Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Dogman Step-in sele Iris Rosa

Dogman Step-in sele Iris Rosa
Dogman Step-in sele Iris Rosa
109 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-5 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Dogman

Bevaka produktens pris

  • Snygg design och god komfort
  • Justerbar för god passform
  • Med reflexpartier för ökad synbarhet
  • Matcha med koppel i samma serie
Dogman Step-in sele Iris Rosa är bara en av flera fina färger vi erbjuder dig. Step-in selen är smidig att ställa in så att passformen blir bästa möjliga för just din hund. Bandet på selen har reflex och vadderingen är av meshtyg. Du matchar den enkelt med övriga produkter ur serien Iris.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Ångerrätt och Retur Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Hos Dogman har du hela 100 dagars öppet köp. Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit varan. En förutsättning är dock att varan med sin originalförpackning är oanvänd, oskadad och obruten. Om varan inte är i oförändrat skick när den kommer i retur till oss kan vi komma att göra ett prisavdrag som motsvarar varans värdeminskning. För vissa produkter, såsom hygienartiklar gäller även obruten plombering. Plomberingen kan bestå i en tejp eller en förseglad plastpåse som inte får öppnas för att returrätten ska kunna nyttjas. För att göra en retur använder du medföljande returfraktsedel. Det är viktigt att returfraktsedel klistras på ett yttre transportemballage och inte på varans originalförpackning. Bifoga ditt ordernummer och anledning till returen. En administrativ avgift på 49 SEK tillkommer på alla returer, avgiften dras av från återbetalningssumman. Det kan ta högst 30 dagar innan din retur hanteras och blir återbetald men oftast går det mycket snabbare. Ej uthämtade paket Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om 150 SEK om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning ovan.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.