Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Blomlåda Ventura Funky 90cm Vit
Blomlåda Ventura Funky 90cm Vit
Blomlåda Ventura Funky 90cm Vit

1 / 3

Blomlåda Ventura Funky 90cm Vit

450 kr
Blomlåda Ventura Funky 90cm Vit Den stilrena halvmåneformade blomlådan Ventura Funky är en av våra mest populära blomlådor. Den passar i både moderna och klassiska hem och är lätt att plantera i. Plantera enkelt dina favoritblommor i Funky Bloml
Läs mer

Blomlåda Ventura Funky 90cm Vit

Den stilrena halvmåneformade blomlådan Ventura Funky är en av våra mest populära blomlådor. Den passar i både moderna och klassiska hem och är lätt att plantera i. Plantera enkelt dina favoritblommor i Funky Blomlåda 90cm. Innaför de synliga slitsarna i fronten sitter en monterad plastskiva.


Blomlådan har dränerar i botten vilket gör att överflödigt vatten rinner ut så att blommor och växter inte övervattnas vid regn. Du kan plantera direkt i blomlådan. Vi rekommenderar att du använder ca 5 cm lecakulor i botten för att få en bättre dränering och växlighet. Självklart kan du enbart använda planteringsjord utan leccakulor.


Blomlådan monteras enkelt på väggen tack vare nyckelhål på baksidan som gör det enkelt att hänga upp direkt på skruvar eller krokar.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner