Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
AL-KO - GT 2025 (ink batteri & laddare)

1 / 1

AL-KO - GT 2025 (ink batteri & laddare)

1 295 kr
Batterigrästrimmer AL-KO GT 2025 - Lätt, prisvärd kvalitetsmodell för nybörjare i EasyFlex batteriserien - Enkel användning utan kabel och utsläpp - Viskande tyst trimning när som helst på dygnet - 20-volts-litiumjonbatteri: kort laddningstid, l
Läs mer

Batterigrästrimmer AL-KO GT 2025


- Lätt, prisvärd kvalitetsmodell för nybörjare i EasyFlex batteriserien
- Enkel användning utan kabel och utsläpp
- Viskande tyst trimning när som helst på dygnet
- 20-volts-litiumjonbatteri: kort laddningstid, lång livslängd.
- Exakta snitt med det svängbara trimmerhuvudet Enkel skötsel av gräsmattan för nybörjaren AL-KO GT 2025 Li-Ion i EasyFlex batteriserien övertygar med perfekta klippningsresultat i beprövad AL-KO-kvalitet. Utan utsläpp och extremt tyst sköter den praktiska batteriträdgårdstrimmern sina uppgifter i hemmaträdgårdar. Den låga vikten, tillsammans med praktisk drift med justerbart extrahandtag och flexibelt skärhuvud underlättar exakt trimning i alla lägen och i varje hörn av din trädgård.

Precision in i minsta detalj Tack vare skyddsbygel och hjul kan du trimma under buskar och vid väggar och murar utan att skada något.

AL-KO KOBER Group grundades 1931 av Alois Kober: Som liten smidesverkstad i sydtyska Großkötz nära staden Günzburg och räknas idag med affärsområdena trädgårdsteknik, luftteknik och fordonsteknik till de globala aktörerna bland tyska medelstora företag. Vid sidan av den världsomspännande marknadsföringen av professionell trädgårds- och skogsutrustning är AL-KO även verksamt som tillverkare av komplex ventilations- och klimatutrustning för industriell användning. AL-KO är dessutom underleverantör till namnkunniga europeiska biltillverkare. AL-KO KOBER Group ser tillbaka på en mer än 80 år gammal företagstradition och leds nu framgångsrikt redan i tredje generationen.

Med endast 2,4 kg inkl. batteri och ergonomiskt justerbart extrahandtaget är AL-KO GT 2025 Li-Ion ett mycket mobilt, lätt att använda hjälpmedel för varje trädgårdsägare. Det flexibla, vridbara trådhuvudet med en klippbredd på 25 cm och växtskydd säkerställer exakt trimning för exakt trimning vid kanterna, under buskar och längs väggar. Det kraftfulla 20-volts-litiumjonbatteriet med lång livslängd laddas på ca 50 minuter. Med spets-automatik ställer du lätt in den optimala trådlängden under trimningen, genom att trycka lätt med trimmerhuvudet mot marken. Och det i höjd justerbara aluminiumteleskopskaftet kan anpassas individuellt till respektive kroppsstorlek. Din frihet: Den kompakta batteritrimmern från AL-KO är idealisk för nybörjare. Tack vare den viskande driften förblir dina grannar ostörda du trimmar när som helst under dygnet, oavsett kantiga viloperioder. Ett batteri, många trädgårdsverktyg: GT 2025 är en del av EasyFlex serien av batteriträdgårdsverktyg.
BatteritypLi-ion
FärgRöd
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner