Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Elpanna Mini MP6 G2 Värmebaronen Inkl. utetemperatursstyrning och givare

1 / 1

Elpanna Mini MP6 G2 Värmebaronen Inkl. utetemperatursstyrning och givare

12 599 kr
Elpanna Mini MP6 G2 Värmebaronen Inkl. utetemperatursstyrning och givare En komplett vägghängd minipanna för värmesystem. I pannan ingår expansionskärl, cirkulationspump, säkerhetsventil, termostat, överhettningsskydd, bypassventil och avtappnings
Läs mer

Elpanna Mini MP6 G2 Värmebaronen Inkl. utetemperatursstyrning och givare

En komplett vägghängd minipanna för värmesystem. I pannan ingår expansionskärl, cirkulationspump, säkerhetsventil, termostat, överhettningsskydd, bypassventil och avtappningsventil. Totaleffekten är på 6 kW. Pannan arbetar med två effekter, 3 respektive 6 kw. Pannan har en vit rundad plastkåpa. Klarar att värma 110-150 kvm.

MP6 har allt sedan de introducerades blivit mycket uppskattade och populära. Många använder dem till golvvärme i tillbyggen och uterum, andra har hittat ett enkelt sätt att värma upp fritidshuset eller ett fristående garage. MP6 elpanna mini används även till arbetsbodar och i stugbyar och campingplatser. Till golvvärme är det en fördel med separata system för värme och varmvatten då temperaturen på varmvattnet ej blir beroende av temperaturen i golvvärmesystemet (normalt 25-40ºC).

Värmebaronens minipanna MP6 har små yttermått och därför lättplacerad. Kåpan är diskret. Pannan levereras helt komplett, endast vatten och ström behöver kopplas, sedan är den färdig att tas i bruk. Pannans effekt (6 kW) motsvarar ungefär värmebehovet upp till 110-150 m² bostadsyta, beroende på isolering och ventilation. Pannan styrs av en inbyggd termostat.

Tillbehör

PERFEKTA FÖR ATTEFALLSHUS, FRITIDSHUS, UTERUM, TILLBYGGEN, BODAR, GARAGE UPP TILL 150 KVM

Våren 2014 klubbades förslaget om Attefallshusen igenom i Sveriges Riksdag. Det är nu tillåtet att bygga en tilläggsbostad på upp till 25 kvm på sin tomt utan byggnadslov. De flesta isolerar sina Attefallshus och använder dem året om. Att värma huset med elradiatorer är möjligt, men känns för många gammaldags. Luft/luft-värmepump är också tänkbart, men då måste dörrarna till toalett och sovrum alltid vara öppna för att värmen ska spridas, ingen optimal lösning. MP4 & MP6 är perfekta för golvvärme eller vattenradiatorer i Attefallshus. De levereras kompletta, endast vatten och ström behöver kopplas. Pannorna är små och lättplacerade.

ELPANNA MP6
RSK 6203786
Omkopplingsbar:
3 kW
6 kW

Artikelnummer: 6203834

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner