Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Alpina By Stiga - AMT 48 Li MULTIVERKTYG ALPINA (2.0 Ah)

Fri frakt
3399 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    8-12 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Alpina By Stiga - AMT 48 Li MULTIVERKTYG ALPINA (2.0 Ah)
FUNGERAR MED ETT 48V 2,0 AH LITIUM-JON BATTERI,
KOMPAKT 25 CM BESKÄRNINGSSÅG MED AUTOMATISK KEDJESMÖRJNING.
46 CM LÅNGT DUBBELVERKANDE SVÄRD MED GENERÖST TANDAVSTÅND PÅ 18 MM
FÖRLÄNGNINGSBAR RIGG.
HÄCKSAXTILLBEHÖRET GÅR ATT ROTERA 112° VILKET GÖR ATT DU KOMMER ÅT GRENAR I TRÅNGA UTRYMMEN. Lämna dina vacklande stegar i skjulet och ta itu med de höga häckarna och svårtåtkomliga överhängande grenarna med fötterna stadigt på marken med detta mångsidiga 2-i-1 batteridriva multiverktyg från Alpina! Alpina AMT 48 Li drivs av ett 48V 2,0 Ah litium-jon batteri som ger en lång arbetstid på 40 minuter. AMT 48 Li är har en kolfiberaxel som inte bara minimerar maskinens vikt utan också säkerställer att du aldrig behöver oroa dig för rost. Maskinen har en teleskopisk rigg på 65 cm för att nå annars oåtkomliga områden.Beskärningssågen har ett kompakt svärd och är användarvänlig och kan utföra upp till 80 skär i 10 cm i diameter tjocka grenar på en enda laddning av batteriet. Automatisk kedjesmörjning håller kedjan konstant smord smord medan en stötfångare ger en stödpunkt som möjliggör exakt beskärning.Häcksaxtillbehöret ett 46 cm dubbelsidigt svärd som kan roteras 112° i sex olika positioner. det dubbelsidiga svärdet är laserskuret och dubbelverkande en kombination som ger ett fint exakt snitt.
BatteritypLi-ion
FärgGrå/svart
DriftkällaBatteri
ProduktgruppHäcksax
Ingår laddareJa
SågfunktionJa
TeleskopskaftJa
Wi-Fi anslutningNej
Svärdlängd46
Tandöppning18
Batterispänning48
Effekt350
Antal medföljande batterier1
Batterikapacitet2
Drifttid40
Vikt6.98

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .