16-pack Oral-B kompatibla och utbytbara tandborsthuvuden

16-pack Oral-B kompatibla och utbytbara tandborsthuvuden
Tipsa en vän

-73%

79 kr
Ord. pris 299 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  3-5 arbetsdagar

Fri frakt

Säljs av KidsDreamStore.se 4,4 / 5 med 1449 betyg.

Totalbetyg 4,4 / 5
Leveranstid 4,3 / 5
Emballeringskvalitet 4,4 / 5
Mer från KidsDreamStore.se KidsDreamStore.se är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos KidsDreamStore.se, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
  • Fri frakt
De mjuka tandborsthuvudena passar samtliga modeller från Oral-B's eltandborste-sortiment förutom Sonic-modellen och har olikfärgade ringar som gör att man lätt kan skilja dem åt så man inte blandar ihop borsthuvudena inom familjen. Bunkra upp och se till du kan byta borsthuvud ofta och hålla dina tänder rena och fina. Olika färger i botten Byt ut dina gamla slitna borstar mot nya fräscha! OBS! Levereras i 16-pack!
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 20 Genomsnittsbetyg: 3,1
50%
0%
5%
0%
45%

Mest hjälpsamma positiva recension

Anders

16-pack Oral-B kompatibla och utbytbara tandborsthuvuden.

Har inte använt tandborsthuvudena så lång tid, men än så länge fungerar de utmärkt. Att handla på CDON var mycket lätt och tydligt. Allt 100% perfekt. Inget att anmärka på. +++++ - fem plus!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

mikaela

Så fruktansvärt fult att skriva att det är oral-b när det egentligen är nå billigt skit med inte alls samma funktion som oral-b! Och inte har ni något nummer som man kan ringa till för att klaga! Känner mig riktigt lurad!

Borsten är slitna redan efter två veckor. Mycket dålig kvalitet och ej värda pengarna.

Jättenöjd och dessutom ett utslagsbart pris ! Toppen !

De bästa man kan få👍

Säljer ni piratkopior helt öppet?

Så fruktansvärt fult att skriva att det är oral-b när det egentligen är nå billigt skit med inte alls samma funktion som oral-b! Och inte har ni något nummer som man kan ringa till för att klaga! Känner mig riktigt lurad!

Nja, lurigt att få det att se ut som att det är originalborstar på rabatt. Måhända att de är bra, jag har inte provat dem ännu, men var en rätt stor besvikelse när jag fick hem paketet. Billiga dock, så det är ju alltid något.

Mycket nöjd med dessa tandborsthuvuden

16-pack tandborsthuvud oral-b som är kompatibla och utbytbara är hur bra som helst! Enligt mig lika bra som originalet men skillnaden är att dessa är betydligt billigare och att man behöver byta ut dem oftare. Men vad gör det när man får 16-pack! Jag rekommenderar att man köper dessa istället för dyra varianten. Snabb & smidig leverans också! Tack!

16-pack Oral-B kompatibla och utbytbara tandborsthuvuden fungerar super bra! Väldigt nöjd med köpet! Rekommenderar dem!

Helt klart bra tandborsthuvud. Betydligt billigare än originalet & funkar hur bra som helst. Har inte haft några problem med dem. Beställning gick smidigt och fick leverans snabbt. Är hur nöjd som helst! :)

Verkligen bra tandborsthuvud som passade min eltandborste. Fungerar lika bra som originalet och betydligt billigare än vad originalet kostar (omkring 200 kr för 2-pack!!)

Riktigt bra tandborsthuvuden som fungerar som de ska. Mycket billigare är originalet och knappt någon skillnad. Dem håller inte lika långe som original dock men man ska ändå byta ut tandborsthuvudet varannan månad så det spelar mindre roll. Jag är supernöjd! :)

Jag beställde och avbeställde inom 5 minuter, då jag såg sent att det inte var "äkta" vara. Fick dessutom svar ifrån deras kundservice ganska omgående, trots det så har de fortfarande, snart 6 timmar senare inte lyckats ta bort min order..... Tur man inte beställde något dyrare.
Det kanske kallas läropeng, handla inte här?

Jag har beställt varan den 24/2 en lördag och avbeställt den 25/2 en söndag och CDon hävdar att den är redan skickat och om jag vill så ska jag skicka tillbaka dem mot frakt,

Jag tycker att detta är inte seriöst och känner mig lurad! jag som har handlat så många gånger av CDON. det är ett stort besvikelse.

Missade det finstilta att detta var "Oral_B kompatibla" och inte riktiga oral-b borsthuvuden. Ingen information på förpackningen om tillverkare, innehåll mm. Uselt!

de är i lågkvalitet.
Min tjej köpte exakt såna dem med samma kvalitet från wish 4st för 9kr.
de är inte samma med de som finns i affären.

De har lurat mig , jag har betalat 99 kronor för att köpa 16-pack Oral-B + 29 frakt, men de har skickat till mig en dålig kvalitetstyp som man kan köpa på Amazon med 30 kronor med fri frakt.
Jag är väldigt missnöjd.
ordernummer : 59097555.

jättebra tanborsthuvud Jag är jättenöjd rekommenderar

Köpte 32-pack av dessa 2015-07-17. Började använda dessa nu. Det är fabrikationsfel och de går sönder mycket lätt. Håller typ 2-3 dagar.

16-pack Oral-B kompatibla och utbytbara tandborsthuvuden.

Har inte använt tandborsthuvudena så lång tid, men än så länge fungerar de utmärkt. Att handla på CDON var mycket lätt och tydligt. Allt 100% perfekt. Inget att anmärka på. +++++ - fem plus!

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 87 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 75 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 60 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 43 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »