Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Broil King gasolgrill Baron 490

Fri frakt
Broil King gasolgrill Baron 490
Broil King gasolgrill Baron 490
Broil King gasolgrill Baron 490
Broil King gasolgrill Baron 490
Broil King gasolgrill Baron 490
Broil King gasolgrill Baron 490
10990 kr

Bevaka produktens pris

 • Gasolgrill med 4 Dual-Tube brännare på 12,4 kW
 • Sidobrännare på 2,7 kW
 • Rotisseribrännare på 4,4 kW
 • Kraftiga vändbara grillgaller i gjutjärn
 • Belysta vred och tändknapp i rostfritt stål

Broil King gasolgrill Baron 490 - Grilla som en expert med Broil King!!!

En stor grill med generösa grillytor. Två porslinsemaljerade värmehyllor för värmehållning och rejäla tvåsidiga grillgaller i gjutjärn.

Förenkla grillningen med rotisseriset premium (roterande grillspett) - Grilla kyckling och spett med en perfekt jämn yta. Elektronisk gnisttändare. 4 rostfria Dual-Tube™ brännare med en effekt på 12,4 kW, sidobrännare på 2,7 kW och rotisseribrännaren på 4,4 kW.

Lock och grillbox i rostfritt stål/gjuten aluminium. Upplysta vred och tändknapp i rostfritt stål. Sväng-och låsbara hjul varav 3 är justerbara i höjd. Underredet består av ett skåp med två dörrar med fronter i svart stål.

Teknisk information:

 • Grillyta: 81x44 cm 
 • Grillgaller: gjutjärn
 • Antal brännare: 4 st + 1 brännare för rotiserrisetet + 1 sidobrännare. Totalt 6 brännare 
 • Mått: 146x61x117 cm
 • 4 st Dual-Tube™ - Brännarna är designade för att säkerställa jämna lågor och en effektiv och jämn värmespridning på grillytan tack vare att det sitter brännarportar på båda sidorna av rören.
 • Flav-R-Wave™ - Stålvågorna i rostfritt stål ger en överlägsen värmefördelning, skyddar brännarna och förångar vätskor samtidigt som det ger en fantastisk grillsmak.
 • Linear-Flow™-ventiler med 180º Sensi-Touch™-vred. Ger dig fullständig kontroll över temperaturregleringen och gör det möjligt att ställa in grillen på rätt temperatur för att bryna, ugnsgrilla eller tillaga långsamt.
 • Sure-Lite™ - Ignition systemet är ett elektroniskt tändsystem som gör att du kan slappna av med full vetskap om att din grill startar genom en knapptryckning.
 • Deluxe Accu-Temp™ - Termometer i locket som ger dig full koll på maten
 • 10 års garanti på Dual Tube brännare, enkla brännare och övriga rostfria delar 5 år. 2 års garanti på övriga delar och lackeringar.
 • Regulator med slang ingår

Varför skall man då välja en Broil King?! Broil King anses av många att vara den bästa grillen på marknaden och det finns fem saker som är värt att lägga på minnet som gör Broil King till en titelkandidat.

1. Grillugnen - Med fantastisk värmeisolering.

Tillverkad av antingen formgjuten aluminium eller rostfritt stål som har lång hållbarhet och ger utmärkt värmeisolering. Det leder till att grillen blir varm snabbare men även att köttstycket behåller köttsaften genom att man kan grilla med väldigt hög temperatur.

2. Grillgallren - Proffsiga grillränder

Grillgaller i gjutjärn, rostfritt stål eller gjutet, rostfritt stål ger utmärkt jämn värme som ger grillränder och stänger inne smak och köttsafter i maten. På Imperial och Baron modellerna är det ett vändbart grillgaller där ena sidan är anpassat för kött där gallret bara har en tunn spetsig yta mot köttet som ger en tydlig grillrand och andra sidan är anpassad för att t ex grilla fisk så att det håller lite fett kvar mellan grillgaller och maten.

3. Flav-R-Wave™ - Otrolig smak

Stålvågor ovanpå brännarna som fördelar värmen och skyddar brännarna. Köttsafter och fett som droppar ner på de rostfria stålvågorna förångas och genomsyrar maten med den där helt oemotståndliga grillsmaken.

4. Brännarna - Kraft och prestanda

Brännarna av högkvalitativt, rostfritt stål har brännarportar på båda sidorna för att säkerställa full effekt på varje cm av grillen. De patenterade Dual-Tube™ brännarna har 10 års garanti, övriga 3-5 år.

5. Kontrollen - Perfekt temperatur

Linear-Flow™ ventiler gör det möjligt för att bryna, ugnsgrilla eller tillaga även på låg värme under lång tid.

Broil King®-gasolgrillar är tillverkade för att utföra och ge dig oöverträffad mångsidighet i matlagningen utomhus. Med det legendariska Broil King® grillsystemet kan du tillaga nästan allt du vill och hur du vill på grillen. Du kan få perfekt grillade köttbitar, rotisserigrilla kyckling eller större köttstycken och även baka samt göra efterrätter. Varje del av grillsystemet är utformad och konstruerad för ett visst ändamål och när de kombineras, är resultatet helt enkelt enastående. Det går inte att ta miste på den härliga grillsmaken du får med en Broil King®

Broil King är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet av att tillverka högkvalitativa grillar. Grillarna tillverkas i Nordamerika och är designade för att ge dig oöverträffad mångsidighet i matlagningen utomhus. Med Broil Kings grillar och tillbehör kan du tillaga nästan allt du vill och hur du vill på grillen. Den högsta prioriteringen för Broil King är att producera gasolgrillar som du kan lita på och som kommer att hålla i många år framöver.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.