml
Sammansättning
Pyretrumextrakt 0,4 vikt-%

Registreringsinformation:

Registreringsnamn: Kvitt mot flygande insekter

Registreringsnummer: 5108

Använd biocider med försiktighet. Läs alltid etiketten och produktinformation före användning.

Övrig information:

  • Distribuera sprayen i en mjuk flytande rörelse så den fördelas i hela rummet. Dörrar, fönster och ventilation hålls stängda under 25 minuter efter behandlingen. Akvarier skall täckas över och akvariepumpar ska stängas av. Levande fåglar avlägsnas före behandlingen.
  • OBS! Produkten är giftig för bin. Man bör därför inte använda den i närheten av biodlingar och inte heller under den tiden på dygnet då bina är som mest aktiva, d.v.s. mitt på dagen.
  • Produkten får inte användas i andra djurhållningslokaler än häststall. Exponerade hästar får gå till livsmedelsproduktion tidigast 60 dagar efter senaste appliceringen. Produkten får inte användas för att skydda växter och växtprodukter från skadegörare orsakad av insekter. All annan användning än ovan nämnda är ottillåten om den inte särskilt tillåtits.
För komplett
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .