Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

Astronaut LED Nattlampa - Projector
Astronaut LED Nattlampa - Projector
Astronaut LED Nattlampa - Projector

1 / 3

Astronaut LED Nattlampa - Projector

Ingår i kampanjen: Black Friday
599 kr
Den färgglada och oförutsägbara nebulosan finns i en mängd olika färgkombinationer och är dekorerad med blinkande stjärnljus, vilket kan ändras med fjärrkontroll eller knappar. När starlight galax lampan är projiceras på väggen och taket kommer det a
Läs mer
Den färgglada och oförutsägbara nebulosan finns i en mängd olika färgkombinationer och är dekorerad med blinkande stjärnljus, vilket kan ändras med fjärrkontroll eller knappar. När starlight galax lampan är projiceras på väggen och taket kommer det att få dig att känna att du är i stor galax, skapar en romantisk atmosfär och är användbar när du njuter din fritid. Dina barn kommer att älska det helt!

Astronautens huvud, som kan vridas 90° med magnetisk attraktion, gör att nebulosan kan projicera var som helst utan begränsningar. Dessutom är astronautens månbas löstagbar; armarna kan röras, så att du kan ställa in den i olika poser. Denna lampa framhäver en stjärnklar romantisk natt. Stjärnljuset kan användas som nattlampa, havsvågsljus, scenfestljus, disco boll, dekorationslampa för spelrum, accent hemmabio, stroboskoplampa, belysning av DJ.

Specifikation: 
- Astronaut LED Nattlampa ger roligt och magiskt till alla rum.
- Barn kan använda den som nattljus!
- Byter färg varje gång den trycks lätt på

Innehåller:
- Astronaut nattlampa
- USB-laddningskabel
- Fjärrkontroll
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner