Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Anti-skällhalsband för hund

-40%
Anti-skällhalsband för hund
Anti-skällhalsband för hund
89 kr
Rekommenderat pris: 149 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Fickludd

Bevaka produktens pris

Skäller din hund för mycket? Lösningen kan vara att träna bort skällandet med ett anti-skällhalsband. Detta halsband använder sig INTE av elstötar utan använder istället ultraljud som endast är hörbart av hundar. Detta ljud är totalt ofarligt och skadar inte din hund.

Ljudet aktiveras av vibrationerna när hunden skäller. Det finns två olika inställningar så att du kan ställa in ifall ett mindre / tystare skall ska aktivera ljudet eller bara ett högre skall. Du kan dessutom välja att istället för ultraljud ha ett pipande ljud som även vi människor kan höra. Värt att veta är att halsbandet alltid piper hörbart, även när det ger ifrån sig ultraljud, detta för att ägaren av hunden ska veta att halsbandet faktiskt har fungerat.

Anti-skällhalsbandet behöver bara användas under en period, tills hunden vant sig av med att skälla. Exakt hur lång tid det tar kan variera.

Ställbart halsband gör att både små och stora hundar kan använda det. Maxlängd är ca 36 cm. Går jättebra att byta ut mot eget halsband. Vattenresistent dosa. Drivs av två L1130 batterier - ingår INTE.

3.0

Baserat på  2 recensioner

Visa fler recensioner (-3)

Se även

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .