Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Alpina By Stiga - AMT 20 Li MULTIVERKTYG ALPINA (4.0 Ah)

Fri frakt
1899 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    8-12 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Alpina By Stiga - AMT 20 Li MULTIVERKTYG ALPINA (4.0 Ah)
DRIVS AV ETT 20V 4,0 AH LITIUM-JON BATTERI
KOMPAKT SÅGTILLBEHÖR MED 20 CM SVÄRD MED AUTOMATISK KEDJESMÖRJNING
45 CM LÅNGT DUBBELVERKANDE SVÄRD MED GENERÖST TANDAVSTÅND PÅ 18 MM
TELESKOPISK RIGG
HÄCKSAXTILLBEHÖRET GÅR ATT ROTERA 112° VILKET GÖR ATT DU KOMMER ÅT GRENAR I TRÅNGA UTRYMMEN. Såga ner grenar högt upp och klipp topparna på höga häckar, tryggt och säkert med fötterna på marken med detta batteridrivna multiverktyg AMT 20 Li Kitit. Den drivs av ett 20V 4,0 Ah litium-jon batteri som erbjuder långa arbetstider och snabba laddningstider, som gjort för den kräsna trädgårdsmästaren. AMT 20 Li Kitit har en teleskopisk rigg som gör att du kan komma åt de flesta höga grenar och häckar utan att behöva använda stege och maskinen är lätt att hantera och manövrera tillsammans med den medföljande selen. Med optimal placering av batteriet blir även viktfördelningen en ergonomisk faktor tillsammans med maskinens handtag med soft grip.Helt utan verktyg kan du byta mellan de två medföljande tillbehören. Häcksaxtillbehöret har en arbetstid på upp till 70 minuter på en laddning och har ett 18 mm tandavstånd som gör det möjligt att klippa tjockare grenar utan problem. Det dubbelsidiga svärdet har en längd på 45 cm för effektiv klippning. Sågtillbehöret har ett svärd på 20 cm med en kompakt design som gör den optimal för beskärning i trånga områden.
BatteritypLi-ion
FärgGrå/svart
DriftkällaBatteri
ProduktgruppHäcksax
Auto. kedjesmörjningJa
Ingår laddareJa
SågfunktionJa
TeleskopskaftJa
Wi-Fi anslutningNej
Svärdlängd45
Tandöppning18
Batterispänning20
Effekt180
Antal medföljande batterier1
Batterikapacitet2
Vikt4.67

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .