Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Broil King gasolgrill Baron 420

Fri frakt
8990 kr

Bevaka produktens pris

  • Gasolgrill med 4 Dual-Tube brännare på 12,4 kW
  • Nedfällbara sidobord i rostfritt stål
  • Skåp med 2 dörrar för enkel förvaring
  • Stor grillyta på 64x44cm
  • Lock i emaljerat rostfritt stål/gjuten aluminium

Baron 420 i ny stilren design!

Baron 420 är en gasolgrill från Broil King med 4 st Dual-Tube brännare som ger en effekt på 12,4 kW. Grillen har nedfällbara sidobord i rostfritt stål för effektiv placering i utrymmen med begränsad bredd. Locket är tillverkat i emaljerat stål med gjutna aluminiumändar. Grillboxen är tillverkad i rostbeständig gjuten aluminium och har livstids garanti. 1 skåp med 2 dörrar för yteffektiv förvaring, grillyta: 64x44cm.

Garantier

- Grillbox: Livstids garanti

- Dual-Tube brännare: 10 års garanti

- Grillgaller: 2 år

- Lackering och andra delar: 2 år


Dual-Tube™ brännare

Brännarna av högkvalitativt, rostfritt stål har brännarportar på båda sidorna för att säkerställa full effekt på varje cm av grillen och de värms upp till 350º på några minuter för effektiv grillning. De patenterade Dual Tube™-brännarna har 10 års garanti.


Flav-R-Wave™-teknik

Köttsafter och fett som droppar ner på de rostfria stålvågorna Flav-R-Wave™ förångas omedelbart. Ångan som skapas genom denna process genomsyrar maten med den där oemotståndliga grillsmaken.

Flav-R-Wave™ ger också överlägsen värmefördelning över hela ytan och skyddar brännarna.


De unika vändbara grillgallren

Dessa grillgaller i gjutjärn ger utmärkt jämn värme som ger grillränder och stänger inne smak och köttsafter i maten. De kraftiga, gjutna gallren är vändbara och har två olika sidor. Den ena sidan har spetsar för att skapa perfekta grillränder medan den andra sidan har spår där köttsaften samlas, vilket ger en naturlig ösning och ett saftigare kött. Grillgallrena från Baron årsmodell 2021 kan även läggas vinklade för att mat med mycket hög fetthalt får en avrinning och undviker oönskade fettbränder.


Nord-Amerikansk kvalité

Alla gasolgrillar är tillverkande i Nord-Amerika och använder högkvalitativt rostfritt stål för många komponenter. Alla andra stålkomponenter är förzinkade och vidare behandlade med porslinsemalj eller pulverlack genom en trestegsprocessprocess som ger överlägset rostskydd.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.