EasySalt Chlorine Generator 30 m3

EasySalt Chlorine Generator 30 m3
Tipsa en vän

-10%

4995 kr
Ord. pris 5595 kr
fr 220 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av Swim & Fun Scandinavia ApS 3,4 / 5 med 70 betyg.

Totalbetyg 3,4 / 5
Leveranstid 3,2 / 5
Emballeringskvalitet 3,6 / 5
Mer från Swim & Fun Scandinavia ApS Swim & Fun Scandinavia ApS är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Swim & Fun Scandinavia ApS, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Vill du ha rent badvatten utan kemikalier? Easy Salt omvandlar salt till desinficerande klor, som varken luktar eller smakar — helt på naturlig väg.
 • Med Easy Salt är det enkelt att hålla badvattnet rent och klart utan användning av kemiska vattenvårdande produkter. Easy Salt är en saltklorinator, som helt enkelt är en maskin som omvandlar salt till naturligt klor (natriumhypoklorid) genom elektrisk elektrolys. Naturligt klor irriterar inte hud och ögon, och det har varken någon lukt eller smak. Men det är fortfarande ett mycket effektivt desinfektionsmedel som håller vattnet fritt från bakterier och alger.
 • Så fungerar saltgeneratorn Easy Salt
 • Easy Salt-generatorsystemet består av en styrenhet som monteras vid din pool, och en omvandlare som installeras efter filtertanken på cirkulationssystemet. I början av säsongen tillsätts poolsalt direkt till vattnet i bassängen. Via elektrolys omvandlas saltet i badvattnet nu till klor när det flödar genom omvandlaren.
 • Systemet är en desinficerande krets där samma salt används om och om igen. Du behöver inte hela tiden tillsätta nytt salt. Vid avdunstning ombildas kloret nämligen till salt igen och processen börjar om. Du behöver bara tillsätta mer salt när det tillförs nytt vatten, t.ex. i form av regnvatten.
 • Easy Salt — installation och användning
 • Easy Salt kan användas både i fristående samt nedgrävda pooler och tar inte mycket plats. Styrenheten kan till exempel installeras direkt på filtertanken med remsor (ingår ej). Liksom all annan desinfektion måste Easy Salt kontinuerligt anpassas efter hur många som badar och hur vädret är. Det ordnas snabbt med några tryck på Easy Salts intuitiva kontrollpanel.
 • Underhåll
 • Om salthalten i vattnet till exempel skulle bli för låg till följd av att det har kommit mycket regnvatten i poolen, berättar ett larm för dig att det är dags att tillsätta mer salt.
 • Den saltproducerande cellen i omvandlaren blir mindre effektiv med tiden och måste bytas ut ungefär varje till vart tredje år beroende på användning. Cellen kan beställas från din återförsäljare och har artikelnr 1811.
 • Du måste använda otorkat produktionssalt som innehåller minst 99,6 % natriumklorid. Beräkna 4 kg salt per 1 000 liter poolvatten. 25 kg poolsalt artikelnr 1795.
 • Vi rekommenderar att du använder ett naturligt flockningsmedel, till exempel Swim & Fun SeaKlear (artikelnr 1736) i kombination med Easy Salt.
Vill du ha rent badvatten utan kemikalier? Easy Salt omvandlar salt till desinficerande klor, som varken luktar eller smakar — helt på naturlig väg.

Med Easy Salt är det enkelt att hålla badvattnet rent och klart utan användning av kemiska vattenvårdande produkter. Easy Salt är en saltklorinator, som helt enkelt är en maskin som omvandlar salt till naturligt klor (natriumhypoklorid) genom elektrisk elektrolys. Naturligt klor irriterar inte hud och ögon, och det har varken någon lukt eller smak. Men det är fortfarande ett mycket effektivt desinfektionsmedel som håller vattnet fritt från bakterier och alger.
Så fungerar saltgeneratorn Easy Salt
Easy Salt-generatorsystemet består av en styrenhet som monteras vid din pool, och en omvandlare som installeras efter filtertanken på cirkulationssystemet. I början av säsongen tillsätts poolsalt direkt till vattnet i bassängen. Via elektrolys omvandlas saltet i badvattnet nu till klor när det flödar genom omvandlaren.

Systemet är en desinficerande krets där samma salt används om och om igen. Du behöver inte hela tiden tillsätta nytt salt. Vid avdunstning ombildas kloret nämligen till salt igen och processen börjar om. Du behöver bara tillsätta mer salt när det tillförs nytt vatten, t.ex. i form av regnvatten.
Easy Salt — installation och användning
Easy Salt kan användas både i fristående samt nedgrävda pooler och tar inte mycket plats. Styrenheten kan till exempel installeras direkt på filtertanken med remsor (ingår ej). Liksom all annan desinfektion måste Easy Salt kontinuerligt anpassas efter hur många som badar och hur vädret är. Det ordnas snabbt med några tryck på Easy Salts intuitiva kontrollpanel.
Underhåll
Om salthalten i vattnet till exempel skulle bli för låg till följd av att det har kommit mycket regnvatten i poolen, berättar ett larm för dig att det är dags att tillsätta mer salt.

Den saltproducerande cellen i omvandlaren blir mindre effektiv med tiden och måste bytas ut ungefär varje till vart tredje år beroende på användning. Cellen kan beställas från din återförsäljare och har artikelnr 1811.

Du måste använda otorkat produktionssalt som innehåller minst 99,6 % natriumklorid. Beräkna 4 kg salt per 1 000 liter poolvatten. 25 kg poolsalt artikelnr 1795.
Vi rekommenderar att du använder ett naturligt flockningsmedel, till exempel Swim & Fun SeaKlear (artikelnr 1736) i kombination med Easy Salt.
Specifikationer

Produktion av klor i g/timme 7
Maximal poolvolym liter/m3 30 000/30
Drift vid saltnivå från 2,5 g/l
Styrenhet IP65 vattentät (stänkvatten)
Filtertyper Alla
Larm Visuella
Visas på styrenheten LED
Maxtryck i omvandlare 2 bar
Max. vattentemperatur + 40 °C
Skåp storlek B x H x D (mm) 145 x 265 x 75
Mått box L x B x H 395 x 395 x 135
Vikt komplett maskin i kg 5,9
EAN 5704841018105
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Varumärke Swim & Fun
Färg Vit
Material Plast
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 1726 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 894 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 470 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 220 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »