Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Digitalt rökskåp 6-galler
Digitalt rökskåp 6-galler
Digitalt rökskåp 6-galler
Digitalt rökskåp 6-galler
Digitalt rökskåp 6-galler
Digitalt rökskåp 6-galler
Digitalt rökskåp 6-galler

1 / 7

Digitalt rökskåp 6-galler

8 499 kr
Bradley Smoker producerar ren mat utan dålig eftersmak. Medan andra rökskåp hela tiden behöver vaktas, producerar Bradley Smoker automatiskt ren, sval rök upp till nio timmar på ett säkert sätt genom att var 20:e minut tillföra en ny rökbrikett som
  • Den digitala röken är programmerbar
  • Vilket ger en fin kontroll över rökprocessen
Läs mer

Bradley Smoker producerar ren mat utan dålig eftersmak. Medan andra rökskåp hela tiden behöver vaktas, producerar Bradley Smoker automatiskt ren, sval rök upp till nio timmar på ett säkert sätt genom att var 20:e minut tillföra en ny rökbrikett som glöder och producerar ren rök.

Bradley Smoker klarar av både varm- och kallrökning: i själva verket gör skåpen ett anmärkningsvärt bra jobb när det gäller kallrökning på grund av det oavbrutna och kontrollerade sätt som röken genereras. För kallrökning rekommenderas .

Briketterna bränns på ett elektriskt element, - och rökningsprocessen. För varmrökning genereras värmen genom en oberoende kontrollerad elektriskt element, som är ett separat element från brikettetbrännaren. På den här modellen, kontrolleras temperaturen i rökskåpet enkelt genom att använda displayen på framsidan av generatorn.

Den digitala röken är programmerbar, vilket ger en fin kontroll över rökprocessen. Tre separata parametrar är programmerbara:

  • Rökskåpets temperatur: ställ in målet för ugnens temperatur och röken kommer att försöka att hålla den här temperaturen medan den också visar den faktiska temperaturen i rökugnen.
  • Tillagningstid: ställ in tiden som du vill att röken ska värmas upp. Efter utgången tid stängs värmeelementet av.
  • Röktiden: ställ in tiden som du vill att röken fortsätter att generera rök. Det kan göras oberoende av tillagningstiden.

Modell BTDS108CE har sex galler och som standard en volym på 108 liter.

Om du inte har behov av så stor volym, så kan , med en volym på 76 liter, vara lämpligt.

Den digitala modellens framsida har ett utseende som påminner om borstat rostfritt material. Insidan är av rostfritt stål. Precis som på Bradley Smoker Original är skåpet isolerat. Bradleys  och  passar dessa modeller. Andra  finns också.

Perfekt för att skapa gourmetmat i ditt eget hem att bjuda gäster på, eller helt enkelt njuta av smaken som rökning ger. Det enkla handhavandet med Bradleys digital rökskåp gör dem till ett mycket bra val för alla typer av användare. Men om du inte är en anhängare av digitala kontroller, så är ett värdigt alternativ.

Bradley Smoker är avsett för hemmabruk, men används också till småskalig livsmedelsframställning. 

Snabbfakta

  • Den digitala röken är programmerbar
  • Vilket ger en fin kontroll över rökprocessen
0
Bli den första att skriva en recension