Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Filter System Swim & Fun Pro Classic 500

1 / 1

Filter System Swim & Fun Pro Classic 500

4799 kr

-8%

Rek pris. 5199 kr
Filtersystem från Swim & Fun som är utformat att hantera stora pooler på upp till 60 000 liter. Rengör och cirkulerar badvattnet i stora pooler, så att vattnet hålls rent, klart och inbjudande. Swim & Fun rekommenderar Filterballs eller sand som filt
Läs mer
Filtersystem från Swim & Fun som är utformat att hantera stora pooler på upp till 60 000 liter. Rengör och cirkulerar badvattnet i stora pooler, så att vattnet hålls rent, klart och inbjudande. Swim & Fun rekommenderar Filterballs eller sand som filtermaterial.
Filtersystemet består av en filtertank i väderbeständigt material och en stark självsugande pump, som monteras på den medföljande monteringsplattformen. Pumpen är utrustad med ett förfilter, som är en extra praktisk lösning i samband med backwash (returspolning ,rengöring av filtermaterialet). Tydliga instruktioner på toppventilen gör systemet enkelt att hantera, och trycket i tanken under drift kan snabbt läsas av på den integrerade manometern.
UV-belysningsutrustning kan monteras, som eliminerar alger och sporer från vattnet utan att man behöver använda kemikalier. UV-belysning finns som tillbehör.

Kraftfull pump och stor filtertank
Med systemet följer en kraftfull pump med en kapacitet som är anpassad efter filtertankens storlek och den poolvolym som anges i specifikationerna nedan. Pumpen måste ha tillräckligt med ström för att kunna cirkulera allt poolvattnet 5 gånger per dygn – märk väl: genom filtermaterialet. Som huvudregel ska pumpens vattenreningskapacitet som ett minimum vara poolens vattenvolym delat med 5. Pumpen kan användas med saltvatten.

Montering och slanganslutning
Systemet kan monteras direkt på alla pooler och pooler med ett vanligt pumputtag och är anpassat till standardslangar på Ø32/38 mm. Levereras exklusive filtermaterial och slangar till poolen.

Specifikationer
- Driftövertryck: 1.5 bar
- Elkabelns längd inklusive kontakt: 1,5 meter
- Max. omgivande temperatur: 35 gr. C
- Min. omgivande temperatur: -4 Gr. C
- Max. poolstorlek liter: 60000
- Pumpeffekt: 600 W
- Pumpeffekt l/timme: 17000
- Reningskapacitet l/timmen Filterballs: 12,700
- Reningskapacitet l/timmen filtersand: 12,180
- Hmax m: 10
- Manometer: Ja
- Förfilter: Ja
- Filtertankstorlek mm: Ø 500
- Filtersand: 75
- Filterballs gram: 2100
- Ström: 230 V/50 Hz
- Slanganslutning mm: Ø32/38/50
- Pumptyp: Självsugande


TypFilter
0
Bli den första att skriva en recension