Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Campingaz gasgrill serie 3 Classic
Campingaz gasgrill serie 3 Classic
Campingaz gasgrill serie 3 Classic
Campingaz gasgrill serie 3 Classic
Campingaz gasgrill serie 3 Classic

1 / 5

Campingaz gasgrill serie 3 Classic

9 950 kr
Campingaz Series 3 Classic LS Plus D-grill, som är perfekt för att förbereda läckra kulinariska festmåltider med familjen, har kraftfulla och hållbara brännare i rostfritt stål som ger jämn prestanda varje gång. Det är lätt att tillaga flera kött-,
Läs mer

Campingaz Series 3 Classic LS Plus D-grill, som är perfekt för att förbereda läckra kulinariska festmåltider med familjen, har kraftfulla och hållbara brännare i rostfritt stål som ger jämn prestanda varje gång.

Det är lätt att tillaga flera kött-, fisk- och grönsaksprodukter samtidigt eftersom var och en av grillens tre brännare kan justeras oberoende av varandra.

Grillen har ett integrerat monteringssystem för rotisseri (batteri eller 230 V) så att du kan tillaga utsökt grillad kyckling eller låta din kulinariska fantasi flöda fritt. Förutom rotisseriealternativet har Campingaz Series 3 Classic LS Plus D-grillen också möjlighet att lägga till Campingaz patenterade modulära tillagningssystem. Detta gör att du kan använda ett antal tillbehör för att öka antalet olika rätter som tillagas.

Det är bara att ta bort grillens innerring och fästa ett av tillbehören till det modulära matlagningssystemet (köps separat). Varför inte servera en nybakad pizza på en pizzasten? Eller njuta av en läcker paella tillagad i en äkta spansk paellapanna med non-stick?

Om exotisk mat som tillagas på hög värme är din smak, kan du använda en wok i kolstål med non-stick-teknik. Eller så kan du laga en läcker kyckling med den grillade kycklinggrillen. Allt detta är nu möjligt med det modulära matlagningssystemet och det blir mycket lättare att imponera på dina gäster och servera en rik och varierad måltid tillsammans, inte bara en tråkig grillfest.

Ett hopfällbart sidobord och tillbehörskrokar är idealiska för att hålla allt inom räckhåll, medan sidobrännaren är idealisk för att förbereda läckra såser som kompletterar dina huvudrätter.

Glöm tiden då du var tvungen att komma ihåg vems tur det var att rengöra grillen, med Campingaz InstaClean™-system får du en skinande ren grill utan ansträngning. Campingaz InstaClean™-system gör att du kan diska de allra flesta grillkomponenter i diskmaskinen, och det tar mindre än 60 sekunder att ta bort dessa delar.

Det här innovativa systemet finns på alla Campingaz grillar i serierna 3 och 4. Enkelt, snabbt och problemfritt!

Uppmärksamhet! Den fungerar med butan-propan-blandning (cylinder).

Uppmärksamhet: den regulator som används måste vara 30 mBar!


Funktioner:

- Brännare i form av rör av rostfritt stål;

- Antal brännare: 3 huvudbrännare + 1 sidobrännare;

- Effekt 9,6 kW + 2,3 kW;

- Gasförbrukning 698 g/h+167g/h;

- Campingaz InstaClean™-system;

- Matlagningsområdet består av grill och bricka (kokplatta);

- Översta hyllan för indirekt uppvärmning eller matlagning;

- Möjlighet till montering av rotisserie;

- Piezo tändning;

- Sidobord, varav ett är hopfällbart;

- Sidobrännare med vindskydd;

- Locket är tillverkat av stål och gjuten aluminium;

- Materialet på matlagningsytan är gjutjärn;

- Matlagningshöjd: 90,5 cm;

- Dörrar och sidor i stål;

- Fyra självlåsande hjul för enkel transport;

- Matlagningsytans storlek: (cm²): 2800 ( 61 x 45 cm ) 


Inbyggd teknik:

Modulärt matlagningssystem:

Du kan laga en mängd olika recept med detta innovativa system. Det är bara att ta bort grillens innerring och fästa ett av tillbehören till det modulära matlagningssystemet (köps separat). Varför inte servera en nybakad pizza på en pizzasten? Eller njuta av en läcker paella tillagad i en äkta spansk paellapanna med non-stick? Om exotisk mat som tillagas på hög värme är din smak, kan du använda en wok i kolstål med non-stick-teknik. Eller så kan du laga en läcker kyckling med den grillade kycklinggrillen. Allt detta är nu möjligt med det modulära matlagningssystemet och det blir mycket lättare att imponera på dina gäster och servera en riklig och varierad måltid tillsammans.


Insta Clean-teknik:

- gör rengöringen snabb och enkel eftersom de flesta delar av kokkammaren kan demonteras och rengöras individuellt;


Brännare i rostfritt stål:

- ger en jämn temperatur på kokytan;

- ger hög temperatur för direkt tillagning;

- klarar långvarig användning;

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner